Sign in to follow this  
Followers 0
FrkPille

Lakse/spinatroulade

1 post in this topic

SPINATROULADEN:

450 gr. frisk grofthakket spinat

15 gr. smør

4 æg

1/2 tsk. reven citronskal

Salt, Peber og reven muscatnød

FYLD:

200 gr. koldrøget laks

150 gr. flødeost light naturel

1 dl. creme fraiche 38 %

2 spsk. finhakket dild

2 blade husblas

SPINATROULADEN:

Spinaten blancheres til den falder sammen. Presses fri for væde og blendes med smør.

Æggeblommerne piskes godt og røres i. Citronskal, salt, peber og muskatnød tilsættes.

Æggehviderne piskes stive med et nip salt og vendes i. Et kvadratisk ildfast fad fores med bagepapir. Spinatmassen fordeles herpå.

Bages i ovnen ca. 10 min. ved 190 gr.Massen skal være fast men ikke tør. Tildækkes med et vådt viskestykke, gerne til dagen efter.

FYLDET:

Flødeosten røres med creme fraiche. Den hakkede laks tilsættes sammen med dild, salt og peber.Smeltet husblas røres i.

Spinatpladen lægges på bagepapir med bunden opad. Ostemassen smøres på spinatpladen,( ikke ud til kanterne). Det hele rulles sammen og pakkes ind i bagepapir. Hviler i køleskabet 2-3 timer.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

Annonce ♥