Den glade Brud

Medlem
 • Content count

  1,398
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Den glade Brud last won the day on November 26 2012

Den glade Brud had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Den glade Brud

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday 05/10/1977

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  23.juni, 2007
 • Type vielse
  Kirke
 • Lokation
  Tølløse
 1. Ååhh...du er så smuk, hvor var det godt at du fik the one and only kjole for dig!!!! Hold da fast!!! Glæder mig til at læse og se meget mere:)
 2. Tak, tak, tak:) Jeg sidder i øjeblikket og justerer alle billederne fra brylluppet og frasorterer en masse - målet er at printe en masse til et alm. fotoalbum, og også lave en photobog med med 100 flotteste billeder, og desuden også lave et online fotoalbum - men det er en kæmpeopgave, som virkelig forlænger bryllupsoplevelsen:)
 3. Ja, jeg har så aldrig helt forstået det der med, at et bryllup er en "voksenfest". Et bryllup er en livsrite, en overgangsfest om man vil kalde det. Det er en dag med faste traditioner (med variationer, naturligvis) og det at være med til et bryllup som barn er jo med til at skabe grobund for, at selve denne tradition videreføres, om man så må sige. Med andre ord: børn får nogle minder for livet, som de senere hen vil elske at se tilbage på. Det er en kæmpe oplevelse og en kæmpe gave til dem at være med til festlighederne (både kirke, ris og fest). Vi havde en del børn med (inkl. min egen 8-årige datter) og helt ærligt: jeg registrerede dem slet ikke. De sad ved et seperat børnebord, der var komplet affolket hele aftenen. I indgangs-rummet/garderoben til festlokalet havde vi stillet et bord op med papir og tusser og der ude hyggede børnene sig gevaldigt, samtidigt med at de løb rundt udenfor og legede (der var vi så også heldige med vejret - 9. juni var den varmeste dag i 2007). Jeg blev altså lidt grebet om hjertet af at læse om din kusines datter, for jeg forstår hende så godt. Især når I ser ud til at have et ret tæt forhold. Og jeg kender jo piger i den alder:) Hvis hun er det eneste barn, vil hun nok komme til at kede sig til festen. Men som andre har foreslået, kan hun være med i kirken og få en stor oplevelse ud af det. Min datter var også med til min kusines bryllup for nyligt, og der var to andre børn udover hende (ud af en gæsteliste på 93) - brudens 5-årige nevø, og brudens 12-årige kusine, og de hyggede sig gevaldigt. Og så havde min datter også lige en sang hun gerne ville synge SOLO for 92 mennesker...og det var fuldstændig fantastisk:) Børn er ikke per definition en pestilens - heller ikke til bryllupper - for de kan bidrage med så utroligt meget mere end man aner! Min datter har i hvert fald fået nogle fantastiske oplevelser til de to bryllupper hun har været til og børn i den alder ved godt, hvor vigtig en dag det er, så de er meget søde:)
 4. Åååhh... NANNA! Hold fast hvor er I smukke - og du i særdeleshed - sikke nogle flotte flotte flotte billeder! Det ligner simpelthen noget fra et bryllupsblad!! Sååå elegant og vidunderligt:)!!! Hvor er det godt at høre, at du har fået genskabt billederne! Mit hjerte sank i livet, da jeg læste om det! Tillykke med jeres smukke elegante og romantiske bryllup:)!! Du var vidunderligt smuk!!
 5. Vi havde ringpude - en rigtigt flot én. Min datter kom gående bag ved mig i kirken med ringpuden og kom op med ringene på det rette tidspunkt. Det var et stort øjeblik for hende. Selvfølgelig blev der fumlet lidt med snorene, men det gjorde slet ingenting:)
 6. Sorry, troede I havde glemt mig ;) Er en travl kvinde for tiden, men jeg skal nok komme videre i teksten. Evt. i aften eller torsdag - i morgen skal jeg jo tage billeder af Katja og hendes kjole ;) uhhh glæder mig til at se billeder af begge dele Synes efterhånden at det er lang tid siden...?
 7. Åååhh...det ser skønt ud, smukke - totalt stilfuldt og gennemført! - Må jeg spørge til budgettet? Det ser ud til at du/I fik det perfekte drømmebryllup og stort tillykke med det flotte og fede billeder:)! Nu er du en gift kone!!! JUBIIII:) Velkommen i klubben..hehe:)
 8. ØV! Nu sidder jeg lige og hygger mig med din beretning og så holder du pause!!!! Helt ærligt, Gitte!! Jeg glææder mig til at se det heeeele:)!
 9. Jeg er 30, min mand er 37 og vi har været kærester i 4 år:) (Blev forlovet på vores 3-årsdag for 1 år siden).
 10. Jeg havde givet min far klare instrukser (for jeg kender jo hans forkærlighed for zoom) og vi havde lavet en huskeseddel (som ikke kom med..--) Men i kampens hede glippede de sidste skud altså alligevel. Derfor vil jeg videregive dette råd: Når I er færdige, så brug lige 5-10 minutter på at se billederne igennem (går ud fra, at det er digitalt) så I kan se om der mangler nogen:) Har det stadigvæk godt med min beslutning af præcis de årsager du nævner:) Helfigursbilleder eller ej: vi havde en vidunderlig dag og jeg kan virkelig glæde mig over de billeder, der blev taget for de er så smukke - tjek f.eks. min planlægningstråd s. 15 midtpå, hvor jeg har smidt nogle af billederne ind:)
 11. Efter nogle timer, hvor jeg tyggede på den idé, lød det pludseligt ikke som en god idé længere - og værre blev det da jeg luftede det for manden. Så kunne jeg selv høre, at det ikke ville blive godt. Han forstod mine argumenter, men var bange for at det ville blive for kunstigt. Når han ser på vores billeder, så ser han ikke kun på motiv, men husker og fornemmer hele stemningen den dag, og det er det, der glæder ham. Hvis vi så skulle have et nyt sæt billeder bare for tøjets skyld, så ville det slet ikke have nogen følelsesmæssig påvirkning på ham og det ville ikke føles ægte. Og det forstår jeg udmærket godt. Og da jeg hørte mig selv tale, havde jeg det faktisk på samme måde... Det ville måske føles lidt for meget som kustumebal Men jeg må sige, at det har hjulpet gevaldigt at få LUFT og få vendt alle mine argumenter FOR en omfotografering, og få sat ord på den lille skuffelse jeg havde. For nu virker det slet ikke så voldsomt mere:) Jeg er en haj til Photoshop og er i fuld gang med at tage de par helfigursbilleder vi har og gøre dem kunstneriske - herunder manipulering med baggrunde osv - det det virker faktisk rigtigt dejligt:) Min plan er at have et specielt album med en 15-20 billeder, der er ekstra flotte - dvs billeder uden f.eks. tanter og biler og ting i baggrunden , og dem er jeg igang med at behandle og bare det at arbejde med billederne i timevis er med til at stille min fotosult:) Tak for jeres input - det er ikke første gang jeg har klaget min nød herinde, for derefter at være kommet til fornuft! Det hjælper altid at få sat ord på!
 12. Jeg er glad for at I ikke synes det er for skørt:) Jeg kan ikke lige umiddelbart læse ud fra stinekas tråd at billederne ikke er fra selve dagen? Er det dem fra stranden, der er taget en anden dag? Man siger jo, at man ikke kan lave dagen om, og det vil jeg heller ikke, men der er lige et "hul", der hvor der burde have været de billeder jeg har drømt om i et år:) Min far ved det slet ikke - har kun sagt at jeg er vild med dem han har taget og det er jeg også. Men han er ikke prof, og han var presset den dag (father of the bride) og det var en stor mundfuld for ham på sådan en dag...ALLE billederne han har taget er virkeligt fantastiske!! Der mangler bare lige et par stykker til at fuldende det... Nu skal jeg bare lige have overtalt manden:)
 13. Ja, vi blev gift d. 9. juni og havde en vidunderlig dag:) Vi brugte min far til de officielle bryllypsbilleder og det var virkeligt fantastiske alle sammen. Vi (og nok i særdeleshed mig) føler dog lige at der mangler 2-5 billeder, hvor man kan se os i omgivelserne i fuld figur. Min far er virkelig en dygtig fotograf, men har fokuseret meget (kun) på ansigts og brystbilleder (Han kan godt lide at zoome og syntes jo at hans datter var så smuk:), og vi har ikke nogen af de meget smukke omgivelser vi har valgt, og vi har ikke nogen af os i fuld figur, hvor man man se os i vores dyre outfits fra den fotosession. Dette synes jeg er en smule ærgeligt, da vi havde udvalgt området specielt pga. omgivelserne og gerne ville have os fotograferet med vandet i baggrunden på en badebro osv - (vi stod på broen, men man kan kun se os fra skuldrene og opefter) osv...you get my point... Nu går jeg lidt og overvejer om jeg skal få taget billederne om i anledning af vores 1 års dag? Er det fjollet? Skørt? Latterligt? Man kunne jo gøre det som en fejring af bryllupsdagen og gøre en dag ud det? Jeg ved godt, at det ikke er helt det samme, men jeg er bare ked af at ærge mig over de 5 billeder, jeg sådan havde glædet mig til at få i kassen, men som aldrig blev taget...når jeg ser på billederne er jeg lykkelig, men jeg føler der lige mangler lidt... Kan I forstå mig? Eller er jeg langt ude?
 14. Min mand og hans bror ankom ca en time før vielsen og han nød virkeligt den time - til at begynde med stod han udenfor kirken og modtog gæsterne, der begyndte at ankomme - med store smil og kram har jeg senere hørt:) Han var også inde i kirken og satte sig og talte lidt med nogle af gæsterne, der havde sat sig og det sidste kvarters tid havde han taget opstilling ved alteret sammen med broderen, og fik talt med præsten (han kan ikke huske om hvad..HAHA) og blev fotograferet:) Han har sagt at han virkeligt nød "at vente på mig", for det gav ham mulighed for at byde alle velkommen og mærke hvordan spændingen blev opbygget:)