Sign in to follow this  
Followers 0
Guest ninna

Irsk julekage

1 post in this topic

Irsk julekage xmas

Tilberedningstid ca.: 20 minutter.

Tilberedningsform: Ovn.

Ingredienser:

50 g hakket sukat

50 g hakket pomeransskal

50 g hakkede cocktailbær

75 g korender

125 g rosiner

3 dl stærk te

2 æggehvide

1 æg

200 g farin (ca. 3½ dl)

375 g mel (ca. 6½ dl)

2 tsk bagepulver

dansk vand.

Der kan skæres ca. 24 stykker kage og kacl er angivet pr. stykke.

Dejen er noget fast i konsistensen og der kan med fordel tilsættes lidt danskvand, for at gøre den lettere.

Udblød hakket sukat, hakket pomeransskal, hakkede cocktialbær, korender og rosiner i stærk te 1-2 timer.

Pisk æg og æggehvider skummende med farin.

Bland mel, bagepulver og den udblødte frugt og te i.

Kom dejen i en form (ca. 20x30 cm).

Bag kagen 30-35 min. Ved 175 grader.

Kagen er fryseegnet.

Det er en kage der vil noget. Og er god sammen med en kop kaffe, efter en lang december travetur i skoven. :juhule:

Kilojoule i hele retten: 18101. Kcal pr. person: 179.

Energifordeling: Protein 6%, fedt 3% og kulhydrat 91%.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

Annonce ♥