lenemaj

Medlem
 • Content count

  576
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About lenemaj

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday 05/02/1979

Profile Information

 • Vielses dato
  28.05.2011
 • Type vielse
  kirke
 • Lokation
  Agerskov....ca
 1. Jeg spiser aldrig fondanten på kager heller ikke mine egne :fløjt: Jeg synes fondant er rigtig god til at overtrække med, da det altid bliver glat og fint. det er også rigtig godt at lave figur og pynt af, men selve smager er jeg ikke begejstret for. Da vi skulle "foder" hinanden med kagen fik jeg også af den nederste del af stykke så jeg ikke fik noget fondant, den kan du jo også sørge for til din mand
 2. :bearhug:
 3. Der er nogle rigtig smukke billeder :cheerleader3:
 4. Det med facebook var nok ikke det smarteste du kunne gøre, det er så svært at se præcis hvad folk mener når man ikke kan se kropssprog og tone fald. En sur smiley : ( kan vel også være ment som en "det er jeg ked af at høre" smiley. Jeg kan godt forstå at du er ked af det og skuffet over festen. Når du/I har lagt så meget tid, penge og tanker ind på at det skulle blive den perfekt (eller i hvert fald sjov og vare længet end til kl 20.) fest, bliver man helt automatisk skuffet når det ikke sker. Men der er ikke meget at gøre ved det nu andet end at til næste fest I holder (måske jeres bryllup) at fortælle folk hvad I forventer af festen. Til min 30 års fest (som jeg også havde brugt meget tid på og glædet mig til) begynte folk at gå kl. 00.30 og det blev jeg også skuffet over, så op til vores bryllup fortalte vi til folk at vi (selvfølgelig) glædet og at vi havde bestilt musik til kl 05. for nu skulle der festes. Det var ikke sådan at vi sag: "I har bare at blive og feste til den lyse morgen" bare at vi ville feste natten lang. Vi have dog også skrevet ivores invitation "dans til den lyse morgen" så viste folk også hvad vi lage op til. Jeg håber kan kan bruge noget af det og så får du lige en række af dem her :bearhug: :bearhug:
 5. Du kan se mine billeder Her de er også taget af Tina Liv. Jeg var også ude og investere i lidt nyt undertøj :fløjt: , men stadig kun sæt jeg normalt ville købe.
 6. De er rigtig flotte jeres billeder jeg var ude og få taget mine i dag, nu glæder mig til at se dem..
 7. Det var også der jeg fandt min kjole, de har så mange flotte kjoler
 8. ØV ØV med bilen Jeg ville nok også vente med at købe til I har råd til dem I gerne vil have. Hvis jeg først havde fået en ring på i kirken ville det nok altid være den "rigtige" ring og jeg tror ikke at jeg kunne skifte den ud bagefter.
 9. Det er en utrolig smuk kjole og jeg stemmer på slør nr. 1. Jeg tror et enkelt kort/mellem langt slør vil passe bedst til, det ville være synd hvis et langt slør dækker det smukke slæb der er på kjolen.
 10. Jeg bagte bundene weekenden før og lage kagerne sammen med fyldet, smurte dem op og overtrak dem med fondant. så blev de filmet og kom i fryseren. jeg tog dem op torsdag så de kunne tø op, og pyntet dem fredag og samlet dem helt lørdag på stedet, da den ikke kunne flyttes samlet. Ja, det var super smart! Men jeg har ikke fryser mulighed til at kunne få det til at hænge sammen... Ellers meget fedt, så man kan få det ordnet inden den sidste uge! Vi var så heldig at vi næsten lige har købt nyt køleskab, så vi havde det gamle stående hvor der var halv køl halv frys. det var jeg ret glad for da sådan en kage fylder en del
 11. Hvis det er kan du også lave en ring af karton i samme diameter som bundene, så kan den også bruges som ring når kagen skal ligges sammen. Så kan du få dem alle færdig på en gang Men husk lige at ligge film i inden kagen fyldes i Det brugte jeg selv fordi 3 af kagerne havde samme str. og jeg jo kun har en form.
 12. Jeg bagte bundene weekenden før og lage kagerne sammen med fyldet, smurte dem op og overtrak dem med fondant. så blev de filmet og kom i fryseren. jeg tog dem op torsdag så de kunne tø op, og pyntet dem fredag og samlet dem helt lørdag på stedet, da den ikke kunne flyttes samlet.
 13. Fantastik beretning, det lyder til at det var den perfekte dag Det er nogle super gode billeder fra hele dagen, og sikke en skøn familie og :cheerleader3: for danse kjolen
 14. Vi fik ingen æske med, de lå i en lille stofpose, da de blev sendt som almindelig brev. vi have en ringæske i forvejen. hvis vi ikke have haft en, tror jeg nu ikke vi ville have købt en, vi ville nok bare have dem liggende på stofposen oppe ved alteret.