Louisesigh

Vægttab -20 kg

2 posts in this topic

Hej alle sammen!

 

Min kæreste og jeg skal giftes i 2020 og jeg har (desværre) altid være overvægtig. Men jeg må indrømme at efter jeg fik en ring på fingeren, så har min motivation aldrig været større!

Så jeg købte et forløb hos Feldskov Fitness, hvor jeg både har fået et træningsprogram samt en kostplan og det går skide godt! 

Jeg er ikke sulten og jeg går i fitness 4 gange i ugen, så det er intenst. Men selvom jeg har 2 år inden jeg skal i kjolen, så vil jeg gerne bare I GANG NU! Ellers kommer det jo ikke til at ske..

På denne måde har jeg også god tid til at rette op og stramme ind, så alt forhåbentlig spiller. Jeg glæder mig til de dumme kilo er tabt.

 

Jeg skal tabe mig omkring 15-20 kilo, så det er meget. Men jeg er kun 161 cm høj, så jeg kommer til at ligne en flødebolle i sådan en kjole, hvis jeg ikke taber mig.

 

Hilsen Louise

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg ønsker dig alt held og lykke med din træning, jeg håber du opnår dit ønskede mål. Jeg overvejer også at købe en træningsprogram og få en coach på når jeg skal ned i fitten fordi jeg har virkelig brug for motivation da jeg også skal giftes 2020 december. 

 

Hilsen Cecilie

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥


Annoncer