Sign in to follow this  
Followers 0
Lajla

Lam, peberfrugt og couscous

1 post in this topic

Lam, peberfrugt og couscous

4 personer - Kalorier pr. portion: 197 - Fedtindhold pr. portion: 7 g

2 mellemstore rødløg, i skiver

saften af 1 citron

1 stor rød peberfrugt, i tykke strimler

1 stor orange peberfrugt, i tykke strimler

1 knsp. safrantråde

1 kanelstang i mindre stykker

1 spsk. flydende honning

2 tsk. olivenolie

350 g mager lammefilet, pudset og skåret i mindre stykker

1 tsk. harissa-pasta (stærk chili-pasta)

200 g hakkede tomater, fra dåse

425 g kikærter, fra dåse eller kogte og afdryppede

350 g couscous

2 tsk. stødt kanel

salt og peber

Vend løgene i citronsaft og kom dem i en gryde. Tilsæt peberfrugter, safran, kanelstang og honning. Hæld fonden ved, bring den i kog og lad retten simre under låg i 5 minutter.

Varm imens olien på en pande og steg lammekødet i 3-4 minutter, indtil det er brunet over det hele.

Tag lammekødet op med en hulske og kom det i gryden til løg og peberfrugter. Krydr med salt og peber og rør harissa-pasta, tomater og kikærter i. Bland det hele godt, bring det i kog og lad det simre uden låg i 20 minutter.

Udblød i mellemtiden couscousgrynene som angivet pi pakken. Bring en gryde vand i kog. Hæld couscousgrynene i en dampkoger eller en sigte foret med et stykke ostelærred og anbring den oven på gryden med det kogende vand. Dæk sigten til og damp grynene.

Anret couscousgrynene på varme tallerkener og drys dem med stødt kanel. Fjern kanelstangen. Hæld ragouten over couscousgrynene.

post-22726-1187944611.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

Annonce ♥