misspuzzycatz

Medlem
 • Content count

  1,891
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About misspuzzycatz

 • Rank
  .
 • Birthday 08/14/1986

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://bryllupsklar.dk

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 1. :heart: :heart: :heart: :heart: S A V N E R ...... D I G !!
 2. hej smukke

  Glædelig bryllupsdag

 3. Ang. Billede: "Mit kontrolpanel" - "Personlig Profil - Redigér avatar indstillinger" - Vælg et billede på din computer.. - opdatér avatar Ang. Ticker: Du klikker på en af de ticker du godt kan lide.. så kommer du til hjemmesiden hvor du kan vælge design mv. til sidst får du nogle forskellige koder... der skam du bruge koden mener jeg det er.. den kopiere du.. og så går du op i "mit kontrolpanel" - "Personlig profil" - "rediger signatur" og der lægger du koden ind Tryk opdater signatur - og du kan nu se den
 4. Du klikker på en af de ticker du godt kan lide.. så kommer du til hjemmesiden hvor du kan vælge design mv. til sidst får du nogle forskellige koder... der skal du bruge koden mener jeg det er.. den kopiere du.. og så går du op i "mit kontrolpanel" - "Personlig profil" - "rediger signatur" og der lægger du koden ind Tryk opdater signatur - og du kan nu se den
 5. Lige præcis Send mig lige en pm med din email - så sender jeg dig lige en...
 6. Jeg syntes nu ikke der er noget galt med hende (bortset fra makeuppen!!!! ) Syntes måske kjolen er lige lovlig nedringet i forhold til hun skal i en "kirke" og giftes..
 7. Som de andre piger skriver - så er det et meget dyrt program. MEN der findes os en "light" udgave... med lidt færre funktioner - men som stadig kan en masse... det hedder Photoshop Elements Du kan på adobes hjemmeside downloade en trial version som varer i 30 dage.. og ja så kn man jo få et indblik i om det er noget man kan lide eller ej.
 8. Én ud af flere gange vi har bestilt - har vi haft problemer med dem... Men ja - siden hen har vi bare lært og lade vær med og have for høje forventninger.. og så er det hele gået som en leg Og ja med teknologi kan alt gå galt jo... du kan jo så betale ekstra for og få dem hurtigere... (vi har været ude for det var billigere og få dem på den korteste tid end og vente 21 dage).. Op på hesten igen!
 9. Vi har været til fødselsdag der - dag "mormor" (mandens mormor) holdte sin 70 års fødselsdag der... Et hyggeligt lille sted - og dejlig mad..
 10. Jeg havde en lille blå ørestik i mit hul der sidder højt i øret Diskret men tydligt hvis folk kiggede ordentligt ;)
 11. Kære Milla... Du skal da ikke ligge og være angst... det er DIN dag. Du må en gang for alle fortælle dem at du accepterer ingen form for surmuleri eller andet. Det er din dag - og den skal ikke ødelægges. Det er alt sammen voksne mennesker... så de må ski holde "smerten" ud den tid brylluppet tager... Bank i bordet.. ;)
 12. Det kan du tro jeg vil.. har ligget syg hele den uge - derfor ingen reaktion ;) MEN vi har lige købt hus igår.. så nu skal ALT jo gennemses og pakkes ned.. SÅÅÅ om få dage regner jeg med og give dig besked