Baby25

Menu

38 indlæg i dette emne

Vi skal have:

Forret: Ristede kasmmuslinger med kaviar-creme freice dressing og indbagt feta i filodej med en lille klat taziki, på en bund af salat.

Hovedret: Kalvemørbrad med baconsvøbte bønner, bagte cherrytomater, kartoffelkage og kantarelsauce

Dessert: Chokoladetrøffelkage med hjemmelavet vanilieis og hindbærcoulis.

Mmmm...jeg ELSKER kammuslinger, og jeg gad virkelig virkelig godt at vi skulle have dét til forret - rigtig lækker menu!!

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Vores menu:

Forret:

Kold dampet laks, anrettet med salat, citron, rejer, asparges og krebs. dertil flutes og krydderdressing

Hovederet:

Helstegt hjortekølle, serveres med indbagt broccoli, friske grønsager, nødde/druesauté, urtekartofler og flødevildsauce.

Dessert:

Vaffelkurv, Frisk frugtsalat og 3 slags is

Natmad:

Fyldt pandekager m/ ristet oksekød, tzatiki, forskelig grønsager, salat og drissing.

Bryllupskage 3. etager

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Forret

Citronmarineret laks med blandet salat.

Pyntet med rejer og asparges

Hovedret

Helstegt ”Charolais” oksefilet med rødvinssauce.

Serveres med ristede svampe, friske grøntsager

og krydderstegte kartofler.

Dessert

Fragelitéroulade med moccacreme.

Hertil årstidens råmarinerede bær

Kaffe

Der serveres kaffe/te og bryllupskage.

Natmad

Croissanter med fyld af reje-, hønse- og skinkesalat.

MUMS

:cheerleader3:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

super idé, smider lige vores menu på også såsnart den er helt fastlagt, skal til prøvesmagning af bryllupskagen i morgen og desserten afhænger lidt af hvad vi vælger der. Men uuuhhmm man bliver sgu lidt lækkersulten af at læse denne tråd.

:yeah:

gitte

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Her er vores :)

Menu

Velkomstdrink

Hvidvin med hyldeblomst

Forret

Reje- & skaldyrssalat

Hovedret/Buffet

Helstegt oksecoulotte, Dijonstegt ungkvægfilet,

Semanstegt unghanebryst, Timianstegte kartoffelbåde,

Skysauce, Grøntsagstærter, Salatbord,

Hjemmebagt brød med smør

Vin

2008 Potrero Grande Sauvignon Blanc/Chardonnay

2008 Potrero Grande Cabernet Sauvignon/Merlot

Kaffe/te

Bryllupskage samt cognac og likør

Natmad

Traditionelt pølsebord med 5 slags pålæg,

Lun leverpostej med bacon, forskelligt tilbehør.

Hertil lune rundstykker og grovbrød.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Vi overvejer en italiensk inspireret menu.. men vi er stadigvæk meget usikre på hvordan og hvorledes... Det eneste vi ved er, at vi vil have slikbuffet og bryllupskage til receptionen :)

Elsker dog at læse jeres menuer .. det er godt med inspiration.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vores kogekone har i samarbejde med Keld og mig fundet frem til følgende lækre menu:

Forret:

Tunmousse med salat, rejer og andet pynt

Hvidvin: Riesling

Buffet:

Krydderstegt svinekam

Rødt oksekød

Baconsvøbt fjerkræ

Ovnstegte kartofler med persille

Stor salatbuffet med 2 slags dressing

Brød og smør

Rødvin: Doppio Passo Primitivo i boks

Dessert:

Pandekager med hjemmelavet is og frugt

Lys portvin

Kaffe/te med hjemmebagte småkager, kransekagetårn og kransekagekonfekt

Bailey mv.

Og så tror jeg at vores gæster trænger til at røre fødderne og få noget motion til Diskobils inciterende rytmer - Bent Zimmermann har vist været klar de sidste 6 år :-D

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer