Sign in to follow this  
Followers 0
Lajla

Limemousse tærte med kiwi

1 post in this topic

Limemousse tærte med kiwi

Denne tærte smager bare så dejlig og er frisk efter en "tung" dessert. Jeg har erstattet crème fraîche med fromage fraîs - det får jeg lidt bedre samvittighed af.

8-10 stk. tærte

Bund:

300 g marcipan

3 æg

Riv marcipanen på råkostjernets grove side og rør den sammen med æggene. Hæld dejen i en tærteform med løs bund, ca. 23 cm i diameter.

Bages ved 175° i ca. 30 minutter.

Er formen ikke helt tæt, kan du lægge et stykke alufolie under, så sikrer du, at dejen ikke løber ud i ovnen.

Lad kagen afkøle

Fyld:

4 blade husblas

3 æg

1 dl flormelis

1½ lime

2 dl piskefløde

1 dl fromage fraîs

Læg husblasen i koldt vand. Del æggene og rør blommerne med sukker. Skyl lime-frugten, riv skallen og pres saften af.

Pisk hvider og fløde hver for sig. Vrid husblasen op, smelt den i limesaften og hæld det under omrøring i æggemassen.

Tilsæt limeskal og fromage fraîs. Vend den piskede fløde i og derefter hviderne

Hældes i formen og stilles koldt i ca. 3 timer.

Serveres med skiver af kiwi og purerede hindbær.

post-22726-1187943365.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

Annonce ♥