cokjo

Medlem
  • Content count

    80
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About cokjo

  • Rank
    Aktiv bruger
  • Birthday 02/11/1983

Kontakt

  • Hjemmeside
    http://

Profile Information

  • Lokation
    ballerup
  • Interesse
    tjah grunden til jeg er her er for at høre hva folk har at sige om bryllupskager, da jeg er konditor og godt vil ha nye ideer og evt hjælpe hvis der er noget man er i tvivl om med hensyn til det*S*
  1. hej.. jeg arbejder selv i et bageri, og vi bruger ofte til bryllupskager en marcipan der hedder ekstra hvid, den er næsten samme farve som sugarpaste, og smager igge så sødt, og er god at arb med.. ved alle bilka'er og føtex'er kan købe den hjem gennem odense marcipan, så hvis det er kan du jo bare købe det igennem dem hvis det er du vil have den hvide farve men held og lykke med projektet i hvert fald
  2. hej.. jeg arbejder selv i et bageri, og vi bruger ofte til bryllupskager en marcipan der hedder ekstra hvid, den er næsten samme farve som sugarpaste, og smager igge så sødt, og er god at arb med.. ved alle bilka'er og føtex'er kan købe den hjem gennem odense marcipan, så hvis det er kan du jo bare købe det igennem dem hvis det er du vil have den hvide farve men held og lykke med projektet i hvert fald
  3. ved både kagekompaniet og arlington er super dygtige, og rigtig søde dem der ejer begge stederne.. ved ik helt med priserne, tror ik du kommer under 60 per person.. skal du ned på de 50 per person, kunne et supermarked også være en mulighed.. som feks føtex eller bilka.. de har jo også konditore ansat.. hilsen camilla
  4. Min erfaring er at sugarpaste ikke kan tåle at få plastik over sig. Så smelter det sammen med plastikken. Men det er bare hvad jeg har oplevet Louie sugarpasten burde ikke hænge fast i plastikken, hvis den bar er rullet ud med maizena, og ikke er "klistret" inden.. det har vi i hvert fald aldrig haft problemer med på mit arb. men det er jo selvfølgelig forskelligt efter hvorn man laver det
  5. en af de ting der kan være med suckerpaste, når det er varmt er at når det har stået køligt (sør for at opbevare det med plastik over så ikke det for fugt) men alligevel kan det godt have en tildens til at "svede" når det kommer ind i et meget varmt lokale, og det kan gå rimeligt stærkt..(prøvede det med en det skete på 10 min). hvor jeg personligt syns marcipan ikke har det med at svede så nemt.. menn,,.... hvis du meget gerne vil have paste på, så syns jeg i skal tage det, og så søre for kagen kun lige kommer ind til når i skal bruge den, og ikke står til skue alt for længe.. håber det hjalp lidt.. god fornøjelse med det :fløjt:
  6. hej.. nu skal jeg prøve at svare så godt jeg kan.. nu ved jeg jo ikke hvilket indhold i skal have i kagen, men er det en form for mousse,ville jeg lave det på små lave fade eller tykt kagepap.. det syns jeg personligt giver et godt resultat. og som du selv siger det er lettere at skære.. hver etage er jo bugget op på den måde at der er noget inden i kager der støtter hvert lag, så lagene ikke ligger direkte oven på hinanden.. er det derimod en form for skærekage lignende kage, behøver du ikke fadene da kagen er så bastant og nemmere at have med at gøre.. hmm.. håber du ik noget ud af svaret.. men i hvert fald.. gå efter at få lagene på små fade eller lignende.. selvom det nok er en smagssag hilsen camilla
  7. nu ved jeg ikke hvor langt væk det ligger for jer.. men ellers er der også århus isenkram, der er der mange butikker køber hjem fra.. og jeg tror også godt man kan købe der som privat person (er ikke helt sikker) eller ville jeg også sig kagekompaniet..eller evt gå i jeres lokale føtex, bilka eller anden form for supermarked hvor de laver bryllupskager, de kan nemlig bestille en masse forskellige hjem, så det kan være de har nogen liggende håber du kan bruge dette til noget hilsen camilla
  8. hej.. jeg syns du skal hoppe ind på nordiccakedecor.dk det er et super kageforum og der kan du finde en masse forskellige opskrifter.*Ss*
  9. det er meget efter de forskellige føtex'er/bilka'er efter om de laver prøvesmagninger eller ej.. også prisen på bryllupskagen kan variere da det er den enkelte mester eller konditor der sætter priserne for dette.. men jeg vil sige de fleste af butikkerne laver prøver.. det er bare at ringe og snakke med konditoren, og komme med den eller de varianter man gerne vil smage. og så høre dem om hvad prisen er for en smagning. hilsen camilla
  10. nu ved jeg ikke hvor i skal have jeres bryllupskage fra?.. men en ide kunne også være at bede konditoren der evt skal lave kagen om at modellere et brudepar til jer.. som blir personligt, ligesom det søde med køerne på*S* hilsen camilla
  11. nu er jeg ikke helt sikker på om jeg har forstået spørgsmålet helt rigtigt.. men hvis du mener om man kan bestille og betale kagen hos bilka og få den i føtex, så er det ikke noget man kan.. selvom det er samme kæde er det to butikker uafhængige af hinanden.. man kan heller ikke bestille i en føtex og hente kagen i en anden.. der skal du snakke med det sted du vil have levere kagen til dig..og hva topfiguren angør, så holder jeg med de andre.. den skal man helst købe selv, føtex eller bilka kan sagtens bestille nogle søde figure hjem, men man kommer til at betale for den ikke ink.kagens pris*S* håber jeg har svaret på det rigtige helt og lykke camilla
  12. det var da et super tilbud at få men i hvert fald hvis alt andet glipper, så er de ofte til at leje i lokale bagere eller supermarkeder..kan ikke lige se hvor du kommer fra i landet.. men mener i hvert fald at kagekompaniet lejer stativer ud..og tror det er til en rimelig penge. hilsen camilla
  13. det var så lidt.. hvis det bliver nødvendigt har jeg alle mulige andre slags også*S* det er jo heldigvis kun fantasien der sætter grænsen hilsen camilla
  14. hold da op der var mange ting jeg skal se om jeg kun huske at svare på*S* jeg har selv været konditor i føtex i to år. og kan jo give de fleste ret i at der er meget forskel på bagerierne.. også bare føtex og bilka'erne imellem.. dette skyldes at det er meget forskelligt om det enkelte sted har ansat en konditor og selvfølgeligt også hvor meget de går op i at lave disse slags specielkager..va lavede en aftale med varehuschefen om at han lå og kørte bryllupskager ud for os (når det var rimeligt tæt på) dette vare lidt en servise vi syns man skulle have.. men mange steder tager en kilometer pris for at køre ud.. hvis de overhoved gør det.. med hensyn til om man skal samle kagen selv på stedet eller hvordan man transportere denne, kommer jo også meget an på hvilket stativ man vælger til sin kage..det (vil jeg tro) mest brugte stativ med søjlen ned igennem er nemt lidt at skrue sammen selv, så man kan have etagerne med i bilen hver for sig.. men når det så er sagt er det altså heller igge så svært at have det med i en bil samlet.. hvis man bare køre i en bil der ikke har vildt lavt til loftet..(kagen er skruet ret godt sammen) dette ville jeg jo så nok ikke lige gøre når vi snakker 70 km som nogle nævnte de havde til fest stedet..(med mindre man har jklima anlæg i bilen i hvert fald) men vil nu nok også overveje denne køle transport hvis man har múligheden på de store strækninger.. dem der så syns det bliver for besværligt med at hente kagen på dagen osv.. kan jo også overveje at bestille kagen til dagen før brylluppet..(dette kræver at kan har kølepladsen til det) men så kan kagen jo køres til stedet uden stress og jag.. og opbevares der.. jeg håber at jeg fik det hele med, og at mit input kunne bruges.. held og lykke med det camilla
  15. og en til..