Guest susanne_79

En frisk og andeledes forret

4 indlæg i dette emne

I sommers lavede jeg en lidt speciel forret til et lille selskab.

Lime/basilikum sorbet med parmaskinke

(8-10 prs)

2,75dl vand

275g sukker

3dl limesaft

1 stor håndfuld frisk basilikum

1 pasturiseret æggehvide

kog vand og sukker sammen ved svag varme til sukkeren er smeltet tilsæt limesaft og basilikum og lad det hele køle af i køleskabet.

si basilikummen fra. pisk æggehviden til den kan stå og tilsæt den i den kolde blanding. kom det hele i en ismaskine eller i fryseren(HUSK at rør ca. hver 30min)

Server et stykke parma skinke og en kugle is på en tallerken, pynt med frisk basilikumblade.

KH

Susanne

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer