Glynggaard

Nyt medlem
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Glynggaard

  1. Tak for jeres bidrag til mit dilemma Da jeg er steril kommer der ingen børn, som binder os sammen i forhold til navne. Det kan godt være at jeg kommer til at æde min drøm om at få hans navn, og så må vi tage mit, hvis slægtforskningen ikke går som vi vil
  2. Jeg skriver her inde, da min kæreste og jeg sidder i en lille klemme. Vi har snakket lidt frem og tilbage om efternavne, men kan ikke helt blive enige. Sagen er den, at han har været gift før, og de valgte kun at bruge hendes mellemnavn. Så de (og ungerne) hedder alle 4 "Toft". Min kæreste har ikke meget kontakt til sin familie, og vil ikke gå tilbage til sin mors efternavn da de ikke har talt sammen i 10 år. Hans fars efternavn vil han heller ikke tage, da det oprindeligt faktisk også er hvad ekskonen hedder... Jeg har et smukt mellemnavn, som jeg er rigtig glad for, men hedder Jensen til efternavn. Jeg har altid drømt om at tage min mands navn, men jeg nægter simpelthen at tage ekskonens navn! Samtidig vil han også gerne hedde det samme som sine børn. Nogen ideer til hvad vi gør her?
  3. Jeg vil helt vildt gerne dele navn med ham Jeg vil bare ikke ha det navn han har fået fra sin ekskone. Han vil gerne tage hele mit navn har han snakket om. Men så braser min lillepigedrøm bare om at skulle ha min mands efternavn. Hvis det giver mening?