dmkchd

Mangler "anretter/opvaske" team!

1 post in this topic

Hej skønne BK brugere.. Vi står og mangler nogen til at hjælpe os i køkkenet (selvfølgelig mod betaling :wink:) til vores bryllup d. 9. juli 2011, i Nøvling (10 km udenfor Aalborg).

Det vi skal have hjælp til, er at nogen kan hjælpe med at anrette maden til vores buffetbord (først en starter til gæsterne inden vi kommer fra fotografering, derefter "hovedrets"buffeten,) lune de ting der skal lunes, fylde op i buffeten under spisningen, tage maden ud igen og rydde af bordene, vaske op, anrette til kagebordet og lave kaffe..

Den vi havde regnet med skulle stå for det (og som ville have kunne skaffe nogen til at hjælpe ham), skal til kbh og arbejde sommeren over.. Derfor står vi nu lidt på bar bund!! Og jeg tænkte, jeg måske kunne være heldig, at nogen herinde kunne være interesserede eller kender nogen der kunne.. Gerne nogen der har prøvet noget lignende før :)

Vi bliver ca. 130 mennesker, så det bliver en dejlig stor fest. :balloon: Derfor vil vi mene, der nok skal være minimum tre til opgaven.. Der er et godt stort køkken på stedet med industriopvaskemaskine..

Håber nogen kunne være interesserede i sådan en tjans og dermed lette en tung sten fra vores hjerter??? :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥