Romantisk herregårdsbryllup

Artiklen er skrevet med hjælp fra vores samarbejdspartner Scandic Bygholm Park.

I Horsens bliver drømmen om herregårdsbryllup til virkelighed på Scandic Bygholm Park. Den mondæne herregård fra 1775 ligger i de smukkeste omgivelser.

Omgivet af sø og park tiltrækker stedet brudepar fra hele landet. For par, der ønsker et bryllup, der er gennemført romantisk fra vielsen til valsen, er Scandic Bygholm Park i Horsens det helt rigtige sted.

Annonce ♥

Gammeldags romantik og charmerende herregårdsstemning

”Man får en wow-effekt allerede i det øjeblik, man kommer ind på gårdspladsen. Der er en helt speciel herregårdsstemning over stedet, og det giver en unik helhedsoplevelse til det romantiske bryllup,” fortæller Food & Beverage Manager Ryan Lauridsen fra Scandic Bygholm Park.

scandic-bygholm-facade

Scandic Bygholm Park ligger i fantastisk smukke omgivelser

Han forklarer, at de smukke rammer og den elegante herregårdsstil giver den specielle atmosfære af romantik og historie, som mange brudepar efterspørger til deres drømmebryllup. Derfor kommer brudeparrene og deres gæster også gerne langvejs fra for at holde festen på Scandic Bygholm Park.

”Vi har brudepar fra hele landet, der kommer for at holde deres fest her. Det er især brudepar fra Sjælland, som kommer herover for at blive gift og holde deres bryllup i de romantiske omgivelser,” siger han og uddyber.

”Vi gør det gennemførte herregårdsbryllup muligt for alle, fordi vi prismæssigt ligger i en helt anden kategori end hvad du finder på Sjælland. Brudepar kan holde fest og have deres gæster til at overnatte på Scandic Bygholm Park for samme beløb, som de kan holde bryllup for på Sjælland.”

scandic bygholm facade

Den røde løber er rullet ud og man er klar til at tage imod jer og jeres gæster

Annonce ♥

Fra det intime selskab til den storslåede fest

Scandic Bygholm Park danner en stilfuld ramme for både mindre og store bryllupsfester. Her er plads og faciliteter til de helt små selskaber for brudeparret, der har været på rådhuset med den nærmeste familie, og til den store bryllupsfest med 120 gæster.

”De fleste af vores bryllupsselskaber er fra 50 til 120 gæster, men vi kan sagtens holde bryllupsfester, der er endnu større, ” fastslår Ryan Lauridsen.

Det mest populære lokale er ”Marie Abel” opkaldt efter den første frue på herregården – som stadig siges at spøge i enkelte rum på herregården. Med integreret dansegulv er ”Marie Abel” det foretrukne lokale til de større bryllupsfester, hvor der er lagt op til bal.

I ”Salonen” holdes de mere intime bryllupsfester, der har en størrelse på max 40 gæster. Indretningen i lokalerne er den samme: mønstrede tapeter, storslåede lysekroner, gamle parketgulve og fine møbler.

festlokaler scandic bygholm park

Et af de flotte festlokaler

Reception på terrassen

Ryan Lauridsen anbefaler, at receptionen holdes på den store og skønne terrasse, hvor der er udsigt over parken og søen.

”Vores terrasse danner den perfekte ramme for en bryllupsreception. Efter vielsen kan gæsterne få kage og velkomst på terrassen, og de kan gå ture og nyde den gamle park inden festen fortsætter i de smukke og stilfulde lokaler” siger han og tilføjer, at nogle par endda vælger at blive gift i parken.

Skulle det regne på bryllupsdagen, så er det intet problem. Fra terrassen er der naturligvis mulighed for at trække sig indenfor i et tilstødende lokale.

Scandic Bygholm Park

Også indvendigt lever herregården op til forventningerne

Et herregårdsbryllup for alle

Skal Ryan Lauridsen opsummere hvad det er, der gør Scandic Bygholm Park så attraktiv for brudepar, så er han slet ikke i tvivl om, at det er den romantiske herregårdsstil, der giver stemning og atmosfære til den perfekte dag.

Han peger også på, at Scandic Bygholm Parks faste pris uden tillæg betyder meget for brudeparrene. Den faste pris gør det muligt at nyde den store dag fuldt ud uden at bekymre sig om eventuelle overraskelser bagefter.

Og så er han især begejstret for, at prisniveauet er langt lavere end på Sjælland, hvilket gør det muligt for alle at få opfyldt deres storslåede bryllupsdrømme.

Med kun 5 minutters kørsel til motorvejen og 10 minutter fra banegården er herregården nem at komme til for alle gæster, uanset hvor de bor i landet, hvilket for mange brudepar også er vigtigt.

Læs mere på scandichotels.dk/bryllup

Scandic Bygholm Park
Schüttesvej 6
8700 Horsens
Tlf. 75 62 23 33
fest.horsens@scandichotels.com

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup