JannieE

Medlem
 • Content count

  827
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About JannieE

 • Rank
  Gift kone
 • Birthday 01/20/1977

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  22. juli 2006
 • Type vielse
  kirke
 • Lokation
  Jægerspris
 • Interesse
  Mine interesser er ikke så mange. Til gengæld kaster jeg mig gang på gang i ud i diverse kreative projekter. Kan slet ikke tåle at komme ind i Panduro hobby eller se noget 'smart' hjemmegjort på nettet. <br />Mere faste interesser er læsning. Desværre har jeg ikke haft så meget overskud til det i lang tid. Når jeg læser er det 100 % skønlitteratur og allerhelst noget med gys. Ok pt. læser jeg jo så også side op og side ned herinde og andre steder om bryllup.<br />Jeg bruger også en del tid generelt med at surfe på nettet og så selvfølgelig mit super dejlige job, som desværre kun er et tilkaldevikarjob. Håber dog at jeg med tiden kan blive fastansat.
 1. Rigtig flotte æsker!!!!
 2. Vi skal sidde ved firkantede borde med seks personer ved hver. Dog skal vi sammen med forældre sidde ved et langt bord 'øverst' i lokalet. Da vi skal have buffet til hovedret og desserten er fritgående er jeg sikker på vi nok skal få talt med alle. Jeg har selv været til et bryllup hvor vi sad ved runde borde, og selvom vi kom lidt langt væk fra brudeparret så syntes jeg vi kunne se dem bedre end ved et E-bord. Jeg syntes tit man ved E-borde bliver så fastlåst, og kun kan se/høre dem der sidder nærmest. Ved et rundt er der mere lagt op til bevægelse af hovedet....Syntes jeg.
 3. Jeg kan ikke sige jeg ikke er misundelig på jeres tur. Er bare glad for jeg i går blev ringet op af min kommende chef og fik en god snak om min opstart og fik af vide hun glæder sig til jeg starter. Erik har fået panodiler til smerterne og faktisk skulle han have haft 3 tænder mere ud, men meldte fra da han var helt ødelagt. Han har voldsom tandlæge-skræk så det var en hård omgang. Heldigvis kunne tandlægen godt forstå hans afbud og aftalen blev de tager det efter brylluppet. Nu håber jeg bare hans nye tænder passer fint, så han ikke får 'ondt for tænder' på lørdag.
 4. Hvor er jeg glad for at jeg ikke er den eneste der er 'utaknemmelig'. Mit polterabend var mildt sagt kikset. Det startede ellers fint, efter panik om hvem der skulle arrangere da min veninde pludselig ikke 'magtede det'. Jeg blev hentet af min søster til en middag, hun havde inviteret mig ud (hvad hun ALDRIG gør så havde lugtet lunten) og da vi kom ned til en super lækker restaurant var min mor og mine to søstre der. Det blev jeg vildt glad for, for de kommer fra nordjylland og har kørt i knap 5 timer for at komme med! Derefter kom min veninde og mine niecer. Vi fik noget lækker mad og god vin og en masse snak. Bagefter gik vi ned til toget og steg på. Vi skulle i Tivoli, men da vi var ca. halvvejs fik de kigget på klokken og set der kun var 1 time vi kunne være der. Men vi tog derind, da vi kom derind efter 45 minutter i tog fandt de ud af det var for dyrt for en time, så jeg foreslog vi tog på Rosie McGee. Da vi nåede næsten derhen, var der nogen der sagde at de ville have kaffe og det kunne vi ikke få der, så vi vendte om og gik til hovedbanegården. Der fik jeg en kop varm kakao og så tog vi sidste tog hjem. Ja og så var det polterabend slut Jeg havde håbet vi havde taget hjem til min søster, der bor tæt på mig og havde festet lidt, men nej. Til gengæld havde min mor og de to søstre der sov hos mine forældre siddet oppe til 3.30 og drukke sjusset og snakket. Jeg var bare blevet kørt hjem og var hjemme kl. 1.00. Det er ikke fordi jeg forlanger det store, men en middag ude og en togtur er ikke et rigtig polterabend i mine øjne. Havde regnet med lidt mere, selvom der kun var en uge til at planlægge. Heldigvis havde Erik den sjoveste polterabend dagen efter, han var ude at spille golf, spise, bowle og så bytur. Det under jeg ham, for han havde en dårlig oplevelse til sit polterabend ved hans sidste bryllup. Men ja vi må sørge for at vi til vores bryllup viser hvordan man fester! Og så huske følelsen hvis vi selv skal glæde en med et polterabend.
 5. Nu er det ved at være MEGET tæt på! Vi er ved at være klar....Jeg er i gang med kagebunde, Erik skar laks til forret i morges og ungerne har lavet gaveposerne færdige (jeg fyldte dem i går, så de skulle binde dem og pakke bolsjer). Vi har haft en del kaos den sidste uge, da Eriks far pludselig ikke ville komme og så ville de gerne alligevel, Erik fik ondt i tænderne og fik hos tandlægen konstateret fremskreden paradentose så han fik tykket 5 tænder ud. Og skal have nye i morgen! Jeg skulle pludselig i aktivering, selvom jeg starter i job på mandag og så fandt vi ud af at min dagsbehandler har tilbageholdt min kontanthjælp i denne månede af uvisse årsager. Men men men tror det hele går i den sidste ende. Det skal det jo. Jeg har sygemeldt mig fra aktiveringen, da de trods en udførlig helbredserklæring med forbud om monotont og hårdt fysisk arbejde har sendt mig ned på et posthus! Jeg var der tre dage og den ene dag skulle jeg sætte reklamer så nu er jeg helt smadret i mine skuldre og ryg. Lige hvad jeg har brug for. Den vejrudsigt er lige til at få stress af. Jeg tjekker ikke før fredag, så kan den vel ikke ændre sig så meget! Ud til køkkenet igen!
 6. Hvor er det en fed historie!!!! Har selv hørt mange sjove samtaler da mit soveværelsesvindue var lige ud til et fortov. Men har dog aldrig kunnet tage et par tyve på fersk gerning.
 7. Super flot prøvekage! Hvad med en jordbærmousse?
 8. Jeg syntes egentlig også en uge før er ok. Og er trods alt bedre end dagen før, som det er blevet brugt i gamle dage! Jeg bliver poltet weekenden inden og det er ganske ok som startskud til en hektisk uge syntes jeg.
 9. Min kommende var i torsdags nede hos blomsterhandleren og fik en pris på 1000 kr for brudebuket, to brudepigebuketter og 3 buketter til mændenes revers. Jeg vil tro man kan få en ganske pæn buket for 300-500 kr. Men er vidst et spørgsmål om håndtag til at holde i og måden den er bundet så man kan gå med den og så den holder hele dagen.....
 10. Jeg er kommet i lidt af et dillemma....Min søster var her i formiddags for at rette slør til og fortalte at min veninde som hele tiden har sagt hun ville stå for mit polterabend har trukket sig. hun magtede ikke at arrangere det. Jeg har for ½ år siden givet hende min søsters tlf.nr og sagt hun kunne få hjælp af hende, men min søster har intet hørt. Min søster sagde at hun godt vidste jeg ikke måtte vide noget, men hun var så tosset over hun pludselig og med kun en uges varsel skal planlægge mit polterabend. Hun ville gerne bede om tlf.nr. til dem jeg ville have med og fortalte at hun flere gange er kommet med ideer til dagen, men er blevet afvist. Det var noget ens bedste veninde stod for! Så nu ved jeg hvad dag mit polterabend skal holdes, en af tingene der var planlagt men som vidst nu er aflyst og hvad dag Erik skal poltes. Og at hans bliver det helt store arrangement, for det har været planlagt i min. ½ år.... Jeg har det sådan lidt dobbelt med det hele, på den ene side forstår jeg godt min søster bryder alle regler og spørger mig om hjælp, men på den anden side ville jeg helst kunne overraskes. Nu ved jeg at det bliver fredag og nok noget hurtigt arrangeret. Jeg forlanger ikke det store, sagde jeg også til min søster, men alligevel håbede jeg på en dag med oplevelser ud over det sædvanlige og ikke kun druk og snak. Jeg vidste godt min veninde ville knække halsen på opgaven og derfor har jeg flere gange sagt at hun bare skulle ringe til min søster hvis det kneb. Men hun har kun ringet til min mor som bare har givet besked videre til min søster. Jeg er ikke skuffet over min veninde, for hun vil jo så gerne men magter ikke ret meget pga. psykiske problemer. Men jeg ville ønske hun havde taget i mod den hjælp jeg kunne tilbyde uden at blande mig. Erik er selvfølgelig blevet sur på min søster, for han syntes ikke det kom mig ved. Han har talt med min veninde om det og mener at de bare skulle finde på noget og så ikke blande mig ind i de problemer. Men hvordan skulle min søster så få de tlf.nr og vejledninger for mig ang. mine ønsker? Lige nu er jeg bare skuffet og føler mig snydt, selvom jeg jo slet ikke ved om jeg går glip. Og måske er det hele bare snyd for at vildlede mig, men det tvivler jeg nu kraftigt på. Ja ville egentlig bare af med det, men hvis nogen har en genial idé til hvordan jeg kommer videre tager jeg gerne imod. Jeg skal pludselig også til at lave aftale med Eriks ex. om vedr. hentning af hans piger, for hvem skal passe dem når vi er på polter fredag og lørdag? Og jeg vil jo heller ikke afsløre for Erik hvornår han skal afsted! SUK!!!
 11. Nu har du jo sådan set fået et svar, men vil da lige indskyde at jeg syntes du skal spørge præsten til jeres før-samtale. Vi fik af vide af vores præst at gommen skal komme 15 min. før så han kan tage i mod gæsterne og anvise dem deres pladser. Bruden skal komme til tiden og huske at hilse på sin gom! Hun fortalte at mange brudgomme er blevet hylet ud af den fordi deres brud er gået køligt forbi.
 12. Følger med her da jeg også gerne vil have en vild buket. Dog tror jeg du vil få svært ved at få valmuer til at holde en hel dag. De taber som regel bladene få timer efter de er plukket.....
 13. Jeg er fra Jægerspris (som mange mener ikke er rigtig Nordsjælland) og skal giftes d.22. juli i Skoven kirke hvor folk gerne må komme og glo. Og jeg tager også meget gerne i mod en invitation til pærevælling.
 14. :carrot: Rigtig flotte kort og altså super smart med de slidser.
 15. Vi har valgt tre salmer: 'Op al den ting' som er vores begges yndlingssalme 'I blev skabt som mand og kvinde' hvilket jo passer 'Jeg ved en blomst' som vi bare syntes er sød Men kan også klart anbefale Galten kirkes hjemmeside, den er suveræn!