Winn

Medlem
 • Content count

  1,338
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Winn last won the day on November 25 2020

Winn had the most liked content!

Community Reputation

78 Excellent

About Winn

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday 07/29/1979

Profile Information

 • Vielses dato
  17.05.2014
 • Type vielse
  Kirkelig velsignelse
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Egen gildesal

Recent Profile Visitors

1,691 profile views
 1. Hej Winn.

  Jeg kan se du har skrevet om din tale og noget med at bygge et hus. Er det muligt at se den?

  Sidder og skal skrive tale selv nemlig og er inspireret af tanken om den røde tråd om hus

  Mvh Tina

 2. God ide. Vi havde en fantastisk dag og nu hvor det er kommet lidt på afstand kan man hive nogle highligts ud som andre forhåbentlig kan få glæde af i deres planlægning :-) 3 bedste øjeblikke: 1. At træde ind i kirken og op ad kirkegulvet - jeg kan huske at jeg tænkte nu går det endelig løs - det man har ventet på og glædet sig til i månedsvis. Og så var jeg virkelig glad for at se alle de velkende ansigter og reaktionen på alt det man i hemmelighed havde gået og forberedt. 2. Sønnikes tale, uh det var så smukt og meget uventet. 3. Da vi tog fusen på vores gæster med båndsalat midt i brudevalsen og dansede gangnam-style Ih det var sjov at se deres ansigstudtryk! DIY Jeg havde lavet meget DIY og det var jeg rigtig glad for. Gæsterne roste at festen var meget personlig og gennemført selvom vi var hjemme i haven og gildesalen. Se evt. min planlægningstråd. Det bedste DIY var fotovæggen, den var et hit! Herefter kommer wedding-appen, der blev lagt rigtig mange gode billeder ud som gæsterne havde tager. Dem brugte jeg efterfølgende til at lave en bog med alle billederne fra dagen -bogen er nok i øvrigt 3. bedste DIY, den kommer jeg helt sikkert til at bladre i mange gange. Andet? Vi var så glade for at vi valgte at holde festen hjemme -og at vejret holdt! Vi havde valgt heldagsfotograf selvom det var en stor post for vores budgetbryllup. Vi valgte i stedet at spare på maden (cateringfirma og lave en del selv) for at have råd til en heldagsfotograf. Det viste sig at være en god beslutning. Folk var allerede ret muntre efter receptionen, så de kunne alligevel ikke smage om maden kom fra Noma eller Jysk diner Og billederne og minderne kan vi jo nyde i mange år fremover! Trash the dress var en perfekt afslutning og en fed måde at "tage afsked" med kjolen. Det var simpelthen så hyggeligt og hylende morsomt, virkelug fedt! Godt råd? Som så mange andre ja så er kjolen virkelig vigtig: Find kjolen som gør dig glad! Men lad være med at bruge en formue på den, det er din bryllupsdag og du skal have lov at slå dig løs og ikke tænke på om kjolen går i stykker. Få kjolen passet rigtig til. Det eneste jeg er ked af jeg sparede væk er en skrædder da jeg i sidste øjeblik opdagede, at jeg havde tabt mig for meget ved brystet og kjolen derfor var for løs. Hold festen hjemme hvis det er muligt - gæsterne slår sig løs på en hel anden måde end hvis man skal feste ude i byen. De sidste gæster tog først hjem kl 13 dagen efter. Det var så hyggeligt!
 3. Du er jo gudesmuk! Og wow nogle flotte og meget forskellige billeder!
 4. Synes også jeg kan genkende konceptet med gruppebillederne
 5. Tror også det er meget normalt. Jeg kunne heller ikke spise noget til mit bryllup tror det er adrenalinen osv der kører rundt i kroppen på en - der gik faktisk flere dage før min appetit var tilbage igen. Vi havde en masse rester, så jeg fik heldigvis mulighed for at smage i dagene efter brylluppet
 6. Lea sagde også, at det var den samme træstabel hun havde fotograferet jer ved. Vores billeder der blev bare rigtig dårlige, fordi Martin bare havde det alt for varmt, så han ser virkelig utilpas ud på dem alle sammen. Der i mod kan jeg godt lide hendes twist med halmballen frem for korn, nu hvor de næsten havde høstet det hele. Jeg er faktisk helt vild med det billede hvor jeg holder glassene De er også super gode dem med halmballen - er også ret pjattet med dem ved bilen :-) hvor mange billeder har I fået? Vi venter jo spændt på billederne fra trash...
 7. Haha... Ja træstammerne var en af vores locations. Vi har også et billede magen til det hvor du holder de to glas
 8. Smukkebilleder, synes jeg kan genkende flere af jeres locations :-)
 9. I et budgetbryllup er udgifter til en fotograf som regel en stor post og det kan derfor være fristende at vælge den udgift fra. Vi diskuterede det også meget i vores planlægning, men kom til sidst frem til, at vi hellere ville spare lidt på udgiften til mad (lave en del af den selv) og prioritere en fotograf hele dagen og det er vi så glade for at vi gjorde! Vi har fået de mest fantastiske billeder og minder fra dagen.
 10. Jeg havde et par lange microfiber trusser med blondekant på som jeg havde fundet på trendsales. De var super behagelige at have på og løste problematikken med lårbasserne.
 11. Jeg kan klart anbefale Memorable og de kører i hele landet. Se evt. Billeder fra vores bryllup i min tråd. Den billigste pakke koster vist 4500 kr og hele dagen for 6900 kr.
 12. Vores piger gik bagved og jeg havde sønnen i hånden. Mest fordi det var mest tryg for dem bare at følge efter istedet for at gå først.
 13. Her var ikke noget frieri, men jeg ville ønske min mand havde været på knæ. Men sådan blev det ikke. Vi blev enige om bryllup i fællesskab. Vi købte nogle billige ringe på nettet for symbolikkens skyld, da ingen af os går med ringe til hverdag. Festen blev holdt hjemme og lavede rigtig meget selv - der blev brugt en del penge på udsmykning, service osv. Vi landede på 35.000kr
 14. Jeg er sikker på at den nok skal blive en succes, man kan mærke at der ligger mange følelser bag.