BrudenfraStevns

Nyt medlem
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About BrudenfraStevns

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday
 1. Kære alle, Jeg sidder og er igang med den helt store debat (med mig selv vel og mærke). Valget står mellem disse middagsservietter: https://www.vidaxl.dk/e/8718475939221/100-middagsservietter-hvid-50-x-50-cm Her kan man få 100 middagsservietter for 550 kroner, men jeg er i tvivl angående kvaliteten. Er der nogle af jer der har erfaringer? Mit alternativ ville være disse fra Dunilin: https://www.paperdeluxe.dk/product/duni-dunilin-servietter-hvid-50-stk-40x40-1959/ Her ville jeg bruge 400kr på engangsservietter, som har en stoflignende kvalitet. Hvad ville I gøre? Og ville I vælge en anden farve end hvid, hvis tilfældet var, at de ikke kom til at matche dugen? Håber VIRKELIG I kan hjælpe!
 2. Jeg tænker det hele nok skal gå Men er lidt bange for at alle andre også stresser mig ret meget. Vi skal have lavet en plan en af de nærmeste dage og så skal vi bare have tjekket en masse ting af :D
 3. Okay, jeg skal giftes om 60 dage (!). Det var en lidt hurtig beslutning, men nu skal det ske og det burde jo være rigelig tid til at planlægge vores dejlige kærlighedsfest. Men nu når tiden er sådan rimelig begrænset, så vil jeg gerne spørge jer om jeres erfaring i at planlægge et bryllup: Hvad ville I ønske I havde brugt mindre tid på? Hvad ville I have brugt mere tid på? Håber virkelig, at der er nogle af jer, som vil dele ud af jeres erfaringer.