anita80

Medlem
 • Content count

  10,178
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by anita80

 1. Kære alle BK'ere! Jeg har modtaget nogle PM'ere, hvor der er andre kommende brude, der gerne vil have en skabelon eller forklaring på, hvordan man folder de der lommetørklædeholdere. Så nu har jeg lavet denne "fotoserie" med billeder, så I kan se, hvordan jeg har gjort det. Der er sikkert også andre måder at gøre det på, men jeg vil gerne dele mine erfaringer med jer. Her er først billedet, som Annaperenna havde lagt ind i sin egen tråd. Den blev jeg inspireret af. Så er vi klar til 1. trin: På et stykke papir i A4 størrelse måles 22 cm i længden.
 2. Så har vi lige set de første billeder af bruden! Det lover rigtig godt! Hun ser smuk ud! Så venter vi bare på de første "rigtige" billeder!
 3. Mini-kager Fandt disse søde mini-kager, som jeg gerne vil dele med jer. Læg gerne flere ind.
 4. Johannes Langkilde og fru Sisse:
 5. Er det fra Ribe-afd?? Ja.
 6. Helle, det skal du absolut ikke tænke på. Ellers havde jeg jo ikke lagt et billede ind. Jeg er udemærket klar over, at det ikke var jordens flotteste kage, men som du skriver, smagte den godt. Det, som jeg bliver stødt over, er ordvalget. Jeg synes, at ord som "skrækeksempel" er et meget stærkt og nedsættende ord at bruge! Og det vil jeg ikke stå ukommenteret hen, idet det var min bryllupskage. Jeg har været her på Bryllupsklar længe, og jeg er ikke stødt på sådan et ordvalg før. Jeg håber, at de pågældende brugere kan forstå, hvad jeg mener! Jeg håber ikke, at nogen herinde skriver sådan om fx en andens kjole.....
 7. Betjening og tøj ok, men find en RIGTIG skrædder! Min mands bukser skulle lægges op af damen, der havde ABC! Det var mildest talt en katastrofe! Det kunne et barn i 5. klasse have gjort lige så godt!
 8. Jeg tror, jeg har fattet pointen! Endnu en gang tak for de pæne ord!
 9. Jeg kender godt vejgård bageri , har boet der engang lige om bag ved, og ja de er rigtig gode. Desværrer tror jeg ikke de bringer 100 km ud. men tak for tippet . Det lyder rigtig godt, hvis det altså kunne laves i etager, Har dog set et billede i Anita80's tråd og er faktisk skræmt over udseenet, hvordan så jeres prøve kage ud ? Tak for alle svarene Tak for de pæne ord! Det skal så nævnes, at min mand lider af en stofskiftesygdom, som satte nogle begrænsninger for hvad der kunne kommes i. Det skal også nævnes, at det var forholdsvis varmt i vejret, så det var faldet en smule sammen. Men til din information, så havde vi en god dag, trods en kage, der så skræmmende ud!
 10. Da prinsessen fik sin Mario Så fik jeg endelig tid til at få begyndt min beretning. Så her starter den altså! Bare for en ordens skyld, kommer her lige et index: - Æresportsarbejdet - Om morgenen på vores bryllupsdag - Billeder hjemmefra mine forældre - Vielsen - Ude foran kirken - Bryllupsfesten - Godnat - Dagen derpå - Udklip fra avisen - Bryllupsrejsen - Fotografens billeder
 11. Fedt at Linda vandt! I øvrigt var det også fedt, at det var Linas kandidat, der løb af med sejren! Så kan de to herrer lære det, kan de!
 12. Dejlige billeder, søster!
 13. Hvor er det bare en FLOT kjole!
 14. Jeg ved ikke helt, hvem jeg håber vinder. Jeg synes, at Linda er rigtig god, så hvis jeg skulle vælge, ville det nok være hende. Min favorit Claus er desværre ikke med længere. Jeg tror, Mohamed har en stor chance for at gå hele vejen.
 15. Jeg havde en god oplevelse, da jeg købte min kjole der! Jeg fik en god betjening, og det var endda indehaveren, der sagde, at oplægningen af kjolen skulle laves om. Det var ikke noget, jeg selv havde bemærket.
 16. Hvornår kommer der mere?
 17. Jeg synes klart, det var den rigtige sang, der vandt! Den fængede allerede første gang, jeg hørte den! Nu er jeg også vild med Ronan Keating og hans musik Og det kan umuligt skade, at han har skrevet sangen, hvis man tænker på dens chancer ved det internationale!
 18. Det er en rigtig smuk kjole, og den klæder dig!
 19. Jeg bruger en 70 F. Det svarer til en 32 F: 70 = 32 75 = 34 80 = 36 osv. Skålstørrelserne er som udgangspunkt den samme, som du plejer, altså hos dig en F. Der kan dog være forskel i størrelsen alt efter modellen. Men så kan man bare sende det retur og så en anden størrelse tilsendt. Det er aldrig noget problem. Og det skal nævnes, at den porto, du betaler (5,5 pund), betaler du kun EN gang, dvs. du betaler kun for at sende det retur fra Danmark til England. Bravissimo betaler herefter forsendelsen fra England til Danmark. I øvrigt rigtig billige priser i en tid, hvor pundet er lavt!
 20. haj anita. har fundet en side hvor den omregner str. og i følge den så svare en 85G til deres 38F og en 90F til deres 40E. DE springer åbenbart over et sted. Nå men det er denne corsage jeg over: Confetti Basque by Panache og ellers overvejer jeg denne bh: Special Occasions Bra by Panache Jeg synes, at Panache ca. svarer til den størrelse, som jeg normalt bruger. Den stropløse er i øvrigt den, jeg bar til mit eget bryllup Corsagen er utrolig smuk! Jeg kan i øvrigt varmt anbefale Bravissimo! Fantastisk udvalg og altid venlig betjening, hvis man ringer til dem. Der har aldrig været problemer med forsendelse eller bytning af diverse varer!
 21. Nu er jeg ikke blevet gift i en Lilly-model, men til gengæld konfirmeret i en. Jeg har derfor ikke prøvet deres brudekjoler, men jeg synes, at de i hvert fald ser flotte ud på billederne, og der er også nogen herinde fra, der har haft smukke kjole på fra Lilly. Jeg sidder her og tænker: Kan det ikke være fuldstændig LIGEGYLDIGT, hvilket mærke, der står i ryggen på kjolen (eller hvor det nu sidder - altså mærket) eller hvor meget, kjolen har kostet? Er det vigtigste ikke, at man ender i en kjole, der klæder en, og som man SELV synes, er den rigtige? Jeg synes i øvrigt, man skal tænke sig om, hvad man siger om nogen kjoler, som man ikke har prøvet, men hvor man kun har hørt bla bla bla om.... (bare lige en sidebemærkning) Konklusion: NEJ, jeg synes ikke, det er yt med en kjole fra Lilly! Det er HELT op til bruden selv, og det skal andre i øvrigt ikke blande sig i ;) Edit: Kom til at tænke på, at alle de brude herinde, der bestiller deres kjole hos ***IKKE TILLADT***, må være et hint om, at det ikke er mærket, der spiller en rolle, men selve kjolen.......
 22. Hvis jeg var dig, ville jeg bestille den i en 38 FF. Alt efter modellen kan du alligevel aldrig var 100% sikker på, at den vil passe dig. Der kan være enorm stor forskel på størrelser alt efter mærke. Du kan jo altid sende den retur, hvis ikke den passer. Hvilket mærke er corsagen? Måske kan jeg hjælpe dig.....