Feststeder til bryllup

Feststeder til bryllup og gode fester finder I her på denne side. Skal I giftes og mangler et sted at holde jeres bryllup, så har vi en masse skønne steder her, som I kan vælge imellem. Om I er til et festlokale i en restaurant, et gods eller måske et slot, så kan I finde det her. Vi har masser af forskellige steder, der kan gøre jeres fest til den perfekte dag i jeres liv. I har mulighed for at vælge, om I vil have med eller uden mad, og hvor store jeres lokaler skal være. Find det perfekte sted til jeres arrangement.

Vis kun feststeder i KøbenhavnSjællandJyllandFyn

Bordopdækning Charlottehaven

Charlottehaven

2100 København Ø

Bryllup uden krummelure centralt på Østerbro i smukke, stilrene omgivelser.
Besøg hjemmeside

Gastromé facade

Gastromé

8240 Risskov

Få lige det bryllup, I drømmer om. Vi har et utal af muligheder i vores eksklusive rammer.
Besøg hjemmeside

Cafe Hack festlokale med runde borde

Hack

8000 Århus

Spændende køkken på højt gastronomisk niveau beliggende i hjertet af Århus.
Besøg hjemmeside

Herthadalen festlokale orangeri

Herthadalen

4320 Lejre

Bryllup i skoven med kun 30 min til København.
Besøg hjemmeside

Vores flotte lokaler er klar til at tage imod jer og gøre jeres dag helt speciel.
Besøg hjemmeside

Restaurant Kanalen Christianshavn

Restaurant Kanalen

1403 København K

Fejr kærligheden på Christianshavn, med privat gårdhave og mad i særklasse.
Besøg hjemmeside

Brudepar i vandkanten

Rønnes Hotel

9690 Fjerritslev

Bryllupsfest i naturskønne omgivelser ved vand og skov.
Besøg hjemmeside

Bordopdækning

Skjalm Hvide Hotel

3550 Slangerup

Bryllupfest inkl. overnatning og brunch næste dag fra kun 1.095 kr. per person.
Besøg hjemmeside

Sonnerupgaard Gods festlokale laden

Sonnerupgaard Gods

4330 Hvalsø

Arranger selv festen, dans til den lyse morgen og gå til ro i vores værelser.
Besøg hjemmeside

Bordopdækning til bryllup

Ved Møllen

4100 Ringsted

Hold bryllup i vores flotte selskabslokaler. Vælg mellem flere lækre festmenuer.
Besøg hjemmeside

Tilføj dit firma på Bryllupsklar.dk – klik her

Feststeder og årstid for brylluppet

Når det kommer til bryllupsopsætningen, er det vigtigt og se på det budget, som man har lagt til ens bryllup. Til selve opsætningen af brylluppet, er der et hav af muligheder. Det kan være et bryllup i en lade, slotsbryllup, boheme bryllup, kulturelt bryllup, et klassisk bryllup eller et udendørs bryllup.

Årstiden for brylluppet er ligeledes en vigtig del, da dette kan forandre omgivelserne for opsætningen af både inde- og udendørs underholdningsmuligheder. Årstiden kan også have en betydning for budgettet, nogen steder skifter priserne alt efter den årstid, som brylluppet bliver afholdt på. Typisk er sommeren den dyreste årstid, da denne har flest efterspørgsler.

Feststed med eller uden bryllupsmenu

Bryllupsmenuen kan være en udfordrende opgave at sammensætte, hvorfor det kan foretrækkes, at lade bryllupslokationen stå for maden. Der kan med fordel tilknyttes en bryllupsarrangør. Bryllupsarrangøren kan være tilknyttet lokationen, og kan derfor anbefale sammensætning af menuen til det ønskede antal gæster. Ønsker man selv at sørge for mad, drikkevarer og opsætningen af pynt og borde, skal det undersøges om brudeparret selv gerne vil finde tjenere eller om dette skal udbydes af lokationen. 

Bryllupsovernatning for gæster

Når der overvejes en bryllupslokation, kan dens geografiske placering få en betydning for gæsterne, som inviteres. Dette kan betyde, at et nærliggende hotel er at foretrække på listen som valg af ens lokation, da det bliver nemmere for gæsterne at finde et overnatningssted. Det kan også være at selve lokationen kan tilbyde overnatning. Ønskes et nærliggende bryllupsarrangement tæt ved ens familie, eller måske kirke og reception, mindskes tiden og transportomkostninger for brudeparret. Hvorfor forventningsafstemningen til lokationen er en primær faktor, når det kommer til ens bryllup. 

Derudover danner feststedet ikke kun ramme for selve brylluppet, men også bryllupsbilleder. Ens minder bliver foreviget og det er den dag man ser tilbage på, og derfor er lokationen, der danner baggrunden for billederne yderst vigtig at beslutte. I ovenstående har vi en masse forskellige lokationer at vælge imellem, uanset om det er i København, på Fyn og Sjælland eller i Jylland, så finder du gode feststeder.

FAQ

 • Hvilken type feststed passer til et bryllup?

  Det afhænger helt af hvad I er til. Der findes jo alt lige fra små forsamlingshuse til slotte og herregårde. Så jeres smag – og selvfølgelig også budget – afgør hvad I skal vælge.

 • Kan man leje et feststed hvor alt arrangeres?

  Ja, der findes masser af steder, hvor det eneste I skal gøre på selve dagen er at møde op. Alt er aftalt på forhånd og festedet sørger for at alle aftaler overholdes, så I bare kan nyde dagen. Klik på linker herover og se en liste med dejlige feststeder til jeres bryllup.

 • Jeg leder efter et sted hvor jeg kan tage alt med selv, findes det?

  Ja helt sikkert. Der findes mange steder, hvor I lejer lokalet og så selv sørger for mad, drikkevarer, pynt, borddækning mv. Hvis du klikker på linket herover så får du et par gode forslag til sådanne steder.

 • Hvad koster det at leje et feststed?

  Prisen afhænger af flere faktorer. Køber I en samlet pakke med alt mad og drikke inklusiv eller lejer I et råt lokale, som I selv skal fylde op med pynt og mad og drikke? Man kan ikke give et entydigt svar på prisen, men vi anbefaler at klikke ind på ovenstående link, der er samlet en fin liste med feststeder, hvor I kan se forskellige priser.