Póg

Medlem
 • Content count

  750
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Póg

 • Rank
  SUPER ÆRES MEDLEM
 • Birthday 11/21/1978

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://http://bryllupsklar.ipbhost.com/index.php?showtopic=20691

Profile Information

 • Vielses dato
  9 September 2006
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Århus Østjylland Vielsesdato: 09.09. 2006
 1. Her er et billede ar min brudefrisuer
 2. Jeg vil beholde min og den skal ikke syes om til dåbskjole, farves eller noget andet. Den skal værer som den var da jeg fik den syet til mig. Jeg havde den på igen på vores 1 års bryllupsdag bare for sjov, og den passede stadig fint.
 3. Vi skal fejer vores 1 års bryllupsdag. Vi startede med at få rundstykker og snegle, gav hinanden gave (jeg fik et digitalkamera) Så vi skal ud og spise iaften og i biografen. Vi skal også ha spist vores bryllupskage.
 4. jeg fik også 8
 5. Nej, har dog heller ikke nogle børn
 6. Jeg har virkelig ondt af jer. Mange knus og tanker til dig og din mand.
 7. Jeg er selv maler. og synes faktisk ikke det lyder volsomt dyrt for at få så meger som i skal ha malet. Det maling vi bruger er billiger end Flügger, det kan du evt købe det hedder Jotun, jeg gir 250, kr for 10 l gennem min mester, men jeg får også nogle %. Jeg kender desværrer kun malerer her i Jylland.
 8. HA HA HA Jeg kan LIGE forestille mig hvordan det må have været at dingle rundt inde i Århus, uden at ane hvor man er, eller hvor man egentlig skal hen! VIRKELIG nogle tålmodige politibetjente, må man sige ;) Har lige læst historien højt for Dan, og han klukkede gevaldigt af grin Det har været lidt af et eventyr. Håber ikke I får flere underlige oplevelser ud af det besøg. Hvornår skal de hjemad igen? Imorgen tidlig heldigvis. Men Alan kommer igen og hans kone Susan (Davids søster) mandag den 20/8 til fredag den 24/8 så der kan I jo evt komme forbi.
 9. I går fik David (vi) besøg af 6 af hans venner fra Irland, da de skal til Oddense idag for at se en fodboldkamp mellem OB og St Patricks Athletic. De 3 af dem skulle sove her hos og de 3 andre hos David´s ven Alan F. Så da vi havde spist tog de ind til Århus på pub, for at mødes med Alan F. De lovede at de ville være stille når de kom hjem for jeg skulle opkl 06.00. Jeg vågnede kl 03.15 fordi David kom ind i soveværelset tænte lyset og spurgte om Alan M var kommet hjem. Det hviste jeg ikke for jeg havde sovet . Lidt efter ringede David´s mobil og der var Alan F. Ved ikke helt hvad han ville, men det var noget om at han var gået hjem uden de 3 der skulle sove hos ham. Der er ingen af dem der har været hjemme ham før så de kunne ikke finde hjem til ham. David spurgte Alan F om han viste hvor Alan M var men det gjore han ikke. Derefter gik David og de to andre i seng. :smolf: I morges da jeg stod op var Alan M stadig ikke kommet hjem, jeg kørte på arb. Ved 13 tiden ringede David til min for at fortælle ar politiet havde ringet til ham(jeg tænkte at der måtte værer sket noget med Alan M)De havde mødt Alan M og han havde fortalt at han ikke kunne finde ud til os og de kørte ham så rundt i en tinestid, men han kunne ikke genkende noget, så de spurgte om han ville med på stationen og sove og det ville han godt. Han har kun været hjemme hos en gang før til vores bryllup i sep sidste år. De 3 ander der skulle sove hos Alan F fandt hjem til ham, men de kunne ikke få vækket ham så de ringede på hos alle i opgangen (dørtelefone) Nu er de så alle nået til Oddense, nu må vi bare se om de også alle kommer hjem. Og helst uden og vægge mig. Håber ikke det er alt for rodet skrevet.
 10. Jeg bruger samme navn begge steder Póg
 11. Vi havde kent hinanden ca 4 år da vi blev gift og havde været sammen 3 år og 8 mdr.
 12. I nat vågnede jeg kl 04.15 ved at vores telefon ringede, jeg stod op og tog den men der var ingen. Det var ikke et nummer jeg kendte, idag prøvet jeg at tjække på krak for at se hvem det var der ville ha fat på os på det tidspunkt, men kunne ikke finde ud af det. Bryder mig ikke om når telefonen ringer på sådan et tidspunkt. Vi var ude for noget lignene i december, der ringede telefonen også midt om natte og jeg stod op for at tag den. Det nummmer der blev ringet fra var min mobil??? Den lå godt nok inde i sengen, men det sidste nummer jeg havde ringet til var min mor(også om natten men der var ingen midstet opkald på hendes mobil), men det andet sidste var til os og det var gjort på det tidspunkt vores telefon ringede. Kan ikke helt forstå hvordan det ken lade sig gører.
 13. Nr 1. Den grønne er slet ikke mig, den ser alt for grøn ud, men måske den ikke er så slem i virkeligheden