anita80

Medlem
 • Content count

  10,178
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

anita80 last won the day on January 24 2015

anita80 had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About anita80

 • Rank
  Marios prinsesse
 • Birthday 08/13/1980

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  14. juli 2007
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Kolding
 • Interesse
  Læse bøger, koncerter, musik, internettet
 1. Tillykke med at du nu har været en gift kvinde i en hel uge! Kram til dig
 2. Stort TILLYKKE med dagen, Helle! Jeg håber, I får en fantastisk dag med kærlighed og masser af overraskelser! Alt, hvad I har lavet, er så flot lavet og tilrettelagt! Jeg har stor respekt for jeres kagearbejde! Det er et flot resultat! Brudebuketten er så smuk, Helle Jeg er så glad for, at du er tilfreds med negleresultatet - jeg synes også selv, at det blev flot, og den flækkede negl krydser jeg fingre for holder. Endnu en gang tillykke med dagen, Helle-pigen!
 3. Jamen Helle - jeg blev så glad, da du spurgte mig! Det er jo en ære, søde! Jeg glæder mig helt vildt. Hold op, det skal nok bliver superhyggeligt! Og jeg er så super super glad for, at du sagde ja Og du kan tro, at vi skal hygge - du kan sikkert godt selv huske, hvordan du havde det i maven aftenen før ;) DET kan jeg!
 4. Jamen Helle - jeg blev så glad, da du spurgte mig! Det er jo en ære, søde! Jeg glæder mig helt vildt. Hold op, det skal nok bliver superhyggeligt!
 5. Weeeee Anita! Blev vildt glad da jeg så, at du havde været herinde og lure Også rigtig skøn påske :smilie_oster05: til dig og gemalen. Vi ses snart!! Om ikke andet, så 2. maj og kan vi ikke vente så længe, må vi finde ud af noget inden :smilie_oster03: Ov, ja, du siger noget! Jeg har helt glemt at skrive dig på 2. maj-listen, vense. Det skal ske lige med det samme.
 6. Kære Helle-pigen! Jeg kom lige herind, og så ville jeg lige lægge en lille hilsen til dig. Rigtig god påske til dig og din familie! Jeg håber, vi snart ses igen.
 7. Johannes Langkilde og fru Sisse:
 8. Hej Anita

  ja i kalenderen står der, at du fylder år idag, så du får da lige et tillykke med fødselsdagen med på vejen :-)

 9. Er det fra Ribe-afd?? Ja.
 10. Helle, det skal du absolut ikke tænke på. Ellers havde jeg jo ikke lagt et billede ind. Jeg er udemærket klar over, at det ikke var jordens flotteste kage, men som du skriver, smagte den godt. Det, som jeg bliver stødt over, er ordvalget. Jeg synes, at ord som "skrækeksempel" er et meget stærkt og nedsættende ord at bruge! Og det vil jeg ikke stå ukommenteret hen, idet det var min bryllupskage. Jeg har været her på Bryllupsklar længe, og jeg er ikke stødt på sådan et ordvalg før. Jeg håber, at de pågældende brugere kan forstå, hvad jeg mener! Jeg håber ikke, at nogen herinde skriver sådan om fx en andens kjole.....
 11. Betjening og tøj ok, men find en RIGTIG skrædder! Min mands bukser skulle lægges op af damen, der havde ABC! Det var mildest talt en katastrofe! Det kunne et barn i 5. klasse have gjort lige så godt!
 12. Jeg tror, jeg har fattet pointen! Endnu en gang tak for de pæne ord!