Sign in to follow this  
Followers 0
Guest ninna

Champignon kødpate´

4 posts in this topic

Champignon-kødpate`

4 personer:

400 g hakket kalv/flæskekød

max 10-12 % fedt

1 dl havregryn

1 æg

4 spsk persille

250 g champignoner

1 løg

3 spsk basilikum

salt og peber

Tilbehør:

Løse ris, tomatsauce og rødkålssalat.

Tomatsauce:

8 tomater

1 løg

1 fed hvidløg

10 g plantemargarine

2 dl boulion

1 tsk sennep

salt og peber

Rødkålssalat:

1/4 rødkål

4 mandariner

2 spsk rosiner.

Ris:

4 dl parboiled ris.

Hakket kød røres sammen med havregryn og æg. Løg persille og basilikum hakkes fint og champignongerne snittes og blandes i farsen. Farsen krydres med salt og peber. Form farsen til en rund kugle og læg den i et smurt ildfast fad og bag den i ovnen ved 160 grader i ca. 60 min.

Til tomatsovsen hakkes løget og svitses i margarinen. Presset hvidløg og hakkede tomater svitses med et par minnutter. Tilsæt boulion og lad saucen småkoge 10 minutter.

Rødkålen snittes fint. Mandarinerne deles i både og blandes sammen med rosinerne.

post-38-1071158623.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Taaaaaaaaaaaakk ! Det er det osse !!

-Og velkommen hertil forresten ! :

Postet billede

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

uhmmmmm

har samme opskrift med wok blanding istedet for champion

og endnu en med gullerødder ( revet )

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

Annonce ♥