Sign in to follow this  
Followers 0
Guest Iben

Græske frikadeller.

1 post in this topic

Lige en opskrift til.

Ingredienser (20 stk)

400 g hakket lamme- og kalvekød (halvt af hver slags, højst 10% fedt)

1 æg

2 spsk. hvedemel

1 dl let-, mini- eller skummetmælk

2 finthakkede fed hvidløg

3 spsk. friskhakket rosmarin

75 g Feta salattern

(Cheasy salat tern 3%)

1 spsk. olivenolie til stegning

Kartoffelchips:

4 store bagekartofler

2 tsk. tørret rosmarin

groft salt

Tomatsalat:

500 g tomater

1 finthakket løg

frisk basilikum

Dressing:

1 spsk. olivenolie

1 spsk. hvidvinseddike

1 spsk. vand

1/2 tsk. dijonsennep

salt og peber

Tilbehør: Groft brød

Tilberedning:

Rør kød sammen med de øvrige ingredienser til en fars, som derpå hviler i ca. en halv time. Form farsen til frikadeller og steg dem gyldne på begge sider i olien på en varm pande.

Skrub kartoflerne og skær dem i stave. Fordel dem i et ildfast fad, drys med rosmarin og salt og bag dem ved 225 grader i ca. en halv time.

Tomatsalat Skær tomaterne i skiver og drys løg over. Pynt med hakket basilikum.

Dressing Rør alle ingredienserne sammen og hæld dressingen over salaten.

Server frikadellerne med kartoffelchips, tomatsalat og brød.

Hilsen Iben

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

Annonce ♥