Ine1

Medlem
 • Content count

  180
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ine1

 • Rank
  Jeg er nu seriøst afhængig af forumet
 • Birthday 08/29/1975

Profile Information

 • Vielses dato
  18.07.2009
 • Type vielse
  Tved Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Tved, Mols
 • Interesse
  Mine børn - Signe på 6 år, Holger på 2 år og Ester på 2 år. Min dejlige kæreste gennem 8 år, mine venner og min øvrige familie.<br />At læse, skrive, naturen og meget andet - når der altså er tid til den slags med tre unger med knald på...
 1. og her er vores. Billederne skulle sige lidt om os. Det er vores unger, fodboldklubben, Fritidsinteresser, os selv, vores kirke, min ring osv.
 2. Ja min familie synes jo i forvejen jeg er mega bridezilla, så jeg kan ligeså godt gå hele vejen og derfor skal vi også have en form for chaircovers. Stolene i spisesalen på efterskolen ser sådan her ud og det er jo ikke just kønt... Jeg forestiller mig egentlig at sy sådan nogle hætter man trækker ned over ryglænet og så måske en sløjfe af lyslilla tyl. Jeg har købt noget hvidt stof, da der var udsalg på Kvadrat som er en stof virksomhed i nærheden. Nu venter jeg så på sommerferie, så jeg kan komme i gang!
 3. Hej Zillaer! Jeg overvejer at vores takkekort skal være sådan en slags collage med forskellige billeder fra vores kommende wedding. Kan jeg mon selv gøre det og kan jeg få nogle tips?
 4. Jeg overvejer måske en fotomontage til min kommende. Er dog ikke til de der højtsvævende sange som You raise me up og When God made you. Vores forhold er gennemsyret af humor og tror denne ville falde i god jord. Jeg elsker ihvertfald selv den film...
 5. Jeg bestilte min kjole den 16. april og havde den i går den 27. maj, så det er altså under en måned.... I forhold til prisforskel er jeg blank. Jeg har som sagt betalt 3000,- for brudekjole, 2 brudepigekjoler, skørt og to poser med hairpins. Med i prisen var porto og i de 3000.- har jeg også medregnet told (241,-).... Jeg er bare så glad for min kjole og nu føler jeg mig som en rigtig brud....
 6. 1000 tak for jeres søde kommentarer. Jeg er som sagt super glad for kjolen. Den er super overdådig og får mig til at føle mig meget prinsesseagtig! Slæbet er måske lige langt nok, men er ved at tale med en veninde om man kan lave sådan en ting, så man kan folde det op under kjolen. Hvad er det nu sådan en hedder?
 7. Det var de billeder jeg har indtil videre. Jeg er så glad for kjolen. Den passer mig perfekt og giver en fantastisk talje. Er overrasket over hvor godt resultatet er blevet - især når man tænker på prisen. Har fået skørt, 2 brudepigekjoler (se min tråd), hårnåle og denne fantastiske brudekjole for 3000,- og det er med porto og told! :fløjt:
 8. Da jeg har en stor barm, var jeg lidt nervøs for om den ville blive holdt ordentligt på plads, men det gør den altså. Se bare her...
 9. Lige et closeup af broderiet...
 10. Ryggen er med lace up back, synes den er super flot....
 11. Bagfra...... Slæbet er lidt vildt, men smukt lavet og jeg skal jo kun giftes den ene gang
 12. Har ikke fået taget af udpakningen - var for ivrig Kjolen var vendt på vrangen, men det havde jeg jo hørt fra jer andre zillaer! Er bare så glad for kjolen og synes den er fantastisk. Den passer mig og giver en god figur. Jeg fik nogle ekstra stivere i og det gør at alt er holdt på plads. Se bort fra mine skummetmælksblå arme, som nok skal få farve inden brylluppet!
 13. Så fik jeg alligevel min kjole. Postmanden havde afleveret toldopkrævningen hos naboen. Hurraaaaaaaaaaaaaa!!! Så snart jeg fik den spurtede jeg på posthuset og hentede den......! Ved ikke om i gider bruge tid på at se et par billeder??? Vil I????? ??????? Okay så da!!!!!! Det er min mor der har taget billederne og hun er altså ikke en fotohaj, så forvent ikke det store... Først pakken som indeholdt 1 brudekjole, 1 skørt, 2 brudepigekjoler samt hårpins!
 14. Øv Øv Øv..... Har lige talt med Post Danmark og pakken er godt nok på postkontoret, men jeg skal vente på toldregningen på 200.- som først kommer i morgen. Hvad er det nu for noget møg. Lad mig nu bare betale de 200,- så jeg kan få min kjole.