lenemaj

Medlem
 • Content count

  576
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About lenemaj

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday 05/02/1979

Profile Information

 • Vielses dato
  28.05.2011
 • Type vielse
  kirke
 • Lokation
  Agerskov....ca
 1. Et forsinket tillykke Jeg her ikke været på BK i et år og kom lige forbi og så at I lige var blevet gift. jeg kan huske at jeg fulgte med da du startet op for vel 2 år siden. så jeg var selvfølgelig NØD til at se billederne og læse om hvordan jeres dag gik. Fantastisk kongebillede og jeg glædre mig til et hvor man rigtig kan se kjolen, den har jeg glædet mig til at se og dejlig at I havde en dejlig dag selvom du blev dårlig undervejs Knus
 2. Jeg spiser aldrig fondanten på kager heller ikke mine egne :fløjt: Jeg synes fondant er rigtig god til at overtrække med, da det altid bliver glat og fint. det er også rigtig godt at lave figur og pynt af, men selve smager er jeg ikke begejstret for. Da vi skulle "foder" hinanden med kagen fik jeg også af den nederste del af stykke så jeg ikke fik noget fondant, den kan du jo også sørge for til din mand
 3. :bearhug:
 4. Der er nogle rigtig smukke billeder :cheerleader3:
 5. Det med facebook var nok ikke det smarteste du kunne gøre, det er så svært at se præcis hvad folk mener når man ikke kan se kropssprog og tone fald. En sur smiley : ( kan vel også være ment som en "det er jeg ked af at høre" smiley. Jeg kan godt forstå at du er ked af det og skuffet over festen. Når du/I har lagt så meget tid, penge og tanker ind på at det skulle blive den perfekt (eller i hvert fald sjov og vare længet end til kl 20.) fest, bliver man helt automatisk skuffet når det ikke sker. Men der er ikke meget at gøre ved det nu andet end at til næste fest I holder (måske jeres bryllup) at fortælle folk hvad I forventer af festen. Til min 30 års fest (som jeg også havde brugt meget tid på og glædet mig til) begynte folk at gå kl. 00.30 og det blev jeg også skuffet over, så op til vores bryllup fortalte vi til folk at vi (selvfølgelig) glædet og at vi havde bestilt musik til kl 05. for nu skulle der festes. Det var ikke sådan at vi sag: "I har bare at blive og feste til den lyse morgen" bare at vi ville feste natten lang. Vi have dog også skrevet ivores invitation "dans til den lyse morgen" så viste folk også hvad vi lage op til. Jeg håber kan kan bruge noget af det og så får du lige en række af dem her :bearhug: :bearhug:
 6. Tak, jeg er også så glade for dem
 7. Du kan se mine billeder Her de er også taget af Tina Liv. Jeg var også ude og investere i lidt nyt undertøj :fløjt: , men stadig kun sæt jeg normalt ville købe.
 8. Sikke et flot sted det kan kun blive nogle gode billeder . Da jeg fik taget mine TTD billeder startet vi med billeder hvor jeg havde håret sat med blomster og diadem (jeg havde selv sat det) og bagefter tog vi alt ud og lavet de sidste billeder, så der var lidt af hvert. På vores bryllupsdag tog fotografen også billeder af os hver for sig, mine billeder er taget bagfra/ fra siden så man kan ikke rigtig kan se fronten af kjole og det er jo en stor del af kjolen. Så jeg er SÅ glad for min TTD nu har jeg nogle flotte billeder af min kjole Jeg glæder mig til at se hvad du kommer frem til :17:
 9. Tillykke med jeres store dag, håber den bliver alt hvad I drømmer om
 10. Tillykke med jeres store dag, jeg håber I får en helt fantastisk dag
 11. Tillykke med jeres store dag, håber den bliver alt hvad I drømmer om
 12. Mange tak, Jeg skal nok se om jeg kan finde et billede
 13. Hvor er de bare fantastisk flotte!!! :thumbsupsmileyanim: Må man spørge hvor meget du skulle af med for det? Jeg var så heldig at hun skulle bruge nogle TTD billeder til sit portfolio og søgte nogle der ville være "forsøgs kaniner". så jeg skal ikke betale noget for det og får billederne på CD + et billede forstøret :loveshower: Hvor heldig kan man være :cheerleader3:
 14. Jo jeg rigtig glad for dem :loveshower:
 15. Tak Jeg kan slet ikke finde ud af hvorfor et billede jeg selv bedst kan li