Ida13c

Medlem
 • Content count

  1,038
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Ida13c

 1. smukke smukke billeder. :loveshower: et kæmpe tillykke
 2. Helt enig! de er søde, og super dygtige og er bare penge godt givet ud
 3. Det gik op for mig hvor vigtig kjolen egentlig er, når man opdager at man virkelig er i centrum og alle vil tage billeder af dig.Det betyder at man virkelig skal føle sig tilpas, for at kunne rumme at være midtpunktet! For nogle er det en nem sag, men for mig, for eksempel, er jeg ikke helt så vant til at være i fokus så meget, så jeg er meget glad for at min kjole fik mig til at føle mig smuk og slank.. Så , ja, kjolen er meget vigtig
 4. Skulle lige rose dig i den første kjole, for den klæder dig, men så tabte jeg lige kæben over den nye! den er jo super lækker! Den fremhæver dine fortrin på en elegant måde, synes jeg. WOW!! tillykke med den!
 5. Tænkte om vi kunne dele lidt erfaringer her efter brylluppet er overstået? Hvad var de 3 bedste øjeblik ved dagen ? ( nok rigtig mange, men bare for at fremhæve nogle af dem!) Hvilke DIY ting gav største positive reaktion? Noget andet særligt? et godt råd? Jeg lægger ud: 3 bedste øjeblik: 1. velsignelsen af præsten 2. min datters sang i kirken 3. at gå som ægtefolk op ad Gammel Kongevej .. DIY Min kage var et stort hit, og den hjemmelavede top figur der var på! Og så at lavendel temaet var med hele vejen blev godt omtalt af gæsterne. Og så selvfølgelig min smukke kappe som jeg syede til kjolen!!!! Andet? at vi fik taget bryllupsbilleder to uger efter dagen var fantastisk! nu havde vi ikke fotograf på selve dagen, men at hoppe i tøjet en gang til uden at skulle noget andet, og få en professionel fotograf var den bedste gave vi har givet os selv! Godt råd? Find kjolen som gør dig glad! for af en eller anden grund kom det bag på mig hvor meget jeg var i midtpunktet og hvor mange billeder der skulle tages af kjolen. Jeg er SÅ glad for at jeg følte mig smuk og tilpas, for ellers ville det have været hårdt!
 6. tillykke med kjolen! super fine detaljer på den, og den klæder dig rigtig godt.
 7. Faldt over denne side som har nogle super farve kombinationer. så tænkte at dele den med jer! http://www.theperfectpalette.com/2013/11/10-wedding-color-palettes-you-need-to.html
 8. skulle også lige spørge hvorfor jeg bliver logget ud hele tiden, men kan se at der ikke lige er noget svar?
 9. jeg er en st 46, og købte min kjole hos Nicolai. Synes selv at jeg ser ret slank ud i den! Jeg prøvede mange kjoler i både Nicolai og Casa Lezar, og der var en del i min størrelse.
 10. har købt noget hos confetti en gang, og det var ret fint. husk at tjekke fragt priserne, for det er ikke altid billigt
 11. jeg er her også..blev gift i 2007( der er en beretning et sted??), og havde en velsignelse i 2013 ( med lille beretning i planlægnings tråden), syv år efter. vi er stadig lykkelige og glade, og anden gang var næsten endnu bedre!! Nu elsker jeg bare at se andres spændende detaljer og smukke kjoler.
 12. du er super smuk i din kjole. den får dig til at se feminin og dejlig ud, og fremhæver de rette punkter. tillykke med den! god ide med sweetheart , det klæder dig
 13. tillykke med kjolen! du er meget smuk i den!
 14. og jeg stemmer også på nr 1. den er super smuk!
 15. jeg faldt over denne messe her snart , imens jeg søgte efter grej til en kage jeg skal lave. Måske er der inspiration at hente? http://www.bellacenter.dk/da-DK/Udstiller/Find-messe/Event/Cake-World-Nordic.aspx?Action=1&PID=551
 16. meget smuk kjole! ryggen er jo helt vidunderlig...synes godt du kan have slør på. Hvad med et mega langt et-som følger ud til slæbet, i et enkelt lag? Det gennemsigtige ville slet ikke skjule ryggen, tænker jeg. Det er den ene mulighed for at have slør på, så hvis du brænder for det så skal du ikke lade dig stoppe!
 17. Vi havde lavendel kast til vores bryllup/velsignelse i sommers. jeg lavede små DIY pakker:
 18. Super smukke billeder! jeres farve valg er så dejligt, og det hele hænger sammen- fra blomster på bordet helt ned til dine sko- og virker så godt!! dejlig beretning, bliver helt glad indeni!
 19. meget flot blonde og knapper i ryggen. tillykke med den! god ide at fjerne chiffonen, for det skuler det smukke ved kjolen!
 20. du er meget smuk i din kjole. synes den sidder flot ved brystet, og viser din flotte figur frem . Blonde sløret er så fint! Hvad er det du savner, helt præcist? måske kan en skrædder tilføje et eller andet? Jeg købte min kjole på udsalg, og kunne godt lide den sådan nogenlunde, men efter en tur hos skrædderen hvor jeg fik rettet slæbet til, taget den ind og op de rette steder, og sat knapper på ryggen så kom jeg til at elske den. Du skal også huske at på selve dagen når hår er sat og sminken ser flot ud, og man stråler af forventning, så ser alt bare bedre ud!!
 21. De er meget søde inde hos Nicolai...købte min der på udsalg uden at bestille tid, og de var alligevel venlige og overskuds-agtige, selvom butikken var propfyldt med kvinder! Tror at du har været meget uheldig inde hos CPH..de må virkelig have haft en dårlig dag for at tale sådan til kunderne!! Dejligt at du kan glæde dig til at virkelig komme i gang med at prøve kjoler!
 22. smuk smuk kjole! meget lækker blonde. du bliver en super brud!
 23. den første er så smuk til dig. meget lækker ryg, og virkeligt flot slæb. Det er den du har valgt, ikke???
 24. tillykke med kjolen! den er super smuk
 25. smuk !!