stub

Medlem
 • Content count

  700
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About stub

 • Rank
  SUPER ÆRES MEDLEM
 • Birthday 08/21/1977

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  ?

Recent Profile Visitors

1,021 profile views
 1. Jeg kan da komme med et lille indspark - for jeg gik ind alene, mens en sangerinde (som vi selv havde finansieret) og hendes guitarist fulgt mig op med sangen "Lov mig" fra musicalenen Den eneste ene. Teksten passede så godt til situationen og melodien er skøn... Det var smukt! Jeg overvejede at gøre det som en overraskelse, men jeg var meget i tvivl om, hvad manden ville sige til det, da han er lidt "konservativ" - og det er jo også hans dag... Så jeg indviede ham i mine tanker og fik grønt lys! Det var meget meget smukt, og der var ikke et øje tørt
 2. Pu ha den satte lige gang i mine tårekanaler. Den er super smuk, særlig når man er på vej op af kirke gulvet... Men den ville være skøn at kunne synge for sin H2B. Det vil jeg ikke kunne gør men har en som kan hjælpe mig. Tror jeg skal høre om hun kan denne sang, den er helt perfekt. Kh Janni Bliver bare lige nødt til at smide en hilsen.... "I did it" ;) Sad lige og skulel til at finde teksten frem i forbindelse med en collage af min familie... som vi er nu! Mig, manden og de to børn på 2½ og 9 mdr. ;)
 3. Tusind tak for hjælpen!!!! ... kirken ligger altså i Silkeborg, ikke Skanderborg... og amterne eksisterer ikke mere, nu er landet opdelt i regioner ;)
 4. Hejsa, Har før harft rigtig meget gavn af dine stregtegninger, så ville blive SUPER glad, hvis du vil hjælpe igen?! Jeg har oprettet et nyt emne.... HER (klikkeklik)
 5. Hejsa, Denne tråd er opretet i håb om, at der er én, der vil hjælpe med at lave en stregtegning af Mariehøj Kirke.... Og nej jeg skal ikke giftes igen! Men det er blevet tid til barnedåb..... Please send mig en pm, når jeg har haft heldet med mig ;-)
 6. Om 204 dage søde !!!!! Og nu har vi jo bestilt dem og konditoren skulle nok få det til at passe til 100 mand... så en 4-6 stykker skal vi nok have.... fnis.... Jordbærtærte, den er jeg med på. Min kæreste er ikke den store kageentusiast, så jeg får lov at vælge. Se lige hvor glad Stub var for sin jordbær/frugttærte. Hvor fedt at blive husket!!! Det er elelrs godt nok lææææænge siden jeg har kigget herind, men nu har jeg fri og er på barsel og så skulle der lige kigges minder! FANTASTISK! Elsker STADIG jordbærtærter, så jeg har mit hyr med at nå min ration inden jeg skal føde til maj - for jordbær og amning er ikke nogen god kombination for den lilles mave! ;) Fedt at se, at der er andre end mig, der tænker på jorbærtærter som bryllupskage - jeg kan hilse og sige at det er GENIALT! Særligt til sommer, når vejret er godt!!! Held og lykke med al jeres planlægning og bryllyp!
 7. Jeg vil helt klart anbefale Skodsborg Kurhotel & Spa, hvor vi holdt vores bryllup sidste år... Du kan læse mere på www.skodsborg.dk (klik her!) Det er vildt lækkert, grønt område - og så har man det for sig selv... Vi festede i Villa Rex og det var bare toppen!!! ellers er der Paradiz - de har selv haft en hjemmeside, men har ikke lige hafft held med at finde den igen Har heller ikke selv erfaringer med stedet - synes bare det ser fantastisk ud! Held og lykke med at finde det helt rigtige sted!!!
 8. Hejsa, Jeg var slet ikke i tvivl, da jeg gik alene op sidste sommer - jeg havde heller ikke tænkt over det og spurgte så fotografen, som tog billeder af mig inden jeg skulle gå ind. Jeg fik justeret højden, så det ville "se godt ud"! Her er et billede til inspiration: Hvhis nogle er nysgerrige, så er det Maria herindefra, der står og synger (Lov mig fra Den Eneste Ene) i baggrund med sin guitarist... Ja det var VIRKELIG smukt... ikke et øje tørt! Tak Maria... Jeg kan kun sige - det var den VILDESTE oplevelse - huske at nyde det!!!!
 9. hejsa... Vi havde præcis samme farver som tema til vores bryllup i august 2007, så i min tråd kan du måske finde lidt inspiration? På Skodsborg hjalp de os en del, fordi stolene allerede var blå, hvide og guld! ;) Bordet pyntede vi så enkelt med blå vandglas og guld-kroner med blomster... kreativiteten havde fået overtaget, så jeg havde fået hvide guld-kroner fra føtex og bilka, som blev spraymalet guld, og den helt rigtige blomsterhandler forstod hvad det var jeg ville have... SÅ smukt og enkelt.... Det er svært at se på billederne, men her er de...
 10. Tja vores så sådan her ud: passede fint til os, der elsker at rejse!!!
 11. Jeg vil klart anbefale Morten Meldgaard, som vi brugte til vores bryllup. Fair priser... han er grafiker, amatørfotograf og SUPER dygtig... Diskret i forhold til gæster - fik STOR ros af alle vore gæster. Min mand der ellers var imod at vi skulle fotograferes under vielsen bemærkede slet ikke Morten - og ja vi har fået MANGE gode billeder også fra selve vielsen. (som min mand nu er lykkelig for at vi har fået!) Til dét skal jeg huske at bemærke, at man jo altså ikke MÅ fotografere i alle kirker, så det skal i lige huske og undersøge... Nåmen se mere på: www.foto-bryllup.dk (klik her)
 12. Tja, jeg startede med at sige et par ord... havde så også lavet en bog med alle billederne fra montagen, og skrevet tekst til for at forklare hvor de var taget... Nu var alle mine billeder fra vores rejser, så ja.... Bogen gik rundt i løbet af aftenen mellem alle gæsterne, som var glade for at læse forklaringerne og se billederne igen... Efter fotomontagen afsluttede jeg så med nogle flere ord, og så blev der skålet lidt.... Men jeg synes ikek det er strengt nødvendigt at der bliver sagt noget.... men måske alligevel en kort introduktion a la billeder siger mere end tusind ord, og her er hvad jeg har at sige til dig.... Held og lykke med det...
 13. Hvor er den bare flot... Jeg var nede ved min lokale guldsmed for at få et par blade forgyldt, men de oplystte mig at Flora Danica ikke gør den slags mere... og de havde haft prøvet med et andet firma, men resultatet synes de ikke de kunne stå inde for, så derfor ville de slet ikke gøre det længere. Så nu er jeg nysgerrig - hvor og hvornår har du fået din lavet? Jeg har tørret hele min buket, så måske jeg kan nå det endnu?
 14. Hold op hvor er det bare ikke i orden - jeg er rystet over at folk kan opføre sig på den måde. Jeg håber VIRKELIG at det er en "svipser" fra hendes side. Jeg har været SÅ glad for at handle med brugere herinde, netop fordi folk bare er til at stole på.. synd hvis det skulle ødelægges. Men okay, jeg må indrømme at jeg egentlig også har det bedst med at man mødes face2face - både for at se "varen", men også for at være sikker mht betalingen.
 15. Ih, jeg får helt lyst til at spamme med et billede af vores borde - her var det bare vandglasene, der udgjorde den blå del. Hvis du skal have sommerbryllup, så husk, at stearinlys først kommer rigtig til sin ret, når mørket falder på, hvilket KAN være sent på aftenen ;)