Sign in to follow this  
Followers 0
bettevibsen

kinesisk and

1 post in this topic

Kinesisk and a la Peking.

2 andebryster

250 g champignon

3-4 porrer (kun den hvide del)

5 gulerødder

1 ds. bambusskud

2 kp. ærter

Stødt ingefær

1-2 fed hvidløg

kinesisk soya

maizena til jævning.

Ande brysterne gnides med ingefær og steges møre på en pande, skindsiden først i ca. 5-8 min. på hver side. Tages af og holdes varme.

Grøntsagerne skæres ud i skiver, og de svitses i andefedtet. Der hældes væde ved, og det koger til grøntsagerne er møre, men stadig med bid i. smages til med kinesisk soya. Hældes i et fad, andebrysterne skæres ud i tynde skiver og lægges hen over.

Vi plejer at spise ris eller nudler til.

Bon appetit!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

Annonce ♥