anita80

Medlem
 • Content count

  10,178
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

anita80 last won the day on January 24 2015

anita80 had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About anita80

 • Rank
  Marios prinsesse
 • Birthday 08/13/1980

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  14. juli 2007
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Kolding
 • Interesse
  Læse bøger, koncerter, musik, internettet
 1. Johannes Langkilde og fru Sisse:
 2. Hej Anita

  ja i kalenderen står der, at du fylder år idag, så du får da lige et tillykke med fødselsdagen med på vejen :-)

 3. Er det fra Ribe-afd?? Ja.
 4. Helle, det skal du absolut ikke tænke på. Ellers havde jeg jo ikke lagt et billede ind. Jeg er udemærket klar over, at det ikke var jordens flotteste kage, men som du skriver, smagte den godt. Det, som jeg bliver stødt over, er ordvalget. Jeg synes, at ord som "skrækeksempel" er et meget stærkt og nedsættende ord at bruge! Og det vil jeg ikke stå ukommenteret hen, idet det var min bryllupskage. Jeg har været her på Bryllupsklar længe, og jeg er ikke stødt på sådan et ordvalg før. Jeg håber, at de pågældende brugere kan forstå, hvad jeg mener! Jeg håber ikke, at nogen herinde skriver sådan om fx en andens kjole.....
 5. Betjening og tøj ok, men find en RIGTIG skrædder! Min mands bukser skulle lægges op af damen, der havde ABC! Det var mildest talt en katastrofe! Det kunne et barn i 5. klasse have gjort lige så godt!
 6. Jeg tror, jeg har fattet pointen! Endnu en gang tak for de pæne ord!
 7. Jeg kender godt vejgård bageri , har boet der engang lige om bag ved, og ja de er rigtig gode. Desværrer tror jeg ikke de bringer 100 km ud. men tak for tippet . Det lyder rigtig godt, hvis det altså kunne laves i etager, Har dog set et billede i Anita80's tråd og er faktisk skræmt over udseenet, hvordan så jeres prøve kage ud ? Tak for alle svarene Tak for de pæne ord! Det skal så nævnes, at min mand lider af en stofskiftesygdom, som satte nogle begrænsninger for hvad der kunne kommes i. Det skal også nævnes, at det var forholdsvis varmt i vejret, så det var faldet en smule sammen. Men til din information, så havde vi en god dag, trods en kage, der så skræmmende ud!
 8. Fedt at Linda vandt! I øvrigt var det også fedt, at det var Linas kandidat, der løb af med sejren! Så kan de to herrer lære det, kan de!
 9. Dejlige billeder, søster!
 10. Hvor er det bare en FLOT kjole!
 11. Jeg ved ikke helt, hvem jeg håber vinder. Jeg synes, at Linda er rigtig god, så hvis jeg skulle vælge, ville det nok være hende. Min favorit Claus er desværre ikke med længere. Jeg tror, Mohamed har en stor chance for at gå hele vejen.
 12. Jeg havde en god oplevelse, da jeg købte min kjole der! Jeg fik en god betjening, og det var endda indehaveren, der sagde, at oplægningen af kjolen skulle laves om. Det var ikke noget, jeg selv havde bemærket.