Winn

Medlem
 • Content count

  1,338
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Winn last won the day on November 25 2020

Winn had the most liked content!

Community Reputation

78 Excellent

About Winn

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday 07/29/1979

Profile Information

 • Vielses dato
  17.05.2014
 • Type vielse
  Kirkelig velsignelse
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Egen gildesal

Recent Profile Visitors

2,019 profile views
 1. Hej Winn.

  Jeg kan se du har skrevet om din tale og noget med at bygge et hus. Er det muligt at se den?

  Sidder og skal skrive tale selv nemlig og er inspireret af tanken om den røde tråd om hus

  Mvh Tina

 2. Tak det var også den fedeste oplevelse!! Kjolen vækker stadig gode minder og smil på læben hver dag. Jeg var så fræk at bygge mit eget walk-in i sommer mens manden var bortrejst til Polen for at arbejde - så der bestemmer jeg hvad der skal hænge fremme :-)
 3. Det duer fint - det stemplede mine "eat" og "drink" skilte :-)
 4. Hvad sker der i øvrigt Dorte for dit mormor-bryllup, er planlægningen gået helt i stå?
 5. Ja jeg er blevet til en "rigtig" FRUE Jeg har stadig stemplet, hvis du stadig mangler et.
 6. Nej, det har jeg ikke. Hvor har du skrevet henne - jeg er ikke herind så meget mere... Du kan sms på 23968687
 7. Tænk engang der er allerede gået 5 måneder siden vi havde den meste fantastiske dag! Jeg fatter ikke, at vi ikke gjorde det noget før! Her får I lige et af fotografens pletskud - jeg kan ikke lige huske om jeg har vist det før. Synes det er sådan et fedt billede!
 8. God ide. Vi havde en fantastisk dag og nu hvor det er kommet lidt på afstand kan man hive nogle highligts ud som andre forhåbentlig kan få glæde af i deres planlægning :-) 3 bedste øjeblikke: 1. At træde ind i kirken og op ad kirkegulvet - jeg kan huske at jeg tænkte nu går det endelig løs - det man har ventet på og glædet sig til i månedsvis. Og så var jeg virkelig glad for at se alle de velkende ansigter og reaktionen på alt det man i hemmelighed havde gået og forberedt. 2. Sønnikes tale, uh det var så smukt og meget uventet. 3. Da vi tog fusen på vores gæster med båndsalat midt i brudevalsen og dansede gangnam-style Ih det var sjov at se deres ansigstudtryk! DIY Jeg havde lavet meget DIY og det var jeg rigtig glad for. Gæsterne roste at festen var meget personlig og gennemført selvom vi var hjemme i haven og gildesalen. Se evt. min planlægningstråd. Det bedste DIY var fotovæggen, den var et hit! Herefter kommer wedding-appen, der blev lagt rigtig mange gode billeder ud som gæsterne havde tager. Dem brugte jeg efterfølgende til at lave en bog med alle billederne fra dagen -bogen er nok i øvrigt 3. bedste DIY, den kommer jeg helt sikkert til at bladre i mange gange. Andet? Vi var så glade for at vi valgte at holde festen hjemme -og at vejret holdt! Vi havde valgt heldagsfotograf selvom det var en stor post for vores budgetbryllup. Vi valgte i stedet at spare på maden (cateringfirma og lave en del selv) for at have råd til en heldagsfotograf. Det viste sig at være en god beslutning. Folk var allerede ret muntre efter receptionen, så de kunne alligevel ikke smage om maden kom fra Noma eller Jysk diner Og billederne og minderne kan vi jo nyde i mange år fremover! Trash the dress var en perfekt afslutning og en fed måde at "tage afsked" med kjolen. Det var simpelthen så hyggeligt og hylende morsomt, virkelug fedt! Godt råd? Som så mange andre ja så er kjolen virkelig vigtig: Find kjolen som gør dig glad! Men lad være med at bruge en formue på den, det er din bryllupsdag og du skal have lov at slå dig løs og ikke tænke på om kjolen går i stykker. Få kjolen passet rigtig til. Det eneste jeg er ked af jeg sparede væk er en skrædder da jeg i sidste øjeblik opdagede, at jeg havde tabt mig for meget ved brystet og kjolen derfor var for løs. Hold festen hjemme hvis det er muligt - gæsterne slår sig løs på en hel anden måde end hvis man skal feste ude i byen. De sidste gæster tog først hjem kl 13 dagen efter. Det var så hyggeligt!
 9. Du er jo gudesmuk! Og wow nogle flotte og meget forskellige billeder!
 10. Så kom billederne fra vores trash the dress endelig og I skal da heller ikke snydes for et billede eller... flere
 11. Synes også jeg kan genkende konceptet med gruppebillederne
 12. Tror også det er meget normalt. Jeg kunne heller ikke spise noget til mit bryllup tror det er adrenalinen osv der kører rundt i kroppen på en - der gik faktisk flere dage før min appetit var tilbage igen. Vi havde en masse rester, så jeg fik heldigvis mulighed for at smage i dagene efter brylluppet
 13. Lea sagde også, at det var den samme træstabel hun havde fotograferet jer ved. Vores billeder der blev bare rigtig dårlige, fordi Martin bare havde det alt for varmt, så han ser virkelig utilpas ud på dem alle sammen. Der i mod kan jeg godt lide hendes twist med halmballen frem for korn, nu hvor de næsten havde høstet det hele. Jeg er faktisk helt vild med det billede hvor jeg holder glassene De er også super gode dem med halmballen - er også ret pjattet med dem ved bilen :-) hvor mange billeder har I fået? Vi venter jo spændt på billederne fra trash...