Yes – så åbner butikkerne igen

Endelig. Dette er beskeden som mange af os har gået og ventet på i lang tid. Fra den 1. marts må udvalgsvarebutikker (gælder desværre ikke butikkerne i storcentre) åbne igen, og det betyder, at du nu kan komme ud og prøve brudekjoler, købe tøjet til gommen og besøge guldsmeden. Forsamlingsforbudet på 5 personer gælder stadig, men vi tror på, at det vil være muligt at afholde bryllupper senere i år.

Hvis du leder efter en smuk brudekjole, så skal du kigge i denne oversigt med Danmarks bedste brudekjole butikker og brudekjole designere. Brudekjole producenterne har masser af de nyeste kjoler på lager, så du skal ikke være nervøs for om du kan nå at få en kjole hjem. Alle er indstillede på at de skal ekspedere bestillingerne hurtigt, så ingen panik.

Leder du efter herretøj til gommen, så vil vi anbefale dig at tage et kig HER, for her får du en liste over herretøjs forretninger, der kan klæde gommen og hans mandlige venner på.

Annonce ♥

Nogle af de butikker der også må åbne igen er de fysiske smykke- og guldsmede forretninger. Så hvis I stadig ikke har fundet vielsesringene eller hvis du leder efter smykker til den store dag, så kan du med fordel se mere HER.

Så afsted med jer – held og lykke med bryllupsshoppingen.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup