Brian R.P.

Nyt medlem
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Brian R.P.

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 05/13/1979

Profile Information

 • Vielses dato
  28.09.2013
 • Køn
  Mand
 • Lokation
  Holbæk
 1. Hej Michelle. Det er egentlig ikke et service-udlejningsfirma som sådan. Firmaet leverer lyd og lysproduktioner til selskaber, firmaer og foreninger og selvfølgelig også DJ’s til bryllupper. Det hedder Max Entertainment. Jeg har stadig guldbestik til 150 kuverter liggende i firmaet som kan lejes ud, men det er ikke noget vi reklamerer med nogen steder. Derfor er det også kun sjældent ude :-) Med venlig hilsen Brian.
 2. Hej Gliridae Ja det er rigtigt. Det var heller ikke for at det skulle være et reklameindslag for min egen udlejning. Jeg kan sige, at jeg nu også har fundet guldbestik hos Fyns Serviceudlejning (tror også at de har kontor i Brøndby (se link). Det ser sådan her ud: http://www.fsu-shop.dk/produkter.php?kat=36&kat2=&gr=90012 Jeg kan bedre lide dette, da det efter min smag er lidt mere klassisk end det fra “A Table Story”. Men det er jo smag og behag og spørgsmål om hvordan det passer ind i den stil man har valgt. Alt var desværre udlejet, da min niece ringede rundt og tror heller ikke hun havde været helt klar på de priser der blev sat. Guldbestikket er flere steder mere end dobbelt så dyrt som alt andet. Det jeg selv har købt ind er lidt anderledes og er som sagt Erik Bakkers Encore serie, som også sælges i Imerco. Det ser sådan her ud (vedhæftet billede). Men det var mest fordi, at hvis jeg skulle bruge 40.000 på bestik, så ville jeg gerne have noget af en rimelig kvalitet. Desuden anbefalede Zederkof det som noget af det bedste og de leverer service til de fleste udlejningsfirmaer. Men nu er kvalitet og holdbarhed jo ikke det mest afgørende for den, som skal leje det ind for én aften - det skal bare føles og se rigtigt ud. Men udvalget er da alt andet lige blevet lidt bredere med de seneste par opslag. Mvh. Brian.
 3. Hej. Jeg kan se, at det er en gammel streng den her, men jeg ved, at min egen niece også fandt den, da hun i 2018 ledte efter guldbestik til udlejning til sit bryllup. Jeg har for hendes skyld købt guldbestik fra Erik Bagger ind i udlejningen, så hvis andre får samme idé, så kan det altså nu lejes på Sjælland. Jeg har været grundig i min søgen efter det mest lækre bestik uanset prisen og Erik Bagger laver efter min mening det bedste på markedet idag. Mvh. Brian Printz.