Sign in to follow this  
Followers 0
Lajla

HINDBÆRPARFAIT MED VANILJECREME

3 posts in this topic

Hindbærparfait med vaniljecreme

(32 personer)

2,4 kg frosne hindbær (let optøede)

ca. 350 g flormelis

evt. lidt citronsaft

3,2 l piskefløde

Vaniljecreme:

20 pasteuriserede æggeblommer

500 g sukker

kornene fra 4 vaniljestænger

2 l fløde.

Pynt:

Friske hindbær

Mynteblade

Chokoladehjerter

Hindbærparfait:

Blend hindbærrene og smag dem til med flormelis og evt. citronsaft. Pisk fløden til skum og vend dette med hindbærpuréen. Hæld blandingen i portionsforme og lad dem stå i fryseren i mindst 4 timer.

Vaniljecreme: Pisk æggeblommer, sukker, vaniljekorn og fløde godt sammen. Varm forsigtigt blandingen op over svag varme og under konstant omrøring, til cremen begynder at bliver tyk (den må endelig ikke koge). Lad cremen køle af, til den er stivnet.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

den ser vel nok lækker ud, så den 'låner' jeg lige

god påske :smilie_oster03: :smilie_oster03: :smilie_oster03:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej Lajal ! :smilie_oster05:

Den skal vi bruge til til hvores bryllup med en lækker hvid og mørk chokolade kage til .

Har smakt den den er bare :lol: lækker .

Kram Alexandra

och glad påsk :smilie_oster02:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

Annonce ♥