Guest dykkerbruden

hjemme syet kjole i bryllupsgave?

7 posts in this topic

What to say?

Jeg har en super sød veninde som har tilbudt mig at lave min brudekjole til mig i bryllupsgave.

Umiddelbart, har jeg lyst til at sige ja, hun er super dygtig til at sy, og jeg kan også selv sy, så vi vil kunne hjælpes godt af. Men, jeg er så kommet i tanke om, om min kommende mand måske syntes det er lidt fesnet at bryllupsgaven, bliver mest til mig??? Eller ja, jeg ved sku ikke, har ikke snakket med ham om det endnu....

Ingen tvivl om at jeg er dybt taknemmelig for tilbudet, men er det for meget, det er trods alt en stor gave... :biggrin:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg ved ikke om han ville syntes det, jeg har slet ikke spurgt ham ;-)

jeg tror dog at jeg tager imod det fine tilbud, for det er jo også et væsentlig tilskud til vores bryllups budget, og det betyder at vi kan noget andet for pengene.... Desuden er gæsterne ikke inviteret for at give os gaver, men for at være med til at fejre vores kærlighed, og det syntes jeg i høj grad min veninde gør med sådan at deltage og bidrage til dagen.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hold da op en fin gave!! Super sej veninde du har! *thumbs up*

Jeg synes bestemt godt du kan tage imod den!

Min veninde og hendes mand fik en lignende gave til deres bryllup (gratis leje af brudekjole fra brudens veninde) og der var bestemt ingen sure miner der :-)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tak for jeres imputs!!!

Min søde kæreste syntes det var en vild personlig og dejlig gave at få fra min veninde! Og han syntes det er vildt fedt at hun vil give mig så flot en gave...

I dag har vi så været ude og kigge på kjoler, og jeg må sige at det var både vidunderligt og forbandet svært på samme tid. For jeg havde lyst til at købe en masse af dem med hjem. Der var to woowh kjoler, så nu skal vi i gang på tegnebrættet.

Det er vildt spændende, men jeg kan sørme godt forså at man kommer til at købe en forkert kjole, eller for dyr kjole med hjem, når man står og kigge i spejlet, ligner en prinsesse og veninderne klapper i hænderne over hvor flot man er. :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥


Annoncer