PernilleUnited

Medlem
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About PernilleUnited

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 03/25/1991

Profile Information

 • Vielses dato
  16.06.2018
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Munkebjerg
 1. Hej Stine. Ja, det er helt utroligt hvordan ens bryllupshjerne pludselig går helt amok og begynder at tænke på de mest mærkelige ting! Jeg er glad for, at du tog dig tid til at svare - og jeg har fået lidt mere ro i sjælen efter din besked. Der er blevet lavet et "ophæng" til mit slæb - så det skal jeg ikke tænke over ;-) Men uha, hvor har jeg tænkt MANGE gange over om jeg kan finde ud af, at have kjolen på og bevæge mig rundt! Jeg elsker min kjole - og den har fået hele armen - men nu her en måned før brylluppet, ja så, blev jeg sku lidt nervøs for om jeg kan finde ud af at have den på... Haha - hvor er det åndssvagt.. men det ændrer ikke på, at det er sådan jeg har det.. og det er ikke kun kjolen - men alt muligt vedr. brylluppet :-) Kan godt mærke det kommer tæt på - men det hele skal selvfølgelig nok gå ;-)
 2. Halløj damer Jeg skal snart giftes og glæder mig selvfølgelig rigtig meget ;-) Jeg skal have den helt store kjole på - med en masse tyl og blonder. Jeg vil dog høre om nogle af jer, har nogle gode råd til hvordan jeg bedst muligt kommer igennem min bryllups dag med sådan en kjole? Jeg er, sjovt nok, ikke vant til at have sådan en stor kjole på, og er blevet meget nervøs for, om jeg kan "finde ud af" at have den på. Jeg tænker, at der sidder en masse kloge damer herinde, som har prøvet at have sådan en stor kjole på, som måske ville give mig et godt råd eller lidt vejledning til, hvad jeg skal være opmærksom på? Kan man overhovedet give folk et knus? Kan man danse i den? ... Sikke mange ting man pludselig bliver nervøs for og som jeg slet ikke har skænket en tanke før nu! :D Vores bryllup er et klassisk kirkebryllup med efterfølgende fest og dans. Hilsen hende der skal giftes om 1,5 måned og som pludselig bliver nervøs for en masse mærkelige ting...
 3. Hej med jer Jeg er på udkig efter at få lavet en fodbold-inspireret bryllupskage, så jeg vil høre om der er nogle af jer, der kender et godt sted eller en privatperson, som laver bryllupskager? Jeg har nogle forespørgsler ude, har dog ikke hørt noget endnu, men er meget interesseret, hvis der skulle være en privatperson, der gerne vil lave den. Jeg synes, at prisen er ret høj mange steder, og er ikke interesseret i at give mere end MAKS 55 kr. pr. person (inkl. pynt m.m.) De fleste steder kan lave de klassiske bryllupskager, men da vi gerne vil have nogle fodboldlogoer m.m. på, så er det lidt sværere at finde nogle. Det skal helst være tæt på trekantsområdet, da det er der vi bor og festen skal afholdes. Måske nogle har bestilt sådan en kage et sted, eller kender nogle der har? Eller bare har nogle ideer til, hvem vi kunne tage kontakt til? Eller sidder der en herinde, som bare er knald god til at lave bryllupskager?? Inspirationsbilleder:
 4. Hej med jer Jeg har ikke huller i ørene, men vil gerne have nogle øreringe i til mit bryllup. Jeg vil derfor høre om nogle af jer, kender et godt sted, hvor de har clip on øreringe? Har søgt lidt på nettet, men tænkte, at der måske var nogle i dette forum, der havde nogle forslag :-) Det må gerne være nogle der "hænger lidt ned af" (aner ikke hvad man kalder det) - skal ikke have halskæde på, så det må gerne være nogle man ser. // Jeg er ikke interesseret i, at få lavet huller i ørene inden mit bryllup, som finder sted om 3 måneder.
 5. Jeg havde 3 med til kjoleprøvning (som fandt sted for 2 uger siden) - og det synes jeg var meget passende. Alle dem du har med, vil have en mening om kjolerne og derfor kan det blive meget forvirrende, hvis du har mange med. Det er vigtigt, at du finder en kjole som DU kan lide og det er nemmere, hvis der kun er få holdninger udover din egen, som du skal lytte til. Jeg forsår godt, at du gerne vil have dem alle med - og det kan også alde sig gøre - men min erfaring er, at det er rarest at have få med - og det skal selvfølelig være nogen der kender dig og din stil og som vil sige deres mening. jo færre du har ed, jo færre har også set din kjole - og derfor er overraskelsen endnu større på selve dagen ;-)
 6. Haha :-) skønt. Dejligt at høre, at jeg ikke er den eneste FCK-fan :-) men hvorfor skulle jeg også være det? - Det er jo det bedste hold :D
 7. Hej med jer dejlige damer Jeg er i fuld gang med planlægningen af mit bryllup og da jeg ikke er specielt kreativ, så har jeg brug for hjælp ;-) Jeg er på udkig efter et strømpebånd, hvor både Real Madrid og Barcelonas logoer indgåer. Jeg er Real Madrid fan og min forlovede er Barcelona fan - vores bryllup kommer til, at have det lidt som et tema. Jeg vil derfor gerne have et strømpebånd, hvor BEGGE klubber er med. Jeg kan google mig frem til, at det er nemt at lave - men det er det ikke for mig - så jeg vil høre om nogen laver sådanne strømpebånd? Eller om I kender nogen der gør? Jeg har kigget rundt omkring på nettet, og ingen har både med Real Madrid og Barcelona. Håber nogle kan hjælpe ;-) Mvh. Pernille
 8. Hej Diskobil Det vil jeg da gøre - det er jo rigtig fint, at have noget at sammenligne med :-) For ja, spilletid er jo også en vigtig faktor.
 9. Hej ChristinaV Mange tak - har allerede været inde og høre dem og sende en forespørgsel på pris m.m. De lyder til at være virkelig gode! og fedt at de kunne få fol på dansegulvet - det er så vigtigt :-)
 10. Hej Martin Tak for din besked. Jeg er helt enig med dig i, at stemningen er alt afgørende. Og det kan det både være med en DJ og livemusik. det afgørende er jo, at dem der står for musikken, kan få folk i stemning og at man så har lyst til at danse :-) Min H2B og jeg, er bare forelsket i tanken og live musik - og synes det giver en romantisk stemning (hvis det er de rigtige selvfølgelige). Vi er bestemt ikke afskrækket for at hyre en DJ, men umiddelbart, vil vi rigtig gerne have live musik til vores store dag :-) Men hvis du vil, vil jeg da gerne høre lidt om dit set-op og prisen for et helaftensarrangement?
 11. Halløj damer :-) Det er en fornøjelse, at være en del af dette skønne forum. Min kæreste og jeg skal giftes til juni og vil rigtig gerne have styr på noget musik, da det er en stor og vigtig del af festen. Vi skal holde vores bryllup på Munkebjerg og vil rigtig gerne have levende musik til festen. Det skal ikke være et band, men en 1-2 personer, gerne med en guitar og som kan spille alt lige fra de gamle klassikere til det nye - altså god danske musik, som rammer alle :-) Og som er gode til, at få folk på dansegulvet. Det ville være fint, hvis det både er under middagen (stille baggrunds musik) og til dans efterfølgende. Men det er ikke afgørende, at det er levende musik under maden - der kan vi sagtens lave en playliste, som kører i baggrunden. Det vigtigste er, at der er levende musik til festen. Jeg vil høre, om der er nogen herinde, der vil anbefale nogle eller har nogle gode ideer til, hvor vi skal kigge henne?
 12. Tak for svar. Dejligt at høre, at vi ikke er helt ude på et sidespor ;-) vi har nemlig vidt forskellig smag, og jeg er ikke til den helt klassiske vielsesring, hvor min kæreste vil have det så simpelt som overhovedet muligt. Og nej - ikke to mennesker er ens.
 13. Hejsa. Jeg har brugt denne hjemmeside, som er gratis; http://www.tablerrr.com//#.WezRa2Zrzsc Der kan dog kun være 30 gæster i et program - så du skal dele det op, hvis I bliver flere. Det er dog dejligt nemt, at bruge.
 14. Hej med jer! Jeg har læst, at man kan lave en hjemmeside, hvor gæster kan tilmelde sig brylluppet. Så undgår man, at skulle sende svar kuverter med ud, sammen med invitationen - eller blot få det på en mail eller sms. Samtidig kan gæsterne følge med i praktiske ting m.m. angående bryluppet på hjemmesiden - så tænker det kunne være en fin måde, at gøre det på. Er der nogen der kender til det?
 15. Mange tak for svar :-) Dejligt at høre, at jeg/vi ikke er helt skøre med tanken om at have to forskellige ringe ;-) Det er jo trods alt en ring, vi hver især, gerne skulle have på resten af livet, så vil gerne være tilfreds - og vi har bare forkellig smag. Men kom meget i tvivl om det var en meget mærkelig idé.. og hvor er det skønt man kan skrive herinde og få hjælp! Men ja, det vigtigste er jo at man selv er glad og tilfreds. Det er rigtig dejligt. Jeg har kun deltaget i et bryllup - som ikke var så traditionelt - så har er helt på bar bund ;-)