Sign in to follow this  
Followers 0
FrkPille

Italienske kødboller

1 post in this topic

Ingredienser:

Tomatsovs:

2 ds. hakkede tomater

100 g. soltørrede tomater

200 g. løg

olie

chilipulver

salt

peber

Kødboller:

500 g. hakket oksekød

2 fed hvidløg

2 æg

1 dl. rasp

2 spsk. frisk hakket persille

1 dl. hvedemel

salt

peber

olie

Tomatsovs:

Varm olien i en gryde og svits de hakkede løg. Tilsæt fåede tomater. Snit de soltørrede tomater i tynde strimler, og kom dem i gryden. Lad sovsen simre i 30 minutter uden låg til den er mørkerød og kraftig. Tilsæt fløden til sidst.

Mens sovsen simrer, kan kødbollerne laves. Alle ingredienserne, undtagen mel, æltes grundigt sammen i en skål. Tril farsen til små boller, cirka 3.5-4 cm i diameter, og rul dem i melet. Varm en pande med fedtstof og steg kødbollerne.

Server med frisk pasta.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

Annonce ♥


Annoncer