Winn

Medlem
 • Content count

  1,338
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by Winn

 1. God ide. Vi havde en fantastisk dag og nu hvor det er kommet lidt på afstand kan man hive nogle highligts ud som andre forhåbentlig kan få glæde af i deres planlægning :-) 3 bedste øjeblikke: 1. At træde ind i kirken og op ad kirkegulvet - jeg kan huske at jeg tænkte nu går det endelig løs - det man har ventet på og glædet sig til i månedsvis. Og så var jeg virkelig glad for at se alle de velkende ansigter og reaktionen på alt det man i hemmelighed havde gået og forberedt. 2. Sønnikes tale, uh det var så smukt og meget uventet. 3. Da vi tog fusen på vores gæster med båndsalat midt i brudevalsen og dansede gangnam-style Ih det var sjov at se deres ansigstudtryk! DIY Jeg havde lavet meget DIY og det var jeg rigtig glad for. Gæsterne roste at festen var meget personlig og gennemført selvom vi var hjemme i haven og gildesalen. Se evt. min planlægningstråd. Det bedste DIY var fotovæggen, den var et hit! Herefter kommer wedding-appen, der blev lagt rigtig mange gode billeder ud som gæsterne havde tager. Dem brugte jeg efterfølgende til at lave en bog med alle billederne fra dagen -bogen er nok i øvrigt 3. bedste DIY, den kommer jeg helt sikkert til at bladre i mange gange. Andet? Vi var så glade for at vi valgte at holde festen hjemme -og at vejret holdt! Vi havde valgt heldagsfotograf selvom det var en stor post for vores budgetbryllup. Vi valgte i stedet at spare på maden (cateringfirma og lave en del selv) for at have råd til en heldagsfotograf. Det viste sig at være en god beslutning. Folk var allerede ret muntre efter receptionen, så de kunne alligevel ikke smage om maden kom fra Noma eller Jysk diner Og billederne og minderne kan vi jo nyde i mange år fremover! Trash the dress var en perfekt afslutning og en fed måde at "tage afsked" med kjolen. Det var simpelthen så hyggeligt og hylende morsomt, virkelug fedt! Godt råd? Som så mange andre ja så er kjolen virkelig vigtig: Find kjolen som gør dig glad! Men lad være med at bruge en formue på den, det er din bryllupsdag og du skal have lov at slå dig løs og ikke tænke på om kjolen går i stykker. Få kjolen passet rigtig til. Det eneste jeg er ked af jeg sparede væk er en skrædder da jeg i sidste øjeblik opdagede, at jeg havde tabt mig for meget ved brystet og kjolen derfor var for løs. Hold festen hjemme hvis det er muligt - gæsterne slår sig løs på en hel anden måde end hvis man skal feste ude i byen. De sidste gæster tog først hjem kl 13 dagen efter. Det var så hyggeligt!
 2. Du er jo gudesmuk! Og wow nogle flotte og meget forskellige billeder!
 3. Synes også jeg kan genkende konceptet med gruppebillederne
 4. Tror også det er meget normalt. Jeg kunne heller ikke spise noget til mit bryllup tror det er adrenalinen osv der kører rundt i kroppen på en - der gik faktisk flere dage før min appetit var tilbage igen. Vi havde en masse rester, så jeg fik heldigvis mulighed for at smage i dagene efter brylluppet
 5. Lea sagde også, at det var den samme træstabel hun havde fotograferet jer ved. Vores billeder der blev bare rigtig dårlige, fordi Martin bare havde det alt for varmt, så han ser virkelig utilpas ud på dem alle sammen. Der i mod kan jeg godt lide hendes twist med halmballen frem for korn, nu hvor de næsten havde høstet det hele. Jeg er faktisk helt vild med det billede hvor jeg holder glassene De er også super gode dem med halmballen - er også ret pjattet med dem ved bilen :-) hvor mange billeder har I fået? Vi venter jo spændt på billederne fra trash...
 6. Haha... Ja træstammerne var en af vores locations. Vi har også et billede magen til det hvor du holder de to glas
 7. Smukkebilleder, synes jeg kan genkende flere af jeres locations :-)
 8. I et budgetbryllup er udgifter til en fotograf som regel en stor post og det kan derfor være fristende at vælge den udgift fra. Vi diskuterede det også meget i vores planlægning, men kom til sidst frem til, at vi hellere ville spare lidt på udgiften til mad (lave en del af den selv) og prioritere en fotograf hele dagen og det er vi så glade for at vi gjorde! Vi har fået de mest fantastiske billeder og minder fra dagen.
 9. Jeg havde et par lange microfiber trusser med blondekant på som jeg havde fundet på trendsales. De var super behagelige at have på og løste problematikken med lårbasserne.
 10. Jeg kan klart anbefale Memorable og de kører i hele landet. Se evt. Billeder fra vores bryllup i min tråd. Den billigste pakke koster vist 4500 kr og hele dagen for 6900 kr.
 11. Vores piger gik bagved og jeg havde sønnen i hånden. Mest fordi det var mest tryg for dem bare at følge efter istedet for at gå først.
 12. Her var ikke noget frieri, men jeg ville ønske min mand havde været på knæ. Men sådan blev det ikke. Vi blev enige om bryllup i fællesskab. Vi købte nogle billige ringe på nettet for symbolikkens skyld, da ingen af os går med ringe til hverdag. Festen blev holdt hjemme og lavede rigtig meget selv - der blev brugt en del penge på udsmykning, service osv. Vi landede på 35.000kr
 13. Jeg er sikker på at den nok skal blive en succes, man kan mærke at der ligger mange følelser bag.
 14. Super sød tale og sidste udkast er helt klart bedre og mere rørende en det første udkast. Den skal nok fremkalde nogle følelser. Har du redigeret yderligere i den? Jeg studsede lige over et par ting. Du står i lyset af hende... Mener du ikke at du står i skyggen af hende? En anden ting du er stop-klods for hende når hun får en masse skørre ideer :-) men gør hun ikke også noget for dig? Skubber på eller hjælper til så I supplerer hinanden? Jeg synes der mangler lidt modvægt i det billede. Anekdoten med 3. brudekjole og 3. eller 4. tv-bord går lidt tabt i dit sidste udkast. Det er ellers meget rammende og sjovt. Det fremgår ikke helt i dit afsnit med huset. Har hun bestemt sig om mht huskøb eller? Håber du forstår hvad jeg mener og kan bruge min respons til noget Nu har jeg jo set din kommende kone i kjolen ved selvsyn i dag - og hun bliver uden tvivl SÅ smuk!
 15. Ja, det gjorde jeg mange gange før mit bryllup lige indtil en ældre snerpet kollega beklagede sig højlydt over et bryllup hun mente havde været "over the top" med lommeletter i kirken, kurve på badeværelset osv. så besluttede jeg at give den gas haha... Vi fik heldigvis rigtig god respons efterfølgende og vores gæster satte pris på det store arbejde der var blevet lagt i detaljerne.
 16. Jeg har mange favoritter fra vores bryllup, men et par af dem kommer her:
 17. Tak ;0) Jeg lagde selv make-uppen, selvom min mor faktisk er kosmetolog, det havde jeg det nemlig bedst med. Jeg bryder mig ikke om at andre skal røre ved min hud og slet ikke lægge make-up.... Jeg havde dog fået lavet eyelash extensions og det kan jeg klart anbefale - det giver ligesom prikken over i'et og mere fokus på øjnene. Jo, vi havde falske giro-kort
 18. Jeg har ikke lige et billede med udslået hår, men jeg har hår til skulderne. På dagen havde jeg ekstra påsat hår til at lave knolden med. Mit eget hår kan lige nøjagtigt dække knolden med det kunstige hår.
 19. Jeg er ultra kontrolfreak og havde lavet en detaljeret køreplan til køkkenet til vores bryllup. Jeg var lidt bange for om dem der nu skulle servere ville tage det ilde op, men de var glade for køreplanen og fulgte den næsten slavisk Det var simpelthen så rart at vi (jeg) til festen kunne spille tøjlerne fuldstændigt og vide at festen blev afviklet som jeg ønskede det.
 20. Vi havde et bryllupsbudget på 35.000 kr og der manglede ikke noget (se evt i min tråd). Der er meget at spare ved at google lidt og finde de billigste priser på nettet, ligesom der også er meget at spare på maden ved at vælge et catering firma eller lave en del selv. Drikkevarer kan hentes syd for grænsen og musik kan sagtens være en playliste. Vi havde købt billige stålringe og sparede også en del der - ingen af os bruger ringe til dagligt, så for os betød det ikke så meget at det ikke var dyre guld ringe. Vi valgte dog at bruge en forholdsvis stor del af vores budget på en fotograf der var der hele dage og det er vi rigtig glade for at vi gjorde for der var ikke ret mange af vores gæster der tog billeder på dagen. Ellers er et godt råd at trække på venner og familie hvis der er nogen der kan bidrage med noget.
 21. Min buket og brudepigebuketterne - hjemmelavet af stofblomster
 22. Bruden dagen før... Bruden efter...
 23. Gildesalen før... Gildesalen efter...
 24. Tja.. Her kan jeg skam også være med med nogle stykker.... Her en brud med store armbevægelser... Aner ikke hvad det er jeg er ved at forklare, men jeg ser meget alvorlig ud Og her blev vi af fotografen bedt (efter indtagelse af en del vin...) om vores mest sexede look.... nu forstår jeg virkelig ikke hvorfor min kære mand ikke er løbet skrigende væk for længe siden... haha... Og her i færd med at binde en af gæsternes snørrebånd sammmen under bordet i en kysserunde.... tsk... tsk....