Sign in to follow this  
Followers 0
Lajla

Bagt forel i papir

1 post in this topic

Bagt forel i papir

Her er en enkel opskrift, som er lige at gå til. Forellen skal bare sprættes op langs bugen og så er den klar til tilberedning.

4 personer - Kalorier pr. portion: 160 - Protein: 23 g Kulhydrat: 1 g Fedt: 5 g

4 foreller, à 125 g

2 fed hvidløg, hakket fint

1 spsk. hakket timian

1 spsk. hakket rosmarin

1½ dl rosévin

salt og peber

TILBEHØR:

Tynde courgetteskiver drysset med presset hvidløg og hakket fennikel kan pakkes ind for sig og bages sammen med fisken. Det er dejligt tilbehør.

Klip 8 firkanter af bagepapir eller folie, som er dobbelt så brede som hver forel og halvanden gang fiskens længde.

Læg 4 firkanter på en bageplade. Læg en forel på midten af hver, træk op i siderne af papiret eller foliet og fold hjørnerne sammen, så papiret danner en form omkring hver fisk.

Drys lidt salt og peber, hvidløg og urter over hver forel og hæld derefter 2 spsk. rosévin over hver fisk. Fold den øverste og nederste firkant sammen flere steder. Bag fisken i en forvarmet ovn ved 190º i 20 minutter eller indtil fisken er mør.

Servér fisken indpakket i papir/folie.

post-22726-1187945723.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

Annonce ♥