Sign in to follow this  
Followers 0
FrkPille

Sheperds pie

1 post in this topic

500 gram hakket lam/okse

1 stort løg

1 stor gulerod

2 fed hvidløg

2 spsk worcestershire sauce

1 dåse tomatpure

Frisk timian

Frisk rosmarin

150 ml rødvin

200 ml hønseboullion

Salt og peber

Kartoffelmos:

1 kg kartofler

En sjat mælk

50 gram smør

2 æggeblommer

Friskrevet parmesan

Salt og peber

Fremgangsmåde:

Brun kødet og tilsæt revet gulerod, løg og hvidløg

Tilsæt alle krydderierne, og til sidst en god sjat rødvin og hønseboullion og lad simre i 5-10 minutter

Imens skal de kogte kartofler moses med æggeblommer, smør, mælk og parmesan. Smages til med salt og peber

Pien laves i et fad med kødsaucen nederst og kartoffelmos på toppen. Sluttes af med lidt mere revet parmesan

Sættes i en forvarmet ovn (200 grader) til den er gylden på toppen, så ca. 20 minutter

Edited by FrkPille
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

Annonce ♥