Sign in to follow this  
Followers 0
Guest Martin

Oksecarpaccio med Estragon-dressing

1 post in this topic

Her er lige en lille lækker forret!

Ingredienser

Ca 400 g pålægstyndt oksefilet

2 tsk dijonsennep

3 tsk limejuice

3-4 spsk olivenolie

1 skalotteløg

1 bdt estragon

1 bdt rucola salat

100 g parmasanost i skiver

Salt og friskkværnet peber

Tilberedning

Fordel det tyndtskårne oksekød på 4 tallerkener og krydr med salt og peber. Rør æggeblommen med dijonsennep, pisk limejuicen i.Olivenolien tilsættes lidt efter lidt smag til med salt og peber. Pil løget , hak det fint, hak estragonen fint og kom begge dele i dressingen. Fordel dressingen over kødet på tallerknerne med en ske. Skyl rucolasalaten og riv den i finestykker som lægges rundt i kanten på tallerknerne. Pyndt med tynde skiver frisk parmasan. server et godt brød til.

Bon appetit

Postet billede

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

Annonce ♥