Stellah

Medlem
 • Content count

  483
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Stellah

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday 12/06/1983

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://www.multimediefilm.dk/bryllup

Profile Information

 • Vielses dato
  September 2007
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Holbæk
 • Interesse
  Min familie (kommende mand og voressøn fra april 2006), mine veninder og volleyball.<br />Forhåbentlig kommer skoleforløbet i min uddannelse ogsåtil at være interessant.
 1. Min skrædder strøg mit slør. Ellere rettere: hun dampede det. Han havde ikke noget mellem sløret og strygejernet...
 2. Nu er jeg godt nok ikke gift, men vil gerne fortælle hvad jeg/vi skal. Søndag skal vi spise morgenmad med nogle af gæster og så skal vi vist hjem og få overblik over gaverne og skrive takkekort. MAndag skal vi begge på arbejde. Jeg er tvunget til at tage afsted, da jeg lige er startet som elev i mandags.
 3. Jeg har min forlovelsesring og får en vielsesring. Min mand får kun vielsesringen. Christian har ikke forlovelsesring.
 4. Hejsa... Læste lige de ting som du mangler - og faldt over at du skal ha lavet ansigstbehandling, vil blot lige sige at hvis du skal ha lavet en dybderens, så er det nok lige sent nok - da du kan se noget rød ud i et par dage - jeg fik det lavet i går og ville være ked af det hvis jeg så skulle giftes imorgen... Håber ikke at jeg stresser dig, ville blot lige sige det... Knus fra Rikke JEg skal have ansigtsbehandling på fredag, men hun går ikke i dybden, da hun ved jeg sakl giftes. Fik også en overfladisk behandling i torsdags og har slet ikke slået ud over den. Tværtimod. Jeg har fået en rigtig smuk hud..
 5. Vi skal have hyldeblomstsaft med mousserende vin. Det kommer jo så til at ligne champagne
 6. Ja det skal du. Jeg fik at vide at vidnerne er foloveren og den der følger bruden op.
 7. Fik en opringning fra en provst i dag. Vores præst som skal vie os på lørdag er syg. Han regner med at kunne ringe til mig i morgen og fortælle hvem der så skal vie os istedet for. Jeg er ikke så bekymret for om vi bliver viet eller ej - mere HVEM det bliver. Der er tre præster tilknyttet vores kirke. Den ene er syg, den har fri (han skal noget. Vi havde nemlig ønsket ham) og den sidste bryder vi os bare slet ikke om. Jeg frygter så meget at det ender med ham... Jeg ved han ikke kan lave en god vielse.. Er en anelse nedtrykt lige nu, men mon ikke det går alligevel?? Håber bare vi får en præst udefra..
 8. Jeg har fundet ud af hvad jeg gør. Jeg har lige købt en kjole til arbejdesbrug. Den kan bruges som almindelig sommerkjole eller til lidt finere brug. Det kommer an på hvad jeg sætter sammen med den (høje/flade sko, makeup eller ej osv). Den har jeg besluttet at tage på hvis temperaturen tillader det. Ellers finder jeg bare på noget andet i løbet af fredagen. Tak for alle jeres svar. Rart at vide at jeg ikke er den eneste der har tænkt over "andendags"-tøj
 9. Den er desværre nede på 45%, men hvad pokker.. Så længe det ikke står ned i stænger, klarer vi os nok. Det behøver jo også kun være godt vejr indtil vi sætter os til bords. Det gælder i hvert fald for os der skal have indendørs vielse og fest. For mit vedkommende skal det bare holde tørt fra 14.30 -17.00, så er jeg glad. Ingen tvivl om at det ville være fedt med solskin, varme og blå himmel. For en sikkerheds skyld regner jeg med at købe en paraply en af dagene.. Det bliver en fed dag på lørdag
 10. Jeg har skrevet en tale til min gom, men jeg VED at jeg vil tude hele dagen og vil ikke kunne gennemføre den. Derfor får han den om morgenen. Talen er skrevet til at skulle siges til mange mennesker, så der er lidt humor mm i. Derudover vil jeg skrive en meget personlig tale/brev til ham, som han også får om morgenen. Vi siger meget sjældent at vi elsker hinanden. Selvfølgelig ved vi det, men nu skal han få det på skrift og han får at vide hvad det er der gør, at han er den dejligste mand for. Så overvejer jeg at få kirken til at spille vores sang (come what may) på cd i kirken som indgangsmusik. Den betyder meget for os og jeg tror det vil røre ham meget.
 11. Det skal nok gå alt sammen. Vi regner med 65.000kr til 40 mennesker og vores er heller ikke det helt vilde.. Hvad med at låne lidt i banken. BAre 10.000kr eller hvad der nu kan hjælpe jer?? Vi har lånt det hele. Nu skulle det bare være. Jeg er først uddannet om to år og det hverken kunne eller ville vi vente på. Nok mest fordi vi har en søn og vil sikre hinanden... Op med humøret...
 12. Vi håber at kunne pakke det meste op før middagen, men ellers må vi tage det i løbet af aftenen fx i rygepauserne eller mens der bliver dækket op til kaffeborde. Idéen med cellofan, synes jeg er rigtig god. Hvade desværre ikke hørt om det før igår og nu synes jeg måske det er lidt sent at få gæsterne til at pakke ind i cellofan.
 13. Der er flere muligheder: stola, bolero, pels eller et almindelig hvidt sjal...
 14. Jeg kan altså ikke se noget problem i at have sandaler på i kirken. Det har jeg selv haft ved flere lejligheder..
 15. Vi har hverken velkomst- eller velbekommen sang. Vi synes det er for suppe, steg og is-agtigt. Desuden har vi et lidt stramt program. Vi ahr kun 4 timer til 3-retters menu og jeg ved vi får en del sange og taler, så de er også skået væk pga tidsmangel.