Vanni

Medlem
 • Content count

  5,092
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Vanni last won the day on September 6 2012

Vanni had the most liked content!

Community Reputation

29 Excellent

About Vanni

 • Rank
  lykkelig gift og adoptant
 • Birthday 07/02/1980

Profile Information

 • Vielses dato
  22.08.2009
 • Type vielse
  kirkelig
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Thorsø - vest for Hammel
 • Interesse
  Mine helt store interesse var mit bryllup:-) - der gik meget tid med at snakke om det, og med forberede. Nui er det adoption, som har min største interesse

  Ellers er det min hund, som jeg ynder at udstille, da jeg efter min egen mening har den smukkeste samojede i hele verden :-)

  Også tegner og maler jeg lidt
 1. vi vil gerne booke dig om 10 år, når vi skal holde konfirmation
 2. Åh ja hvor er tråden om den der smukke kjole, hvor kinaforretningen lavede en virkelig pinlig kopi
 3. oh yeah, når du er færdig med din beretning, så kan jeg endelige krydse af og sige, at jeg har flugt alle de brude, som jeg lærte at kende i 2009 til dørs. Kæmpe tillykke med jeres store dag, og så vil jeg nyde din beretning.
 4. jeg tænker også, at man på et tidspunkt kunne synge fødselsdagssang for veninden, og lige gøre opmærksom på at der faktisk sidder en fødselar til selskabet. MIn far valgte at holde sin 60 års fødselsdag på min fødselsdag ( det var den lørdag, som lå tættest på hans rigtige fødselsdag) og der blev i en tale fra en af min fars venner lige gjort opmærksom på, at jeg ret faktisk havde fødselsdag denne dato, og så sang de lige fødseldagssang for mig også, og så fyldte min fødselsdag ellers ikke mere til den fest.
 5. jeg var størrelse 46/48
 6. Vi har bare vores navne og datoen, klassisk og kedeligt måske, men synes nu det er rart nok, at der ikke står alt muligt
 7. det skal i når i har fundet en dato, og fundet ud af hvem og hvor i gerne vil holde jeres bryllup. Man bestiller i op til 1½ år i forvejen
 8. altså du må gerne låne min gine, hvis det er. Men nogen gange kan man være heldig at finde dem billigt. Jeg købte min for 500 kr, der hvor jeg købte kjolen. Da de skulle lukke deres kjoledel af forretningen,
 9. vi havde 30 -45 minutter fra kirken til feststedet. Og det var faktisk rigtig godt, det gjorde at man lige kunne trække vejret, og finde lidt ro osv. Det er også det, som vi selv har oplevet som gæst, at det er rart, der er lidt køretid, for så kan man koble lidt fra inden festen går i gang. Vi var jo omkring og blive fotograferet inde vi drog videre til feststedet. Og der var det altså rart, at vi lige havde lidt tid til at absorber den kirkelig oplevelse.
 10. vi skrev også toastmasteren på med tlf nr.
 11. vi ønskede os penge til at få lavet vores indkørsel, og mange andre ting bl.a. fra Imerco og Holmgårdslamper. Altså store og små ting i mange forskellige prislejer.
 12. vi brugte tosafoto,dk og var super glade for dem. De var med fra en time før vielsen og frem til brudevalsen. Vi fik dem til en vennepris, men de har fornuftige priser. Jeg vil ellers bare sige, at fotografen er en af de ting, som jeg ikke synes man skal spare på, det er billederne som du har om 5- 10-15-30 år og har til at mindes jeres dejlige dag. Og et bryllup kan ikke gøres om, derfor er det vigtigt med gode minder fra dagen.
 13. jeg er en gammel brud herinde efterhånden og er egentlig ret enig i trådstarter, at det er vennerne, som jo står for det, som bestemmer. Jeg havde dog selv et krav, og det var, at jeg selv ville bestemme, hvor min hund kom i pension, når vi skulle poltes, hvis vi skulle dette samme dag. Og det ville kræve, at jeg vidste datoen, så jeg havde mulighed for at booke pensionsplads. Og det fik jeg af vide med den besked, at jeg ikke skulle fortælle min mand noget - før jeg sendte hunden i pension. (og vel først en 14 dages tid før, men vidste intet om, hvad planen var, bare at hunden skulle sendes hjemmefra dagen i forvejen, og først komme hjem om søndagen, hvis jeg ikke ville, at den skulle være alene hjemme) Det handlede ikke om, at jeg ville have kontrol omkring dagen. Men mere at jeg ville være sikker på, at min hund ikke skulle lide nød, over at vi skulle giftes, Jeg har en samojede, som har nogle problemstillinger og derfor skulle den ikke bare passes af venner eller familie, men jeg ville gerne have den et sted hen, hvor jeg var sikker på, at dem som havde den, vidste hvad det er for en hund, som de stod med. Derfor vores pension, som vi altid bruger, og som vores hund elsker at komme i. Vi har ikke børn, vil gerne have det, men kan ikke selv. Derfor er vores hund blevet vores barn.
 14. jeg sendte min til rens ca. 1 år efter vores bryllup. Den er både med mange blonder og perler, og der skete ikke noget. Jeg ville ikke turde at begive mig ud i at prøve selv.
 15. men er det ikke noget med, at man faktisk helst skal koge de bær man finder i skove og lignende?? fordi der er et eller andet udyr, som kan skabe problemer?