Marejka

Medlem
 • Content count

  99
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Marejka

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 04/16/1972

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  2670
 • Interesse
  At blive en bedre nørd, svømning, rejse, sprog, mad, bøger, TV, mine katte, male og selvfølgelig min TILKOMNE

Recent Profile Visitors

816 profile views
 1. Hvis du kunne få tilladelse til at vie folk, ville det være superfedt. Vi fik heldigvis til vores udendørs vielse fat i en frikirkepræst, som på vores ønske skruede ret kraftigt ned for de kristne undertoner, hvilket jeg er evigt taknemlig for. Har selv haft samme idë som dig efter jeg var igennem vores bryllupsplanlægning sidste år, men jeg tror bare ikke at myndighederne vil give andre end kaptajner på internationale farvande, præster og giftefogeder beføjelse til at vie nogen. Håber du får styr på det. Der mangler i DEN grad en løsning for folk, som godt vil vies uden at skulle være tvangsindlagt til kristen handling eller nøjes med rådhuset.
 2. Hey, kan ikke sige noget om den nye forpagter, desværre, kun at de nok har skiftet til august, for vi holdt fest i juli under den gamle, og der fik vi at vide at der snart ville komme en ny. Håber du finder nogle, som har erfaringer med den nye!
 3. Hej Nika igen :-) Vi havde en hel sæk med spil med, Dart, fodbold, nogle små bolde, boule, ringespil, kongespil (også kaldet vikinge eller kubb) og mange flere. Det var dog kun kongespillet som blev taget i brug af de voksne - de holdt en lille turnering mens vi blev fotograferet, og ellers var stemningen mest til blot at sidde og snakke eller gå en lille tur. Jeg mener vi havde godt 2½ time ude i parken. I forhold til det blev der altså ikke leget meget, og det kan være I vil opleve det samme - jeg følte det som om folk var mættet af oplevelser blot fordi vielsen havde stået udendørs og de var ude med båden, så de ville mest bare sidde og nyde stemningen. Men hvis I har børn med, skal de da nok få dem overtalt til lidt sjov :-) M
 4. Ikke så meget andet end at I må tale med kommunen... og at vi aldrig havde fået det hele til at fungere hvis ikke vi havde allieret os med Restauranten Aldershvile Slotspavillon om at bruge deres keglebane. Her kunne vi stille alle de ting dagen i forvejen, som vi havde brug for på dagen, og som vi ikke lige fik ryddet væk efter festen. Der er i hvert fald en hulens masse logistik som skal passes. Derudover er parken bare perfekt, der er fx også offentlige toiletter. Send gerne en PM hvis du vil have navn på damen fra kommunen eller spørge om noget andet direkte
 5. OK så vidt jeg ved har det ikke noget at gøre med hvilken kommune i bor i, vi bor heller ikke i Gladsaxe kommune og fik lov til at bruge parken. Men: Gladsaxe kommune kommer ikke ud til parken og vier. Man kan dog blive viet i rådhusets have, hvis det er. I tilfælde af dårligt vejr satte vi telt op på plænen. Derudover havde vi overvejet at holde vielsen på båden, hvis vejret var for dårligt. Havde det regnet i stride strømme, ville vi kunne være gået i Restaurantens keglebane, som vi også havde lejet.
 6. Meget smukt og en rørende historie, tillykke tillykke. Ønsker jeres lille familie alt muligt godt i fremtiden.
 7. Hehe - faktisk hang min hæle i på et tidspunkt, dvs. stak nede i jorden, så jeg måtte lige balancere lidt for at få den på igen. Men sådan noget synes jeg kun er sjovt. Husk at få kommunen ind over, om I må holde der - send evt. PM så kan jeg give dig lidt flere oplysninger. Der er også noget med at Aldershvile Slotspavillon, hvis I vil bruge denne, skal nedlægges i eksisterende form og der skal blive en anden restaurant. Hvornår skal I giftes?
 8. Taaaaaaaaak.... Vi brugte Aldershvile slotspark til vielsen og Aldershvile Slotspavillon til festen! Det fungerede bare super godt!
 9. Meget smuk kjole.. Må jeg spørge hvor du har bestilt den henne og evt pris?? Taaaaak... www.brautimweb.de - send dem dine mål, så syr de efter det, hvis ikke du vil købe standardmål... prisen for denne her var ca. 3400 kr., så gav jeg 400 bagefter i tilretning (har flyttet stropper, havde målt min højde lidt forkert, forlænget lynlåsen i nederdelen lidt). God service, og damen holder hvad hun lover!
 10. Bestilt over nettet i Tyskland...
 11. Om aftenen holdt vi så ellers fest på restauranten i det fantastiske altanværelse som I kan se på det billede, hvor vi er på vej ned til båden. Her et kig ud fra altanen over søen - og fra hvor vi søsætter små flydelys og tænker på vores kære.
 12. Et par af fotografens billeder...
 13. Vi spiste bryllupskagen på båden... ... og herefter var der dømt foto til brudeparret og leg i parken til gæsterne!
 14. Præsten er en frikirkepræst, som var helt igennem fantastisk og fleksibel - vi fik det lige som vi ville have det! Bl.a. sagde vi selv vores egne trolovninger til hinanden, og bagefter tændte vi et lys i fællesskab, alt imens vores japanske operasangerinde sang for os. Efter vielsen gik vi ned til vores båd...
 15. Op ad "kirkegulvet"... og vielsen går i gang!