stineblop

At fryse

5 indlæg i dette emne

Hejsa...

Jeg skal selv lave bryllupskage og glæder mig !!!

Jeg skal til at i gang med at lave en masse prøve smagninger... men jeg har den udfordring, at det skal alt sammen kunne fryses.

Jeg skal lægge hele kagen sammen weekenden inden, regner så med at tage dem op omsdag/torsdag, så den kan nå at trække lidt og så overtrækkes fredag.

Jeg har fundet mange opskrifter der kan fryses... men er i tvivl om denne kan:

Hindbær mousse:

300 gr hindbær

150 gr sukker

4 blade husblas

250 gr frisk mascarpone

2 1/2 dl piskefløde

korn af 1 stang vanilie

1. kog hindbær og sukker sammen i en gryde.

2. udblød husblasen i koldt vand i 10 min. Tryk vandt af og smelt det i hindbærrene.

3. Pres massen gennem en sigte. Rør først lidt af mascarpone i hindbærsaften og herefter vaniliekornene og resten af mascarponen.

4. Pisk fløden til skum og vend den i. Stilles koldt i 4 time

Jeg mindes, at jeg engang har hørt, at alt med husblas i kan fryses?? men bliver pludselig lidt usikker på det....

Vi skal have en hvid chokolade creme i også, og den er vildt lækker men meget "tung", så ville gerne have noget der var lidt mere frisk og luftigt - som jeg syntes denne opskrift lyder til at være:)

Kan nogen mon hjælpe:)

knus stine

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer