Luciabruden

Medlem
 • Content count

  328
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Luciabruden last won the day on July 30 2012

Luciabruden had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

About Luciabruden

 • Rank
  Hjælp - jeg er ved at blive en Bridezilla
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  22.09.2012
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Sydsjælland
 1. Jeg er også en "plus" størrelse ca.48/50, og jeg kan berolige dig med at det var INTET problem at finde en smuk brudekjole! Jeg kommer fra Sjælland og har prøvet kjoler hos; ABC brudekjoler af flere forskellige grunde fravalgte jeg denne butik. Nicolai, smukke kjoler og god betjening, men lidt over mit budget ;) Lilly, super betjening og MANGE kjoler jeg kunne hoppe lige ned i - total optur! Jeg passede deres kjoler i str. hhv. 48 og 50 alt efter model. Fuhrmann i Køge, super sød og kompetent betjening - og mange fine kjoler, her fandt jeg MIN drømmekjole Der står ikke størrelse i kjolen, men det er jo også ligegyldigt, den sad perfekt på dagen og jeg følte mig som en prinsesse! Jeg vil tro at det også sagtens vil være muligt for dig at finde smukke kjoler i dit lokalområde!
 2. Super smuk kjole! Du ser fantastisk ud i den! Jeg købte også min kjole i samme butik sidste år! Hanne er bare så sød og giver en super betjening <3
 3. Jeg tilslutter mig koret af Chanti-tilhængere! Vi købte også vores vielsesringe hos Chanti og har været fuldt tilfredse, vi fik også prøveboksen først. Det fungerer rigtig fint, og jeg synes at deres vejledning på hjemmesiden er nem at forstå.
 4. Det lyder absolut heller ikke "skrabet" ! Og det lyder som om I har samme holdning til det som os! Og jeg er slet ikke i tvivl om at I kan få et bryllup der ligner en "million" - faktisk så synes både vi og vores gæster at vores bryllup var virkelig flot - og måske næsten overdådigt Og jeg følte mig virkelig som en hel million i min smukke "billige" kjole. Vi havde ex. også lavet kagen selv, og der er virkelig penge at spare hvis man kan og vil lave noget selv! Og så er der den meget vigtige læresætning man altid skal huske: klasse er noget man har, dét kan man ikke købe sig til! Så der er altså ikke nødvendigvis et spørgsmål om hvor mange penge man bruger på sit bryllup, om det kommer til at udstråle klasse og stil eller ej, det kan det sagtens gøre med et "mindre" budget!
 5. Hmmm, vi lagde ikke et decideret budget fra starten, men havde en helt klar mening om at vi ville holde budgettet "nede" - i relativ forstand, men samtidig havde vi ret hurtigt en klar idé om hvilken slags bryllup/fest vi ville holde, og dermed kunne vi undersøge hvad de forskellige ting ville komme til at koste. Hurtigt stod det klart hvad selve festen ville koste i det lokale forsamlingshus; ca. 40 kuverter á 500 kr = 20.000 Vi blev også et hurtigt klar over at ringe nok ville koste ca. 10.000 (for dem vi gerne ville have ) Det var jo så de første 30.000 - og så ville der jo komme "resten" oveni; kjole + diverse tilbehør, blomster, musik, fotograf, kage, frisør + alt det "løse"... Jeg havde allerede fra starten bestemt mig for at jeg max. ville bruge 5.500 på selve kjolen (+ tilretning) og gik ret målrettet efter forhandlere der kunne opfylde dette, og det var faktisk ikke det store problem, jeg fandt min drømmekjole til 5.200 Og iøvrigt havde vi helt klart en idé om at vi ville prøve at vælge "økonomiske" løsninger og ikke bare blindt svinge dankortet, og det kan virkelig godt betale sig at være lidt obs på priser Jeg havde nok en (lidt urealistisk ) forestilling om at vi kunne holde hele budgettet på ca. 45.000, hvorimod min mand var mere realistisk og mente at vi min. ville komme op på 50.000... Vi har ikke regnet det helt præcist ud, men vi er HELT sikkert landet på 50+ :fløjt: Der er jo så en del ting jeg har indkøbt til "brylluppet" hvor jeg bevidst har købt udfra at det skulle kunne "bruges bagefter" (sko, makeup mm.) - så det er jo lige spørgsmålet om det skal regnes 100% med!? Vi er helt klart landet på max-beløbet af hvad vi begge er villige til at bruge på en fest (bryllup) men vi fortryder intet og havde en helt igennem fantastisk dag sammen med alle vores kære, og alle vores ønsker til dagen blev opfyldt! Vi havde i forvejen en opsparingskonto og det var klart fra starten at den løbende opsparing vi foretager sagtens ville kunne dække brylluppet, så vi har ikke sparet "ekstra" op i forbindelse med brylluppet. Dog har vi løbende betalt nogen ting til brylluppet udenom opsparingskontoen og vi har heller ikke tømt vores opsparing helt, så på den måde er vi sluppet "nådigt igennem" økonomisk set
 6. Det er en rigtig fin makeup du har lagt og en rigtig god guide! Jeg lagde selv en makeup meget lig din - i samme farvenuancer! Resultatet blev rigtig godt og holdbart. Faktisk brugte jeg også netop de "halve" vipper fra MAC som du nævner og det blev rigtig fint! Og det er jeg ret glad for at jeg gjorde, for på bryllupsbillederne kan man næsten ikke se makeuppen, bare at det ser "pænt" ud, men de ekstra vipper gør lige at øjnene er ekstra fremhævet. Så det skal man også lige huske på, at af hensyn til de billeder der skal tages, kan man godt bruge lidt "ekstra" i forhold til hvad man plejer!
 7. Vores gæster fik kaffe/te, sandviches, frugt og små kransekager og en øl/vand hvis der var nogen der ville have dette. Vi måtte "nøjes" med champagne og chokolade i bryllups-bilen på vej tilbage fra fotografering. Da vi selv ankom til feststedet fik vi alle serveret velkomstdrink. Vi blev gift kl. 15 - og der var vist nogen gæster der var kommet afsted hjemmefra uden at få ret meget frokost, vi fik ihvertfald meget ros for at vi havde sørget for at de kunne få lidt at spise efter kirken! Vi gik til bords kort efter kl. 18, og gæsterne gik da flittigt til buffeten selvom de havde fået sandviches Måske giver det lige lidt mere "ro på" når man sætter sig til bords at man ikke er glubende sulten, så har man måske bedre overskud til at hygge sig og nyde festens indslag, uden bare hele tiden at sidde og tænke "kommer de snart med noget mere mad!!??"
 8. Hej! Jeg har et lille tip til jer der skal lave takkekort - og som alligevel kun har de "sørgelige rester" af et itu-klippet brudeslør tilbage Efter megen overvejelse - og efter jeg endda havde forberedt et riveslør, besluttede jeg på bryllupsdagen mens jeg sad hos frisøren at pigerne skulle have lov til at rive/klippe i mit fine lange slør! Selvom de gjorde det nænsomt, ude i den ene side VAR det jo alligevel ødelagt for altid Så derfor besluttede jeg da jeg sad og lavede takkekort at klippe små brede strimler ud af resten af sløret som jeg har bundet som en lille "sløjfe" på vores takkekort. Jeg klippede et enkelt hul i hjørnet af kortet med en hulmaskine, stak strimlen igennem og bandt en "knude" og klippede enderne pænt til med et skråt snit. Det er blevet RIGTIG fint Hermed er idéen givet videre!
 9. Min smukke brudebuket, H2B havde givet mig "lov" til selv at vælge, han var enig i det enkle og smukke valg Efter brylluppet (mandag) lagde jeg buketten på min elskede mors gravsted. De fotos jeg viser her har jeg selv taget inden vi kørte afsted til kirkegården, man kan godt se at buketten er begyndt at "falme" en lille smule. Der var 31 store roser og havde en fin duft, den var desuden pænt tung.
 10. Jeg gav 750 kr. for opsætning af hår. Jeg kom til frisøren med tørt nyvasket hår, og hun startede med at rulle op på varmecurlers. Jeg lagde selv make up.
 11. Sådan kom vores hjemmelavede bryllupskager til at se ud, vi synes selv at det blev rigtig vellykket! De bestod af "rouladebunde med mandelmel og et tvist af appelsinskal", et lag Blomsterberg hindbærfromage og et lag Blomsterberg chokolademousse, smørcreme og marcipanovertræk. Pyntet med marcipanroser, som vi dog havde købt Vi havde den på et stativ i 3 etager. Kagen smagte rigtig godt Hele den øverste kage er puttet urørt i fryseren til vores 1 års bryllupsdag.
 12. Et par fotos af min smukke rosenbuket fra i lørdags.... <3 Præcis som jeg havde drømt om at den skulle være (billederne er taget i mandags)
 13. Stort tillykke til brudeparrene fra den 8.9. - smukke fotos! Også store lykønskninger til jer der blev gift i lørdags! Jeg nåede lige at sende jer et par venlige tanker imens jeg fejrede min PA! Vi havde en skøn dag, med en overdådig forkælelses-brunch som datteren og svigersønnen havde lavet, derefter et par timer til at gøre os lækre, så til bowling hvor alle vennerne stødte til, det blev hurtigt vældigt festligt, der var nogen der var ivrige efter at hælde drikkevarer på os Jeg fik endda lavet er par strikes og nogle spares! Imponerende nok! Så videre til en meget lækker kinesisk restaurant, igen fik vi rigeligt at drikke Og videre til en karaoke-bar hvor vi - igen - fik noget at drikke! Og hvor jeg fik sunget to sange med hjælp fra min datter, det lød sikkert ikke godt i min lettere berusede tilstand, men jeg elsker karaoke og sing-along og havde det skideskægt Selv min H2B gik på scenen med sin barndomsven og gav et nummer! Igår undrede han sig rigtig meget over hvordan det lige pludselig kunne ske; at han stod på scenen og sang!! Derefter videre til afterparty hos min svoger og svigerinde med chips - og surprice - flere drinks!!! Ved 3-tiden blev vi sendt sammen med datteren og svigersønnen i en taxa hjem, der var det vist ved at være puttetid for os Og vi sov LÆNGE igår! ------ Faktisk har vi alligevel fået lavet et par småting her i weekenden indimellem... Bagt kransekagekonfekt og smurt chokolade på bunden af dem! Lavet bordplanen færdig! Lavet huskelister til denne sidste uge inden B-dag!!! Det er virkelig underligt at der er under en uge til vores bryllup... meget mærkelig fornemmelse lige nu...men jeg føler at jeg er ved at få lidt ro på og kan overskue hvad vi skal lave i de kommende dage
 14. Lagen-tricket har jeg også brugt - det fungerer perfekt To lagner og så har jeg bare brudt tøjklemmer til at lukke siderne med. Og så har jeg endda fået H2B til at bore en krog ind i væggen helt oppe ved loftlisten inde i soveværelset, så kjolen kunne komme så højt op at slæbet ikke bliver krøllet, jeg har så til gengæld lovet at spartle hullet ud og pletmale når brylluppet er overstået
 15. Prisen på tilretning varierer MEGET efter hvad jeg har hørt. Jeg gav 950,- kr. for; oplægning, syning og påsætning af halterneck, som er rigtig fin "faconskåret" og med små knapper til lukning, fjernelse af BH-puder, fik lavet små indtagninger ved brystet. Jeg synes at det var en virkelig god pris! (Jeg brugte den skrædder som butikken anbefalede). En bekendt fik lavet; oplægning, sat silikonebånd på indersiden af kjolens stropper og lavet små indsnit ved brystet - dette gav hun 3.500,- kr. for!!! (Hun brugte også den skrædder som hendes brudekjolebutik anbefalede). Så det kan virkelig godt betale sig at forhøre sig lidt om priserne på tilretning. Jeg havde i forvejen fået at vide der hvor jeg købte kjolen at deres skrædder tog 6-700 for en oplægning, det synes jeg ikke lød dyrt, så jeg turde godt bruge hende og er fuldt tilfreds!