Sonnerupgaard Gods

Annoncør
 • Content count

  187
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Sonnerupgaard Gods last won the day on September 4 2016

Sonnerupgaard Gods had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

1 Follower

About Sonnerupgaard Gods

 • Rank
  Jeg er nu seriøst afhængig af forumet
 • Birthday

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://www.sonnerupgaard.dk

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Hvalsø
 • Interesse
  Vores største interesse, er at hjælpe folk med at finde et godt sted til deres bryllup.

Recent Profile Visitors

3,844 profile views
 1. Drømmer du om et vinterbryllup i herskabelige omgivelser? Vores smukke gamle hovedbygning er blevet ledig den 1. december 2018. 

   

  Den gamle godsejerbolig kan rumme op til 70 personer i spisesalen, mens der er rig mulighed for at trække sig ud pejsestuen, herreværelset eller ankomstværelser til en drink efter middagen.

   

  Kontakt os på: 4640 9531.

   

  https://sonnerupgaard.dk/

 2. Godsets smukke og rustikke lade er blevet ledig den 12. august 2017 og er derfor på udkig efter et brudepar eller en fødselar der kan få sit livs fest bag de gamle kampestensmure.

   

  Kontakt os på 4640 9531 eller info@sonnerupgaard.dk

  LB210615.jpg

 3. En ny bryllupssæson er på vej og vi på Sonnerupgaard Gods glæder os til at danne rammen om en masse nye fester i 2017. Maria Lyng der er tilknyttet bryllupsarrangør på Sonnerupgaard Gods giver på godsets blog gode råd og en masse fin inspiration til de kommende værtspar: https://sonnerupgaard.dk/bryllupsbloggen/.

   

  Har du endnu ikke booket lokale til din næste fest kan du ringe eller skrive til os for en uforpligtende rundvisning i godsets smukke lokaler.

  1877 Laden.jpg

  anine_simon_dk376.jpeg

 4. 1877 laden på Sonnerupgaard kan rumme 600 personer og her er egen køkken mv. Og at I selv kan have mad og drikkevarer med.
 5. Da I bor i Londan vil I sikkert have en del gæster derfra, så prøv og se på wwww.sonnerupgaard.dk som ligger ved Hvalsø. Togstation med direkte kontakt med København. Her er plads til masser af overnattende. På vores side kan du gå "ind" og se vores forskellige lokaler. Så bl.a vores 1877-lade.
 6. Hvor er det smart det du har fået lavet. Men folk er sene ude, så det er at vente til efter den 7. Maj.
 7. Vi har lige fået afbud fra et kommede brudepar, som ellers har bestilt for 1,5 år siden til lørdag den 6. August 2016. Lokalet kan modtages om fredagen og afleveres igen søndag. I kan have jeres egen kok med. Egne drikkevarer. Alt service, borde og stole mv. Er inkl. I lejen. Lejen er billigere end at leje et godkendt telt mv. Feste til den lyse morgen. Have jeres gæster til overnatning. Laden ligger med udsigt til vores voldsted, marker og skoven. Bryllup muligt på voldstedet.
 8. Vi har lige fået afbud til vores 1877-laden lørdag den 6. August 2016. Der er også en del værelser ledig.
 9. Vi har vores gamle 1877- lade, hvor der er plads til alle dine gæster. I må have jeres egen kok med og egne drikkevarer. I kan feste den hele nat. Jeres gæster har mulighed for at overnatte. Vi ligger ved Hvalsø, som er en togstation i hovedstadsområdet - direkte togafgange fra København.
 10. Tak for besøgte alle jer. Jer som ikke kom forbi er velkommen til en almindelig rundvisning, hvor I ringer i forvejen og aftaler en tid. Forsat god påske til jer alle.
 11. Sonnerupgaard ved kr. Hvalsø holder messe omkring inspiration til jeres kommede fest på Sonnerupgaard eller andet sted. Boder vil der været omkring catering, vin osv. Se vores www.sonnerupgaard.dk for mere information. Tag endelig venner og familie med, da der samme dag også er påskemarked for børn og voksne. Der er mulighed for at købe forskellige produkter også spiselige bl.a drikkevarer og sandwich. Gratis adgang. Tidsrum kl. 11 til 16. Der er mulighed for et booke brunch via www.sonnerupgaard.dk, som serveres fra kl. 9 til 11 i vores smukke hovedbygning. Skal bookes forinden. Booking af kommede fest på Sonnerupgaard foregår i receptionen. Oplys " Påskehare" og opnå en ekstra gave til din/jeres kommede fest. Vi glæder os til at se jer.
 12. Jeg er næsten sikker på at du skal kontakte det sogn, hvor vielsen skal foregå.
 13. Skærtorsdag den 24. Marts kl. 11-16 2016 holder vi inspirationsdag og påskemarked, hvor alle er velkommen. Gratis adgang. Mulighed for at bestille brunch se www.sonneruogaard.dk
 14. Vi holder inspirationsdag skærtorsdag 24. Marts fra kl. 11 til 16, hvor alle er velkommen. Gratis adgang.
 15. Hej Dorte På Sonnerupgaard kan du selv have kok, vin mv og selv stå for festen dvs. Feste til de lyse morgen. Hvalsø station er lige i nærheden, så dem som ikke har bil er Sonnerupgaard let at komme til.æ