juliekm

Nyt medlem
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About juliekm

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  02.02.2020
 1. Update Vi fandt et byrådsmedlem, som gerne ville komme og vie os. Så alt endte godt!
 2. Tak for jeres beskeder :-) Vi forsøger at kontakte byrådsmedlemmerne fra en ende af (der er heldigvis mange), og tigge på vores grædende knæ.
 3. Vi har skrevet det i inviationerne. "Vi har en fotograf til stede under vielsen, hvorfor vi gerne vil have, at I lader jeres telefon/kamera blive liggende i lommen". Det løser selvfølgelig kun problemet til vielsen, men måske det kan give lidt inspiration ift. formulering :-) Vi ønsker i hvert fald heller ikke at blive mødt af en mur af mobiltelefoner, og vi vil gerne have, at vores gæster er til stede - både for deres og vores skyld.
 4. Min forlovede og jeg har planlagt hele vores bryllup, der løber af stablen d. 02.02.2020. Vi skal giftes på lokation, og stedet er primært valgt ud fra dét. Det har været lidt et vivar ift. at finde ud af hvem vi skulle have fat i i forbindelse med vielsen (vi vil gerne vies borgerligt). Vi fandt endelig frem til det, men de tilbyder ikke vielser om søndagen. Det er UDELUKKET. Så nu kan I nok forstå, at stemning er lidt presset. Hvad søren gør vi? Kan vi få en fra en anden kommune ud at vi os? Eller vil vi blive nødt til at blive viet af en præst (der har jeg så bare læst, at lokation skal have en særlig betydning)? Hvad gør vi? Alt er mere eller mindre planlagt, så det vil mildt sagt være en katastrofe, hvis vi ikke kan blive gift på lokation. Jeg håber virkelig, at nogen ligger inde med en løsning. HJÆLP!