Sign in to follow this  
Followers 0
Lajla

Rød frugt med skumsauce

1 post in this topic

Rød frugt med skumsauce

4 personer - Kalorier pr. portion: 220 - Fedtindhold pr. portion: 0,3 g

225 g ribs, istandgjort, optøet hvis frosset

225 g tranebær

75 g lys farin

2 dl usødet appelsinjuice

1 kanelstang, brækket i stykker

300 g små jordbær, halveret

Hæld ribs, tranebær og sukker i en gryde. Hæld appelsinjuicen ved og tilsæt kanelstangen. Bring blandingen i kog og lad den simre blidt i 10 minutter, indtil frugten netop er blød.

Rør jordbærrene i tranebærblandingen og bland det hele godt. Hæld frugten i en skål, dæk den til og stil den til afkøling i køleskabet i ca. 1 time. Fjern kanelstangen.

SAUCE:

225 g hindbær, optøet hvis frosset

2 spsk. frugtdrik

100 g marshmallows (skumfiduser)

Lav saucen lige før serveringen. Hæld hindbær og frugtdrik i en lille gryde, bring det i kog og lad det simre i 2-3 minutter, indtil bærrene begynder at blive bløde. Rør marshmallows i hindbær-massen og varm den igennem, indtil marshmallows begynder at smelte.

Anret frugtsalaten i portionsskåle. Top op med hindbær- og marshmallow-sauce og server.

VARIATION:

Denne sauce smager dejligt til en mager isdessert. En ekstra farverig sauce kan laves ved at udskifte hindbærrene med en blanding af forskellige sommerbær.

post-22726-1187943565.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

Annonce ♥