Sign in to follow this  
Followers 0
Lajla

Gratineret pasta med rejer og tun

1 post in this topic

Gratineret pasta med rejer og tun

4 personer - Kalorier pr. portion: 470 - Fedtindhold pr. portion: 8,5 g

225 g pasta i tre farver

1 spsk. vegetabilsk olie

1 bdt. forårsløg, hakket

175 g champignoner i skiver

400 g tun i vand, afdryppet og i flager

175 g pillede rejer, optøet, hvis frosne

2 spsk. maizena

4¼ dl skummetmælk

4 mellemstore tomater i tynde skiver

25 g friske brødkrummer/rasp

25 g mager revet cheddarost

salt og peber

Varm ovnen til 190°. Bring en stor gryde letsaltet vand i kog og kog pastaen efter pakkens anvisninger. Lad den dryppe godt af.

Varm imens olien på en pande og sauter de hakkede forårsløg - minus en håndfuld - og champignonerne under omrøring i 4-5 minutter, til de er bløde.

Hæld den kogte pasta i en skål og bland den med forårsløg og svampe, tun og rejer. Sæt den til side til senere.

Rør maizena ud i lidt koldt mælk til en jævning. Hæld resten af mælken i en gryde og rør jævningen i. Varm mælken op under omrøring, indtil den tykner. Krydr saucen med salt og peber.

Hæld saucen over pastaen og bland alle ingredienserne godt. Hæld pastablandingen i et ovnfast fad og sæt det på en bageplade.

Anbring tomatskiverne oven på pastaen og drys brødkrummer/rasp og revet ost over. Bag retten i 25-30 minutter, til den er gylden. Drys med resten af forårsløgene.

post-22726-1187945597.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

Annonce ♥