Lakridsen

Medlem
  • Antal besvarelser

    82
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

0 Neutral

About Lakridsen

  • Status
    Aktiv bruger
  • Fødselsdag
  1. Var der blomst på kjolen da du prøvede den eller har du kun set den på billedet? Da jeg købte kjole i sin tid, havde jeg udset mange med blomster på ud fra modelbilledet. Ved stort set alle kjolerne viste det sig at blomsten var "ekstraudstyr" og det var i forskelllige forretninger (andre end Nicolai) så tror at det gør sig gældende mange steder. Men ja, det føles som snyd. Endte med at købe en kjole hvor blomsten var "inklusiv"
  2. Prøv at kigge i Inspiration. Der har jeg set de tallerkner du linker til fra Bobedre artiklen. De er i glas og findes i et væld af farver. Tror de ligger på ca. 130,- stykket.
  3. Spot off var også det jeg brugte
  4. Da jeg skulle giftes, købte jeg noget pletfjerner et af de steder jeg kiggede på kjole. Jeg kan selvfølgelig ikke lige huske hvad det hed men kan tjekke det senere. Det virkede fantastisk. Jeg fik jordbær på kjolen under reception som var lige til at fjerne. Det samme med stænk fra velkomstdrinken (jordbærcosmopolitan).
  5. Jeg købte også min kjole hos Nicolai og fik den tilrettet på Frederiksberg. Jeg gav 1300,- og fik den lagt ind for oven, lagt op, sat trendse i til slæbet samt lavet stropper til at holde BHen skjult.
  6. Jeg vil da også lige anbefale Troelstrup i København. Servicen er bare super! Min mand fik specialsyet jakke og bukser (da han ville have jakken 5 cm kortere og bukserne skulle være med læg) til samme pris som sættet kostede i standardudgaven. Vi havde kigget på samme sæt i Lilly og der skulle han købe et sæt i samme str. bukser og jakke - så måtte det bare tilrettes bagefter. Derudover fik jeg specialsyet slips til brudesvendene i samme stof som mandens kravat og vest samt fik en vest bestilt hjem i en anden str. + lagt ud tre dage inden brylluppet.
  7. Vi fortalte kirken hvilke blomster vi ville have og så sørgede kirketjeneren for det. Det kostede 500 kr og er en fast pris. I vores kirke var det ikke muligt at dele udgifterne mellem brudeparrerne selvom man ville bruge de samme blomster. Hvis der skulle være blomster, så kostede det også selvom det var de samme som det forrige brudepar havde valgt. Lidt firkantet men tilgengæld nemt.
  8. Maria sang "from this moment on" til vores bryllup - meget smuk. Ellers prøv at høre hende ad - hun har masser af forslag.
  9. Vi gav 2325,- mener jeg for brudebuket og 7 knaphulsblomster. Det er i den meget dyre ende men jeg ville have buketten fra en bestemt blomsterhandler.
  10. Jag havde hvide callaer i håret ti mit bryllup og de holdt fint hele dagen (og aftenen). Jeg har tidligere haft bl.a. liljer i håret og disse har også holdt fint. Bare husk at give dem en ordentlig gang hårlak!
  11. Vi havde rygeforbud under middagen. Folk kunne dog ryge i de tilstødende lokaler og skulle derfor ikke udenfor. Det blev fint accepteret og toastmaster sørgede for at alle var på plads ved indslagene.
  12. Jeg vil også lige anbefale Maria Holm som sang til vores vielse. Min mand blev rigtig glad (det var en overraskelse) og gæsterne var rigtig begejstrede.
  13. Jeg blev selv friet til med et halssmykke (to hjerter smeltet sammen med brillianter). Grunden til at min mand valgte det, var at han vidste jeg helst ikke ville have en ring ud over vores vielsesring (og den syntes han vi skulle vælge i fællesskab). Vi har været sammen i mange år og jeg havde derfor allerede prinsessering og alliancering som begge betyder meget for mig. Men med mindre du ved at hun helst vil have noget andet end en ring, så synes jeg du skal holde dig til ringen. Det vil hun helt sikkert blive rigtigt glad for. Held og lykke med frieriet
  14. Jeg var hos House of Brides (København og Tåstrup), Nicolai, Bride Fashion og YP dress. Jeg kan klart anbefale Nicolai - super betjening og de var rigtig gode til at finde kjoler ud fra mine ønsker. Desuden var de også rigtig gode til at se og kommentere hvis kjolen ikke klædte mig. I YP dress var de også rigtig søde men deres kjoler var slet ikke mig. I House of Brides havde jeg oplevelsen af at de bare sagde at jeg så pæn ud i alle de kjoler jeg prøvede - de kunne ikke rigtig hjælpe mig med hvilke snit og lign. der ville klæde mig og de forstod slet ikke hvad stil jeg var ude efter. Bride Fashion var bare helt galt - min mor og jeg troede vi var med i skjult kamera. Jeg måtte ikke prøve de kjoler jeg i forvejen havde valgt ud fra deres hjemmeside, hun sagde at jeg nok skulle finde ud af hvad jeg ville have inden jeg kiggede på kjoler (havde flere billeder med som viste stilen), hun blev ved med at finde kjoler frem som jeg havde sagt jeg allerede havde prøvet et andet sted og lige pludselig så kunne hun ikke hjælpe mere, da hun havde fri (jeg havde bestilt tid og jeg fik lov at vente 40 min. på at komme til). Jeg tror ekspedienten havde en dårlig dag, men selvom en af de andre tog over (og hun var rigtig flink) så var oplevelsen ødelagt.