misspuzzycatz

Medlem
 • Content count

  1,891
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by misspuzzycatz

 1. Ang. Billede: "Mit kontrolpanel" - "Personlig Profil - Redigér avatar indstillinger" - Vælg et billede på din computer.. - opdatér avatar Ang. Ticker: Du klikker på en af de ticker du godt kan lide.. så kommer du til hjemmesiden hvor du kan vælge design mv. til sidst får du nogle forskellige koder... der skam du bruge koden mener jeg det er.. den kopiere du.. og så går du op i "mit kontrolpanel" - "Personlig profil" - "rediger signatur" og der lægger du koden ind Tryk opdater signatur - og du kan nu se den
 2. Du klikker på en af de ticker du godt kan lide.. så kommer du til hjemmesiden hvor du kan vælge design mv. til sidst får du nogle forskellige koder... der skal du bruge koden mener jeg det er.. den kopiere du.. og så går du op i "mit kontrolpanel" - "Personlig profil" - "rediger signatur" og der lægger du koden ind Tryk opdater signatur - og du kan nu se den
 3. Lige præcis Send mig lige en pm med din email - så sender jeg dig lige en...
 4. Jeg syntes nu ikke der er noget galt med hende (bortset fra makeuppen!!!! ) Syntes måske kjolen er lige lovlig nedringet i forhold til hun skal i en "kirke" og giftes..
 5. Som de andre piger skriver - så er det et meget dyrt program. MEN der findes os en "light" udgave... med lidt færre funktioner - men som stadig kan en masse... det hedder Photoshop Elements Du kan på adobes hjemmeside downloade en trial version som varer i 30 dage.. og ja så kn man jo få et indblik i om det er noget man kan lide eller ej.
 6. Én ud af flere gange vi har bestilt - har vi haft problemer med dem... Men ja - siden hen har vi bare lært og lade vær med og have for høje forventninger.. og så er det hele gået som en leg Og ja med teknologi kan alt gå galt jo... du kan jo så betale ekstra for og få dem hurtigere... (vi har været ude for det var billigere og få dem på den korteste tid end og vente 21 dage).. Op på hesten igen!
 7. Vi har været til fødselsdag der - dag "mormor" (mandens mormor) holdte sin 70 års fødselsdag der... Et hyggeligt lille sted - og dejlig mad..
 8. Jeg havde en lille blå ørestik i mit hul der sidder højt i øret Diskret men tydligt hvis folk kiggede ordentligt ;)
 9. Kære Milla... Du skal da ikke ligge og være angst... det er DIN dag. Du må en gang for alle fortælle dem at du accepterer ingen form for surmuleri eller andet. Det er din dag - og den skal ikke ødelægges. Det er alt sammen voksne mennesker... så de må ski holde "smerten" ud den tid brylluppet tager... Bank i bordet.. ;)
 10. Det kan du tro jeg vil.. har ligget syg hele den uge - derfor ingen reaktion ;) MEN vi har lige købt hus igår.. så nu skal ALT jo gennemses og pakkes ned.. SÅÅÅ om få dage regner jeg med og give dig besked
 11. Har lige været inde og kigge på listen over udstillere til Bryllupsmessen i Odense - og der står de ikke på Men tror hun har billeder udtillet derhjemme..
 12. Det kan jeg skam godt forstå.... Det er os vigtigt... Taler desværre af erfaring
 13. Den lokale fotograf... Du har vel været inde og se hendes hjemmeside? Kender desværre ikke nogen der har brugt dem... men mon ikke der findes nogen herinde i vores skønne fora der har...
 14. Det hedder ikke Pakhusgaarden mere men Parkhuskælderen. Det lykkede efteråret 2008 mener jeg - og blev vha de lokale stablet på benene igen Jeg syntes nu de laver lækker mad..
 15. UHhh tænke tænke... Der er: (Nu Nævner jeg i flæng dem/de steder jeg kan komme i tanke om) Johans Landkøkken Broholm Gods, i Gudme (vi fik taget billeder omme i haven - LOVE IT) Mosegården (Nååå nej de er desværre gået i betalings standsning ) Hotel Svendborg Majorgården, i Oure Hotel Christiansminde, ligger helt nede ved vandet Restaurant Pakhuskælderen i Lundeborg (det er jo ved vandet - der er super smukt) Hotel Troense, på Tåsinge Øhmmm vender lige tilbage i morgen, når hovedet vågner igen ;)
 16. Det syntes jeg bestemt i skal... Svendborg er jo en skøn by med mange gode muligheder Nu ved jeg ikke hvor du er fra eller præcis HVAD i søger?
 17. Det gjorde vi ved Johans Landkøkken - han har lokaler ude ved den gamle konserves fabrik... Og det var ham der leverede maden
 18. Hotel Svendborg er skam et dejligt sted.. og var også et af de steder der var med i vores overvejelser... De er super søde, laver god mad og har nogle lækre værelser. Det er jo bestemt ikke mere kedeligt end man gør det til?
 19. Hej Mara. Der er rigtig mange muligheder i Odense. Spørg evt. hos din "yndlings" frisør.. kontakt eks. makeup skolerne... der findes flere i Centrum. Ellers ligger der små foretninger rundt i Odense - som "sælger" ansigtsbehandlinger, håropsætninger, makeup lægning - ja disideret brude-pakker
 20. Er skam bare ærlig - og tænker tit på dig.. Så rart du er "tilbage" - så vi kan sikre os du er ok...
 21. Ai det lyder godt - vi må hellere huske dankortet så :D Vi har bestemt os for, at vi besøger messen i Bella Centret - og der er der en del brudekjoleforhandlere og en skoforretning og jeg håber lidt, at jeg kan finde mine brudesko - selvom L er med. :D Jeg fik en sød lille buket blomster hvor i der sad et rabat kort til en guldsmed.. og ja det endte faktisk med vi tog til denne guldsmed 14 dage senere og bestilte vores "egne" ringe... som de lavede lige som vi ville have dem Var nu bare lidt ked af der ikke var "mere" i Odense - da jeg nu havde lokket manden med... men ja mine forventninger var måske os til noget på Bella centeres størrelse ;) Det ville også have været oplagt, at vi havde valgt Vejle, men jeg nægter at bruge 2 timer på at rejse 25-30 km, fordi vi ikke har nogen bil. Feststed, musik, fotograf er på plads. Ringene har vi styr på, da jeg jo vandt en af konkurrencerne herinde. Så det vi vil på messe for er for at få lidt inspiration til L's tøj, måske lidt sidste ideer til de kreative ting, bryllupsrejse, bryllupskage, brudebuket m.v. - og de inspirationer kan vi lige så vel få andre steder og da vi har familie i storKBH er det jo oplagt med et smut dertil - og så er messen i Bella nok bare lidt større, som du også skriver Lyder som en rigtig god ide og tage ind og se den derinde Glæder mig til at høre hvad du har fået ud af den når det er
 22. Ai det lyder godt - vi må hellere huske dankortet så :D Vi har bestemt os for, at vi besøger messen i Bella Centret - og der er der en del brudekjoleforhandlere og en skoforretning og jeg håber lidt, at jeg kan finde mine brudesko - selvom L er med. :D Jeg fik en sød lille buket blomster hvor i der sad et rabat kort til en guldsmed.. og ja det endte faktisk med vi tog til denne guldsmed 14 dage senere og bestilte vores "egne" ringe... som de lavede lige som vi ville have dem Var nu bare lidt ked af der ikke var "mere" i Odense - da jeg nu havde lokket manden med... men ja mine forventninger var måske os til noget på Bella centeres størrelse ;)