Sign in to follow this  
Followers 0
Lajla

Hirsepandekager med hytteostfyld

1 post in this topic

Hirsepandekager med hytteostfyld

Denne opskrift er mindst lige så lækker. Opskriften kan bruges af diabetikere. Og her er nogle oplysninger, som diabetikere kan have glæde af: 1 portion indeholder: Pandekager: Brød A: 1½, Mælk: ⅓, Kød: ¾, Fedt: 1. Hytteostfyld: Frugt: ½, Kød: ½, Fedt: ½. Jeg må indrømme, at jeg ikke forstår disse tal, men jeg skal jo heller ikke bruge dem, men summa summarum: DET ER EN SKØN DESSERT!

4 personer ca. 8 pandekager

Pandekager

45 g hvedemel (¾ dl)

45 g hirseflager (½ dl)

3 dl minimælk

1 tsk. sødemiddel

¼ tsk. salt

3 æg

20 g oliemargarine

Mel, hirseflager, sødemiddel, salt og mælk piskes sammen.

Æg og oliemargarine piskes i.

Lidt dej hældes på panden og panden drejes, så dejen fordeles.

Bages ved jævn varme ca. 2 minutter på hver side.

Hytteostfyld

200 g hytteost

1 tsk. sødemiddel

2 appelsiner

20 g nødder

Hytteost og sødemiddel røres sammen.

Appelsinerne skæres i små terninger (gem saften!) og nødderne hakkes.

Appelsin og nødder røres i hytteosten.

Fyldet fordeles på de 8 pandekager, der rulles og lægges på et fad.

Kan serveres med verdens nemmeste appelsinsauce:

1 lille glas appelsinmarmelade tilsættes appelsinsaften (og evt. lidt vand) og varmes i en gryde. Når saucen er varm tages gryden af kogepladen og der tilsættes ca. ½ dl Cointreau. SÅDAN!

Vil du lære noget?: Cointreau skal udtales: [kwan'tro] og ikke [kon'trø]!!!

post-22726-1187943184.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

Annonce ♥