solstjerne

Medlem
 • Content count

  131
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About solstjerne

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday 09/09/1983

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  2700 Brønshøj
 1. Det brune bånd er rigtig flot. Super flot lavet.
 2. Vi bruger bryllupskagen som dessert. Vi skal først giftes kl.16 og holder ikke reception da stort set alle skal med til selve festen om aften.
 3. Jeg har valgt ikke at tage min hjem, der er jo langtid til at den skal bruges og jeg ønsker ikke at nogle se den inden selve dagen. Så den kommer først hjem engang til maj 2009. Savner den dog ,men tror også bare at jeg heletiden ville se på den og evt.prøve den,hvis jeg havde den lige ved hånden! Også tror jeg at noget af magien ved den ville forsvinde??
 4. Jeg havde min mor, yngste søster den anden bor desværre i jylland og min bedste veninde med. Ved at jeg kunne stole 100 % på at de sagde deres mening. Og det gjorde de også Så ved at min kjole sidder helt perfekt så jeg kommer til atligen en prinsesse
 5. Vi havde sparet en del penge op i forvejen, men afsætter stadig et fast beløb hver månede og det vil vi forsætte med. Det er jo altid dejligt at havde lidt ekstra på kontoen. Skal jo nok få dem brugt, hvis ikke på brylluppede så på noget andet
 6. Hej Er her nogle der selv har lavede chokolade/småkager til kaffen. Hvis hvorlæng før bryllupede gik I igang og har i nogle gode opskrifter?? Billeder er meget velkommende :cheerleader3:
 7. ja jeg køber gerne alt dit hvide. Er hel vild med de sløjfer du har lavede.
 8. Øv øv øv kunne ikke i år da jeg var indlagt så jeg skal bare afsted næste år, så håber bare at den lille som vi venter os når at komme til verden inden d. 14 jan.2009 Så jeg kan nå at komme i Bellecentetet.
 9. Der er i forvejen ikke inviteret nogen med der er under 18,undtagen vores egen kun 4½ md. gammel på det tidspunkt (men har sørget for en barnepige) Har allerede lidt "let" spurgt i familien om hvordan de ville reagerer hvis vi ikke tog vores kusiner/fættere med og det blev ikke særligt godt modtaget og jeg orker bare ikke at tage den diskution med familien. Det drejer sig egentlig også kun om 5 personer ialt. Har en meget stor familie.
 10. når det kunne jeg godt af ligevel
 11. der er også denne her: http://www.ballonservice.dk/pages/bryllup_latex.html Kan ikke finde ud af at sætte det ind som et link. Sorry
 12. Jeg er totalt forvirret omkring den åndsvage gæsteliste. Føgler lidt at jeg er tvunget til at inviterer ravl og kræt når det kommer til familien = 27 fra min og 13 fra Thomas. Og vi vil også have vores nærmeste venner med = 9 par og 5 singler Ialt bliver vi så 65 personer inkl.os Det er så okay, det er jo trods alt familie og de nærmeste venner, men hvad nu hvis at alle de der er singler går hen og får kærester på, ialt 9 personer??? også har vi også nogle få der er "nyforelskede" men hvor vi ikke rigtig kender deres kærester! Så er det jo næsten 14 personer ekstra?? skal men også inviterer dem med?? Uha synes godt nok at det er svært. Ps. vores problem er også at det lokale vi har lejer kun er godkendt til 60 personer! Hvad gør I???
 13. Jamen tillykke og i kunne ikke havde valgt en bedre dag. D. 23 maj 2009 bliver bestemt en af de lykkeligeste dage næste år.
 14. Ja jeg kan også slutte mig til her. Vi er begge 24 men når dog at fylde 25 inden vi bliver gift. Og så har vi en lille på vej, det fandt vi dog først ud af efter, vi havde valgt en dato for vores bryllup. Og vi har været sammen i 5 år.
 15. Jeg håber at dagen idag lever fuldt op til dine/jeres forventninger og mere til. Tillykke tillykke tillykke tillykke tillykke